reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

hej dziewczynki:-):-):-)
tak tak ..ja to juz dziś wogóle się poczułam jakby już była wiosna:-D
wietrzyłam mieszkanko i takie świeże powietrze wpadło...od razu dostałam powera na sprzątanie...i kompa nie właczyłam jak zazwyczaj do kawy:-D:-D:-Di jeszcze te słonko:sorry2:poezja normalnie.
ehhhh jeszcze troche i będzie naprawdę..juz się niemogę doczekać:tak::tak::tak:
spacerki będą naprawdę przyjemne:tak::tak::tak:bo teraz to jeszcze tak zmiennie:blink:
pozdrówka

reklama
MarzenaM - wszystko dobrze sie skonczylo, szkola nie moze sobie pozwolic na takie akcje, bo wiesci sie szybko rozchodza i straca w tych swoich rankingach, a najwazniejsze, ze Damian dalej szczesliwy i chetny do chodzenia do szkoly

Niunka - jak na razie nie mam sie czym pochwalic, nie mam zdjec, bo facet nigdzie nie oglaszal, ze chce wynajac ten dom, to zupelnie przez przypadek, takze dopiero jak tam zamieszkamy, mam nadzieje, ze nic sie nie pokielbasi do tego czasu

Tez uwazam, ze bylo dzis wiosennie. Pospacerowalismy z Maciejka. Lepiej sie czuje i mam nadzieje, ze wiosna szybko zagosci, bo przez to wozenie Kuby do szkoly mam rozbity dzien i nie zabardzo jak chodzic na spacery. A mlody je tak uwielbia.

Dziewczyny czy Wasze dzieci nie mają problemow z zaaklimatyzowaniem się w szkole no i jak w ogole sobie radzą, ja jestem trochę przerażone, fakt że moje dzieciaki idą do szkoły dopiero od września, ale strasznie sie boję jak sobie poradza z językiem i jak się zaaklimatyzują, tym bardziej ze na dzień dzisiejszy strasznie tęsknią za Polską i ciągle dopytują kiedy wracamy :-( Już teraz stopniowo je przygotowuje, że sa juz duże i niedługo pójda do szkoły nie chce żeby był to dla nich szok, tym bardziej że nigdy nie chodziły do przedszkola. Z drugiej strony sie pocieszam że do tej szkoly chodzi sporo Polakow, wiec nie będą same, no i jak zapisywalam dzieci to mowili mi ze od wrzesnia chca zatrudnic dwie opiekunki, ktore znaja polski zeby dzieciom pomagac w nauce, więc mam nadzieję ze nie będzie aż tak źle

Marzena mi się nawet t asytuacja dzisiaj śniła.Naczytałam się wczoraj i się śniło, hahaha. Akcja pierwsza klasa. Nie ma co im popuszczać. Jakby to jakiegoś Paka spotkało to afera na całej linii by była.
Nie ma się co dawać...:-)
Kasia domek extra...Czekamy na parapetówkę;-)

Hej laseczki!!!!
U nas w domu tez choroba Fabian ma katar,kaszel i goraczke!:-:)-(
A na wekend mielismy jechac do znajomych do blackpool!I pewnie du....
Ja dzisiaj z powodu pieknej pogody sama wybralam sie na zakupy!:szok:
Marzena najwazniejsze ze wszystko skonczylo sie tak a nie inaczej,a Twoj maz to sprawe zalatwił jak trzeba.:tak:A Damian napewno szybko o tym zapomni!;-)
Kasia j Gratulacje z powodu kupna domku!
Cfc sama widzisz ze ja na te kulki to nie moge!
A no i witam nowe kolezanki na forum!!!!!!!!

dziewczyny moze ktorejs to sie przyda baza polskich lekarzy w wielkiej brytani i nie tylko
polscylekarze.org - baza polskich lekarzy za granicą
pozdrawiam

hej dziewczynki:happy:
u was tez taaaaaka mgła?:baffled::baffled::baffled:
bo ja dzisiaj jak w stałam to w szoku byłam,widoczność ze dwa metry chyba:baffled:
a ja się na spacer wybierałam:crazy:
no i już poszłam....:sorry2:
kawka zaliczona zaraz drugą sobie obalę:-):-):-) a co? chociaż tyle mi zostalo..
boooże i znowu problem....co na obiad?:-(
macie jakieś propozycje,może skorzystam..

reklama
A u nas tez tak szaro!
Brydka fakt moglaby ta wczoczorajsza pogoda juz zostac sobie!

Agus
ja to pierwsze jak wstaje wstawiam wode na kawe,bez niej sie nie da dnia rozpoczać!

Aniteczka
ja robie dzis rosołek!

A moj Fabianek ma taki katar ze ho ho naszczescire nie ma juz goraczki.Dziewczyny a jaki syrop na kaszek dajecie swoim dzieciaczkom?

Do góry