reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Kasiek
- ja sie z ciebie nie nabijam, tylko myslalam ze moze zoacze cie w Playboy:-p:-D, dobra a na powaznie to super ze ci sie podobalo, czakamy na fotki.
A to wszystko bylo platne?masaz, makijaz .?
Kasiu.j- moj synek zaskakuje ale swoja upartoscia:wściekła/y:
Danka- no masz szczescie ze na mnie poczekalas, nie wiem jak to przezyje ale wiedza ze i ty cierpisz :-D to chyba dam rade, to co umawiamy sie od poniedzialku.
BRydka -gdzie ta wiadomosc z ostatniej chwili?
Dziewczynki tylko co was brrzuszki nie beda bolaly po tych paczusiach:-D

reklama
witajcie dziewczynki
Ja tylko na chwilkę, bo mam szybki dostęp do neta.
Jutro muszę iść do szpitala, bo na narządach się jakiś włókniak zrobił i muszę mieć to usunięte i wysłane do badanie, bo boli a to daje podstawy ,żeby sądzić,że niestety może być to nowotwór. :-:)-:)-(
Dopiero za miesiąc będą wyniki i mam nadzieje,że nie potwerdzą się.
Całuski dla was i odezwę się w poniedziałek po powrocie

Magda napewno wszysko będzie ok:tak:buźka , trzymaj się i się tylko nie denerwuj;-)

Ostatnia edycja:
Magda, a moze to jakies cysty, ktore po leczeniu hormonalnym znikna. Przed Kubusiem tez mialam takie na jajnikach wielkie narosle, bolalo mnie to i zaczelam leczenie. Tez mnie lekarz straszyl nowotworowymi sprawami. Potem okazalo sie, ze w ciazy jestem i musialam przerwac branie lekow. I hormony podczas ciazy w jakis sposob to usunely, co mi zreszta powiedzial, ze tak sie moze stac.

Badz dobrej mysli. Czekamy kochana tylko na dobre wiesci.

madziu-nie denerwuj sie za wczasu, Tak jak Kasia pisala to moze byc calkiem nic powaznego.Ja tez miala podobne problemy i wszystko mnie bolalo ale silne leki wszystko wyleczyly. Bedzie dobrze , daj znac jak bedziesz wiedziala co i jak

heeeej:-):-):-):-):-)
jestem jestem żyję narazie i jak się okazało dzisiaj to już od jutra nie pracuję:tak:
mi tam rybka bo i tak mogłabym tylko do jutra pracować,bo w poniedziałek PIERWSZY DZIEŃ W SZKOLE:-):-):eek::eek::baffled::-D:-D..boszsze byście widziały ten mundurek:szok::-D
ale dziewczyny z agencji to pewnie chciałyby popracować dłużej ale chyba zamówień nie mają w Damarcie,bo nam już wczoraj wspominali.:no:
ehhhh padam na pysk..wszystko mnie boli i mam serdecznie dość:sorry:
obiecuję się już częściej pojawiać:-p

No dobra, mogę już powiedzieć .
Kamil dostał propozycje prace na Giblartarze :-D Generalnie pracował by w " sieci " a mieszkalibyśmy w Hiszpanii :-) Opłacają nam przeprowadzę i miesiąc lub dwa mieszkania. 30 000 na początek, i teraz pozostaje nam czekać ... Niecały tydzień na ich telefon, ale człowiek nim na maksa podjarany :-) no i jeśli przyjdzie mi się pożegnać.....

Madzia nie denerwuj się, to zakodowałam, idę czytać dalej, alem szczęśliwa :-D:-D:-D:-D

reklama
Brydka - super wiadomosc, a ja myslalam ze w ciazy jestes:-p:-).
wow Hiszpania , zeby wam sie udalo trzymam kciuki:-)

Do góry