reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Magda
- ladne mebelki i za taka tanioche:szok: jak na taki zestaw, naprawde bardzo ladne.
Oleska- buziaczki dla was i wracejacie szybko do zdrowka.
Roksana, - ciebie tez , oj co wy kobitki , czyzby to ze starosci:-p:-D
Monis- a ty co bedziesz pila;-).?
Kasiu.j- a to preferujesz do picia?
A moze dziewczyny whisky? z pepsi i cytrynka? co wy na to .?
Brydka- co z toba , co taka busy :-pze nie masz czasu na kolezanki, bedziesz u Madzi?
Kasiek 83- postaraj sie byc.Please.My z Kasia tez bedziemy wracaly texi, kobieto raz na jakis czas mozesz sie oderwac i zaszalec.
Noami a ty co sie ociagasz, pisz i to zaraz, ale juzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!
Zapomialam o kims?????

reklama
Jestem jestem :) U magdy bym nie była z wami ? Szkoda, że nie mam informacji o nowym poście na forum, łatwiej by mi było wiedzieć ile piszecie ;)
Ja myślałam, o spotkaniu w tym tygodniu jeszcze co ?
zaraz poczytam coście napisały :-D

Magda jak się czujesz, pisz ?
No to widzę, że już jak kupicie dom, to wszystko masz, kozak meble, a widzę, że pijemy na legalu, choć mi przy ławie dobrze było ;) Ja się dstosuje, nie zawiodę cię Madzia , nie łam się moje kochanie :tak:;-)
Monika, mam nadzieję, że dobrze i ściskam brzuszek, a wam laseczki dziękuję za pamięć i szkoda, że nie będzie tych co miały być :baffled:

Może być 7 lutego, Kamil już nastawiony, że z Olkiem siedzi, więc zero problemów z tym.
Niestety, ale weekend miałam mega cięzki, bo Kamil miał gorączkę 39, 5, więc było grubo i dziś czuł się na siłach by iść do pracy, ale chciałam by został w domu, on " Nie ", więc poszedł, ale sobota była okropna, niedzielę spędził w łóżku a Ja z Pawłem i Celiną załatwiałam sprawy.
No i dziś kaszlę Ja i Olek ale się aplikujemy więc tym razem się nie dam, bo ile można kaszleć w tej zakichanej Anglii :baffled::confused: Generalnie nie mogę się doczekać tego spotkania, bo w takim towarzystwie będzie wesoło ;)
Sylwia może się skusisz by wpaść ? Magda to co Ja mam sadzić te swoje sałatki co chciałaś ?

Tym razem muszę zadbać o Monikę i jej soczki, kochanie, specjalnie ci wycisnę taki z miąszem :-D dla ciebie i brzusia ;)
Wracam tu za 1, 5 tym razem zobaczyć coście napisały i nie, nikogo nie olewam i już jestem ( piszę, żeby nie było ) :-D i idę coś ogarnąć i coś umyć podłogi, bo coś mnie Olo tu nabrudził.
Miałam podjechać dziś z Marii dziećmi o otley, bo tam ona mieszka ( poznałyśmy się w pociągu ) na fajną salę, ale dziś sobie odpuszczam.
Pomyślcie nad spotkaniem jeszcze w tym tygodniu bo ja jestem za, jak najbardziej :tak:;-)

Niunka jakas ty dowciapna :tak::-D;-) ja bedę piła wodę niegazowaną i herbatkę owocową (bez cukru):blink:
Brydka ja nie mogę pić soków :no:

No witam szanowna kolezankie, jak milo ze sie odezwalas, super ze bedziesz u Madzi

Monika- to ja wypije twoje i dzidzi zdrowko, najwazniejsze ze bedziesz:-)co sie wkoncu poznamy osobiscie.

A ja dzis sie czuje fatalnie, glowa mi peka, wszystko boli i jeszcze do tego wszystkiego wylazla mi opryszczka:angry::angry::angry::angry::angry: zawsze ja mam to sie zle czuje.

reklama
Do góry