reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Hej dziewczyny
ja narazie w dwupaku ,ale jesli mi na kolejnej wizycie potwierdzą to juz niedługo bo okolo 10-15 marca na cesarkę ,
niestety dwa razy dziennie mam zastrzyki z insuliną ,we wtorek kolejna wizyta a w następny jeszcze jedno usg . by potwierdzić czy wszystko ok i czy już wyciągnąć juniora czy za chwilkę

Magda tylko pozytywne mysli poproszę :tak: wszystko będzie ok ,zobaczysz ,i proszę się mi tam nie zamartwiać tylko szybko do nas wracać :tak::-)

reklama
Cześć dziewczyny, przepraszam za nieobecność, ale dalej nie mam klawiatury. Czytam tylko, ale duchem jestem z wami :-D:-D:-D:-D
Madzia zrób jak mój tata, śmiechem te włókniaki. Albo pogadaj z runami:-). I ja się tu broń boże nie naśmiewam.
Brydka też trzymam kciuki. A z tego co się orientuje tam mają.......
internet:-D:-D:-D wiem bo moja ciocia tam mieszka;-);-);-)
Całusy

Dzien Dobry:-) No prosze jakie tu wiesci:surprised::surprised::surprised:

Cfcgirl- no zawsze cos sie przypaleta, ale nie sadze ze bedzie za tak zle, tylko, ze czeka Cie miesiac nerwówki, wspóczuje:-( Glowa do góry i czekamy na wiesci

Brydka- a ja myslalam ze w totka wygralas, no ale taka wyprowadzka to prawie jak taka wygrana. Super, ze Hiszpania, przybajmniej nie wymarzniesz sie wiecej:cool:, a Olek to poliglota bedzie trzeci jezyk:-D:-D:-D powodzonka, niech wszystko idzie dalej bez komplikacji:tak:

aniteczka1981- no o relacje prosimy z pierwszego dnia, chyba mamcia juz sie denerwuje:biggrin2::biggrin2:a jak córcia sie czuje przed pójscie do nowych kolegów:confused:

Czesc dziewczyny pisalysmy w jednym czasie:-D:-D:-D
Monika to juz za dwa tyg. bedziesz rozpakowana????? Ale szybko zlecialo:szok::szok:, obys z ta cukrzyca sie uporala:tak:

Roksanna1- smiech to faktycznie super lekarstwo na wszystko, popieram. Moze nie wyleczy ale na pewno pomoze:-D:-D:tak:

hejka
Monis- to juz za dwa tyg, :szok:tylko zebys zdarzyla do mnie dojechac na kawe.

my juz po spacerku teraz Szymek spi , a ja oczywiscie pierwsze co to kopm, zamiast sprzatac , robic obiad. eh nic mi sie nie chce.
ide zaplaic

Niunka jak Ci pasuje to mogłabym podjechać we wtorek po lekarzu ,daj znaka to ustalimy mniej więcej godzinkę sprawdzę na która mam i po problemie :-)

Witojcie dziolchy:tak::tak::tak::tak::-):-):-)Ja juz w anglicznce:-):-)widze ze imprezka sie udala,fajnie:tak::tak::tak:no i widze ze juz nastepna nakrecacie:-D:-D
Nam tez urlop minal szybko,sniegu po szyje bylo,11 dni nam padalo:szok:juz mialam dozyc tego sniegu:-D:-D:-Ddzieci nam troche na poczatku daly popalic:tak:ale potem bylo ok:-)Kuba na wdychal sie powietrza chyba na caly rok:-D:-DJa na nartach sie nauczylam ,jakos tam zjezdzam:-D:-D:-D

Potem poczytam was,bo na razie jestem nie w temacie:tak::tak:
BRYDKA-WOW ale K dostal propozycje,normalnie tylko pozazdroscic:tak::tak:
CFCGRIL-milo mi ,ze brakowalo Ci nas na imprezce;-);-)

Czesc kobietki!!!!
Wracam i mam nadzieje,ze mnie jeszcze pamietacie!!!
Sorki za ta przerwe,ale ostatnio bardzo duzo sie dzieje w naszym zyciu i staram sie podczytywac co u Was.
Najwazniejsze to fakt ze dostalismy mieszkanie z accentu:-),czego sie absolutnie nie spodziewalam,bo maja malo mieszkan w Leeds. Ale sie udalo:-):-):-)
Wlasnie jestesmy w trakcie remontu i mysle ze za jakies trzy tygodnie juz sie przeprowadzimy:-)
Maksio rosnie,chodzi,lobuzuje,ma 12 zebow i gryzie jak wsciekly pies swoja biedna matke
Tydzien temu obchodzil swoje pierwsze urodziny.
Brydzia trzymam kciuki!!!! My mielismy szanse wyjechac do Australii,ale niestety nasza PL nie dala nam wizy. A moglobyc tak pieknie:wściekła/y:
Dzis jestem w 100% pewna ze widzialam twojego meza,rano w Tesco. Widzialam go tylko na zdjeciu,ale jestem pewna ze to on.
Monia to juz calkiem niedlugo,ale masz fajnie!!!!! My w wakacje zaczynamy starania o siostre dla Maksia:-)
Wszystkie pozdrawiam cieplutko!!!!!

monika
- nie a problema , zapraszam we wtorek, mi tam pasuje kazda godzina.
Doris- a ty juz spowrotem, ale to zlecialo, super ze wypad byl udany i czekamy na fotki.
Kama witaj , pewnie ze cie pamietamy:-), gratuluje nowego mieszkanka, no i nic lepiej nie mow o gryzieniu:-D, spoznione ale najserdeczniejsze zyczonka dla malego gryzonia:-)

reklama
Witam w piękny słoneczny sobotni poranek:biggrin2:

no dzisiaj przy takim słoneczku spacerek obowiązkowy:tak:
Brydka super wiadomość:tak:
Monia to juz niedługo:-):tak:
Kama gratuluję mieszkanka :tak:
doris faktycznie urlop zleciał Wam szybko ale fajniue, że tak miło mogliście spędzić czas:tak:no ja tak samo jak niunka czekam na fotki:tak:

nie wiem czy dam radę jeszcze tu dzisiaj zajrzeć więc od razu życze Wam dziewczyny miłego weekendu:biggrin2::tak:

Do góry