reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Witam słonecznie , chodź za oknem szaro buro i ponuro. Wczoraj tak pięknie a dzisiaj dupa.No ale nic to, damy radę. Puściłam włąśnie Marysi dziecięce radio na necie i śpiewamy sobie :)
Marysia się bawi ale widzę,że oczka zaczyna trzeć to pewnie niedługo pójdzie lulu a ja zrobię obiadek i potłumaczę sobie.
Dziewczyny mam pytanie. Myślałam wstępnie ,żeby zrobić Marysi urodziny w jakimś miejscu do tego przeznaczonym.Ale nie wiem gdzie w Shipley można takie rzeczy zrobić. Może obiło się Wam o uszy?? :-):-)
Życzę miłego dnia i zapraszam na kawkę.
Wszystkim chorym Maluszkom szybkiego powrotu do zdrowia:-)

reklama
K&F-ty pislas kiedys ze masz ten inhalator elekryczny???tak?jak Dawid czy Kuba maja kaszel ja tym wlasnie inhalatorem im robie,daje tam sol fizjologiczna i raz ,dwa i im przechodzi:-)Kuba juz starszy to daje mu z mucosolvanem:tak:
A syrop ja raz Dawidkowi dalam,to tak zadzialal ze mial po tym taki kaszel i caly zwymiotowal:wściekła/y:
CFCGRIL-A Ty chcesz zrobic w jakims kulkolandzie???

wiesz co Dorotko nie zastanawiałam się gdzie dokładnie, ale może w kulkolandzie nie byłoby źle. Wiem,że może być sporo dzieci i boje się,ze domu mogę nie pomieścić. i dlatego tak wstępnie zaczęłam myśleć

witam
ale ponuro, dobrze ze wy cos piszecie.
My czekamy na panow mechanikow od szyby co przyjda nas nowa zamontowac, bo nam ktos z dzieci strzelil pileczka od golfa:wściekła/y:

Doris- ja tez robie inhalacje,tylko ze Szymek czasami nie chce dac sobie zdobic, na glowie staje a on nie i koniec:wściekła/y:zeby chociaz rozumial ze to mu pomoze.

Madziu- my urodzinki robilismy w domku,,a ostatnio jak bylismy na kulkach to wlasnie tam robil ktos dziecku urodzinki.

kurczaki musze leciec chyba przyjechali

Agus04pewnie nie byłabym taka kulturalna, ale nie potrafiłam się dogadać
poprustu poczułam się bezradna jak małe dziecko:-( Okropne uczucie:-(

Ale ja im jeszcze pokaże:tak:, od 6-tego lutego do szkoły, a już teraz codziennie uczę się w domu sama z naprawdę fajnego programiku:tak:, aż sama jestem w szoku, że mi wchodzi do mojej starej główki :baffled:, ale to chyba dlatego, że program ten jest taki, że jak sie czyta polecenia, to po pewnym czasie mam wrażenie, że mam prywatnego nauczyciela:-D

Danka2003mój Daminan w zasadzie jest dzisiaj dopiero 10-ty dzień w szkole i żeby nie ten przykry incydent to było by ok ,:-(
Jak wczoraj słyszałam jego rozmowę z nauczycielką to byłam w szkoku :baffled:, bo Damian coś tam odpowiadał jej po angielsku , nie wiem co jej mówił, ale było widać, że się z nią dogaduje:tak:niestety, nie chciał mi powiedzieć o czym rozmawiali:no::-D
Wczoraj wrócił bardzo zadowolony, bo całą szkołą byli w Alhambrze (nie wiem czy dobrze pisze ale tak się mówi:-D) był taki podekscytowany, że nie mógł skończyć opowiadać:-D
a może Ty byś dzieci zapisała teraz do tej szkoły na 2,5 godziny do grupy przedszkolnej, było by im łatwiej później.U Damiana w szkole jest taka grupa, może i u Was w szkole jest:tak:

Takie programy Marzenka są najlepsze ;) Gratki ucz się ;)
Aniteczka pogoda fakt mgielna a tu zimno po cholerze, za to Ja tam mam co robić ;-)Olek padł więc spokój Ci Ja mam.
Magda zrób w takim miejscu gdzie i stari i młodsi posiedzą ;) w sensie dzieci właśnie się wybawiam, dobra opcja a u Ciebie w shipley tam widziałam bibkę dziecięcą.
Sylwia, wczoraj było fajnie dziś już szaro, ehh...

reklama
Do góry