reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
Dzień Doberek.A u nas kolejna ciężka noc.Marysia od 2 do 5 popłakiwała, ledwo na oczy widzę.Michał o mało do pracy nie zaspał. Padam na twarz...Może się zaraz zmobilizuje i wybiorę się na spacerek , ale jak na razie mam erotyczne podejście do dzisiejszego dnia. :crazy:
Kasia a może do mnie na kawkę wpadniecie??:-)
Życzę koleżankom miłego dnia, dzieciaczkom szalonych pomysłów a mojej Marysi długiej drzemki za niedługo to się z nią położę:-D

I ja się melduję:-)
noc miałam straszną, całą noc śniło mi się, że zaprowadziłam Damiana do szkoły a on nie chciał zostać, darł się jak oparzony, nauczycielka coś do mnie mówiła a ja niestety nic nie rozumiałam :-(i w końcu wyłam razem z Damianem:-Dszok:dry:

zaraz zmykam z córką do centrum po buciki a potem na 15-tą na spotkanie do szkoły z Panem dyrektorem:-)( stąd pewnie te koszmary nocne:-D) ale spoko dzisiaj mamy tłumacza , gorzej będzie jutro:-(
jak tylko sie dowiem w jakich godzinach Damian będzie chodził do szkoły od razu brykam zapisać się do collegu, mam juz dosyć stresu prezez nieznajomość języka:-(

jak tylko wrócimy natychmiast się odezwe;-)
a Wy pisać, pisać, co bym miała co czytać:-D:-D

ale sie mi dzien zaczal :crazy:niby pospalisy do 9 ale co z tego jak kazalam mojemu nakarmic mlodego zupa buraczkowa a ten postawil zupe na szafce i poszedl szukac sliniaka i bammm cala zupa na dywanie - wszytsko czerwone maly jak z horroru wygladal caly w burakach heh i co ?2 godziny spieralismy ta plame.
poszlismy zobaczyc ten flat z housingu ale babka miala nie te klucze i musiala odwolac spotkanie :rofl2::crazy: co za ludzie :crazy:
Dziewczyny pojde dzis zobaczyc do apteki kolo mnie i jak beda te proszki to kupie tyle ile bedzie :-)
Marzena M ja tez cos ostatnio spac nie moge po nocach bo snia mi sie glupoty.

a my się jednak zebrałyśmy i poszłyśmy na spcerek.Właśnie wróciłyśmy, Marynia zjadła i poszła w kimonko. Ja pierwszy dzień diety i kurcze pokusy są,ale daje radę.Mam nadzieje,że potem będzie lżej.:-:)baffled:

no wiedze ze sie wszystkie melduja
My dzis wstalismy o 10.30:szok::-D, spioch straszny z Szymka, a wszystko przez to ze poszedl pozno spac. o 23
Kasiek - ale sie usmaialam z ta zupa:-D
Od nas siostra wlasnie odjechala i zonu bedzie spokoj, ale tylko na 4 dni:-D
Co wy macie z tymi koszmarami nocnymi co???????Ja tam spie jak male dziecko.
Ide budzic Malego bo znowu bedzie szalal do nocy.

Czesc dziewczynki,

W koncu dotarlismy do Bradford. Nie ma to jak w domu :-) Teraz zacznie sie powrot do normalnosci.

Kasiek - u nas na wigilii byla tak wpadka dywanowa. Tesciowa weszla do pokoju z tortem w tortownicy i chcialago przelozyc na talerz i jakos palcem musiala zawadzic o zapiecie i wylecial na dywan, o centymetry przelecial od glowy jej meza, ktory akurat kleczal i wyciagal z szafki ten talerz :-) smiechu co niemiara, a jeszcze wiecej jak zaczelismy sobie wyobrazac biednego Remiego z tortem na glowie, tort zjedlimy, smakowal rownie dobrze jak z talerza ;-)

Marzena M - faktycznie koszmar :baffled:

hej
Kasiu witaj w Bradfordzie :-) niby zima tutaj zawitala ale co z tego jak sniegu brak :crazy:
Cfc ja to soebie wlasnie czytam o tej diecie kopenhadzkiej i kurcze zastanawiam sie czy jak ty schudniesz tyle kg to czy ciebie widac wogole bedzie ?:rofl2:
ale powiem ci ze chyba tez sie potorturuje i sprobuje tylko musze isc najpierw na zakupy, tylko czy ja szpinak przelkne to nie wiem
proszku nie bylo w aptece ale bede tam zagladac

reklama
Dziewczyny mam pytanko:-)
Czy któraś wie coś o katolickiej szkole na Leeds Road ?
Mój syn zaczyna tam naukę w tym tygodniu i martwię się jak sobie tam da rade:-(

Do góry