reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

hejka
Ja jakos ostatnio czasu nie mialam, w sobote mielismy kuzynow i posiedzielismy troszkie , w niedziele zakupy w Leeds+ bol glowy po piciu:-D.
A dzis moj Maly chyba sie nademna zlitowal i zasnol juz przed 20, tylko ciekawe czy na noc:confused:.

Marzena - gratuluje pracy, super. Ja to sie chyba umowilam na pazurki do twojej corki.
Kasiu,j- no fatycznie juz powoli robi sie w domu swietecznie , tylko jeszcze choinki nie ma, nie moge sie doczekac tego calego zamieszania przed swietami, zakupow, gotowania, tych zapachow i takich tam, Bardzo lubie to cale zamieszanie.
Kasiek83- a kto przyjezdza do was, rozumiem ze na swieta.
Brydka- jak tam u was? zdrowi jestescie.
Monika- ty juz chyba w polsce. Jak twoje zatotki, wiem cos o tym bo moj maz ma czasto, biedak wyglada jak jakis potworek z tym zawalonym czerwonym nosem.
Sylwia- brawo dla malego chodzika.

reklama
MONIKA-zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka Ci zycze:-):-):-)a jak tam maluszek w brzuszku?/bardzo sie wierci??
MAGDA-a ja wlasnie sie zastanawialam co to jest te antisocial behaviour jak dostalismy te miszkanie i facet nam o tym gadal i gadal :baffled::baffled::baffled::baffled:dobrze wiedziec:tak:Widzialam ze cwiczysz nocniczkowanie i jak idzie???chetnie siedzi??
NIUNKA-A jak tam Kasia w Polsce??
KASIEK83-ja dzisiaj bylam w takim sklepie cash 2 carry i tam jest duzy wybor w naczyniach i sa ladne i tanie:tak:no i garnkow tez jest sporo i tansze niz w hipermarketach:tak:

Moj Kuba dzisiaj wypisywal przez godzine kartki swiateczne dla dzieci z klasy i jeszcze mu zostalo jakies 20:szok::-D:-D:-D:-D:-D

Doris - wlasnie z tymi kartkami, to jakas tutejsza tradycja, rytual??????? Kubus tez kilka dzis przytaszczyl i za bardzo nie wiem o co chodzi. Chyba w takim razie my tez musimy takie odpisac. :confused::baffled:

doris- Kasia dobrze w srode rano bedzie juz tu.
A kartki to i ja mam wypisane, ale do Polski:-)

No a faktycznie z tymi kartkami to taki zwyczaj , tylko ze do szkoly to trzeba chyba zakupic ze 100:-D
Pamietam w tamtym roku jak sie wprowadzilismy tuz przed swietami , jeszcze nas nie zanli a juz karteki byly w drzwiach:-D. Milo :-)

cfcgirl - gratulacje dla Marysi, oby tak dalej :-)

niunka - to z sasiadami to wiem, ale ze szkola to jakas nowosc, najbardziej mnie smieszy to, ze oni podrzucaja te kartki zawsze jak sie wyjdzie z domu, a czy tak trudno zapukac do drzwi i powiedziec "Merry Christmas"?

Moj mezus jedzie do domu z kanapka z Subway'a. Hehe.... probuje sie wkupic w laski. ;-):-)

Wow Madziu gratulacje dla Maryni:-), bo moj Szymek jak widzi nocnik to zachowuje sie jakby go parzyl w duzpkie:-D

Kasiu.j- a pukaja do drzwi swoja droga , ale dzieci i spiewaja ,:-)

Dzien Dobry :-)
Wcz:-)orajsze zakupy niestety nam nie wyszly przez ten cholerny deszcz ale juz dzis zaczynam sie szykowac i zaraz wybywamy, Michal zaczal mi dzwnie sypiac i sama nie wiem jak mam sobie dzien zorganizowac.
Doris dzieki za cynk ze sklepem ale wiesz ja niezmotoryzowana jestem wiec nie mam wyboru i ide tu niedaleko domu do sklepu i do netto odrazu bo w lodowce mam tylko 1 jogurt :zawstydzona/y:
Cfc gratulacje dla Maryniu - jaka dzielna i rozumna dziewczynka - bo moj michal to nocnik traktuje jak kare :crazy:
Niunka - przyjezdza rodzinka do mnie tj Mama Tata i Brat, Tatay nie widzialam juz prawie rok wiec ciesze sie bardzo na ich przyjazd. a z tym nocnikiem to widze ze tez u was to samo :rofl2: ja narazie zabieram michalka do wc udaje siadam i pokazuje mu ze tu sie robi si si i ee ee :rofl2: i on mnie nasladuje - i chyba zaczne go wysadzac normalnie na wc. nie wiem juz sama
Kasiu j - nassza przeprowadzka narazie przesunieta na styczen bo teraz jak rodzice beda nie chcemy robic rewolucji.

reklama
niunkadziękuję, pracę mam fajną :-), a na pazurki faktycznie umówiłaś się z moją córką, dziewczyna mi się bardzo stresuje, bo będzie miała pierwszą obcą klientkę :-pale tłumacze jej, ze nie ma czego, bo wiem, zę jest bardzo dokładna.
doris78 napisz mi gdzie dokładnie jest ten sklep z garami, szukam dużego gara i nigdzie nie mogę znależć:-:)no:

Ostatnia edycja:
Do góry