reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Aniteczka imprezka jest u mnie w domu.Wpadają dziewczynki, każda coś przynosi do jedzonka i do picia i będzie babska posiadówka...
A co do stołu to zrobimy najwyżesz szwedzki stół a siedziec będziemy na sofach i krzesłach .No zobaczymy.Stół jest na 6 osób ale się rozkłada, więc damy radę...
U nas dzisiaj jest tragicznie.Tzn ciśnienie do dupy i spać mi się chce strasznie :sorry2:
SPrawdzałam Marysi pieluszkę, czy ma mokro.Wkłądam palucha a tam zong-kupsko, no i się wymazał palec.No i masz babo za ciekawość...

reklama
hej:-)
cfcgirl-na palucha to moja mama ma sposób i często zalicza takiego zonka:-D:-D:-D
ja to na wącha biorę:-D:-D:-Dwole nie ryzykować..;-)
a co do imprezki to gdzie ty mieszkasz wogóle i jak tam dojechać? ja niezmotoryzowana i nowa więc niewim:tak:
a kiedy? i co trzeba przynieść?

witam wszystkim w ten ponury dzionek, wlasnie patrze przez okno a tam deszcz pada PORAŻKA i już czlowiekowi sie nic chce:-:)-:)-(
Cfcco do imrezki to jeszcze się zgadamy kto co robi no i musimy ustalić co pijemy:-):-)
kasiaj dzieki za linka ja mieszkam na BD1
Jeszcze jedno dziewczyny dajcie mi jakis dokladny adres na kulki, chętnie sie z dzieciakami wybiore troche pobuszują :tak::tak::tak:

aaa jeszcze jedno do cfc taki paluch przynosi szczęście:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D więc głowa do góry będzie dobrze i miejmy nadzieje za dzisiejszy dzień szybko minie i jutro bedzie lepiej, słyszałam ze któras zapowiadała słoneczko na weekend:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Cześć dziewczynki.
Marzena - gratuluję postawy męża.
Kasia.j no to w sumie nie daleko się przeprowadzacie. Z tego co pamiętam to twoje dzieci będą mieć bliżej do szkoły.
My też mamy przeprowadzkę 20go lutego, ale my aż na drugi koniec Bradford, na BD6. Już nie mogę się doczekać. W końcu będziemy mieć ogródek :-).
Po 2 tygodniach męczenia się z cyckiem odkąd wróciłam do pracy, postanowiliśmy przejść na mleko modyfikowane. Trochę się obawiałam, ale poszło w miarę gładko.
Cfc girl, czy znajdzie się jeszcze dla mnie miejsce przy stole na to spotkanko??

U mnie jak Maciek strzeli kupe to wszyscy czuja. Nawet sasiedzi ;-):-)

Danka2003 - adresy kulek: Jimmy G's Bingley Road Shipley BD184GH; Tiddley Peeps Location ; http://funsterschildrensplay.com/contact.html ; i jest jeszcze siec Wacky Warehouse w okolicy przy pubach

Noami - tak, teraz juz rzut beretem do szkoly, bardzo sie ciesze, bo bedziemy sobie spacerowac i cos na powietrzu pobeda te moje dzieci, bo teraz to tylko autem :-(

reklama
Doris no ja wlasnie zawsze tez robilam Fabianowi inchalacje.A inhalatora nie mam pozyczalam zawsze od niunki.Ale chce kupic dzisiaj i nie mam pojecia gdzie!
wiec prosze jesli ktoras z mam wie niech mi da znac!

cfc co do spotkania - to moj maz pracuje tego dnia do 21.00 ale obiecal ze postara sie zamienic.Wiec jak tylko sie uda to napewno bende!:tak:

Do góry