reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Oj dziewczyny tak wszystkie wzielyscie sie za te diety:-):-)niedlugo was nie poznam:-D:-Dale zycze powodzenia i wytrawalosci:tak:a dzisiaj jedzcie ile wlezie:-D:-D:-D:-D
KAMA-NO blok sympatycznie wyglada:-)a duzo musicie w srodku robic??

reklama
hejka
co taka cisza ?? do pracy poszłyście czy co;-)
Brydka nie mam pojęcia co bedzie z tym tygodniem ,bo dzisiaj jadę załatwiać dla Kuby salę ,jutro mam szpital i jadę do Niunki od stycznia jej dostarczam maść;-):tak:
w środę i czwartek nie mam już auta a na dodatek wieczorem w czwartek Wojek jedzie na 4 dni do PL po łóżeczko jakieś 4 reklamówy dziecięcych szpargałów no i najważniejsze przywozi naszą Sońkę.więc do prawie wtorku jestem sama i bez auta :-(

Monika - ostatkowy weekend byl, wiec dziewczyny pewnie balowaly i dzis nie wiedza jak sie nazywaja ;-):-)

cfcgirl - co Ci powiedzieli w koncu lekarze? i jak sie udal pobyt w PL?

no tak w sumie ja nie balująca więc zapomniałam ;-)
za to w niedzielę kupiłam parę cudnych ciuszków na car boocie i oczywiście Kuba też zadowolony z zakupów :tak:tylko my z Wojtkiem jakoś nic nie znaleźliśmy ,ale tak naprawdę to o dzieci chodzi nie??:tak::-D

WitamJa tez zapomniałam o ostatkach, pomimo, ze ja z tych balujących:-D:-D
Niunka ty na serio z tym odchudzaniem?
Kama pozwoliłam sobie zajrzeć na zdjęcie. Super. Teraz tu gdzie mieszkam w porównaniu z tym co dostaliście, moje to nora. Poza tym chciałam Cie zapytać czy jesteś z Łodzi?
Danka ja bym bardzo chciała przepis na zapiekanki.

A tak na marginesie jaką dietę zaczynacie?:confused::confused:

dzień doberek wszystkim:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
my już po..Alicja została oszołomiona w szkole:-D:-D:szok:
nie obyło się bez małego problemu,bo przychodzimy i mówię sekretarce,że to nasz pierwszy dzień a ona ze mieliśmy przyjść jutro i ktoś miał do nas dzwonić,bo nauczycielki z 2 year nie ma w szkole dzisiaj a klasa mojej Ali ma zastępstwo..przetłumaczyłam mojej małej,że chyba jutro musimy przyjść a ona w PŁACZ:szok: aleeeee się wściekłam:crazy:za telefon złapałam i dzwonię do education service..babka się przejęła,że mała płacze,bo się jej przykro zrobiło..
no i zaraz się okazało,że to nieszkodzi,że może zostać zaraz przyleciała jakaś pani,która co nieco po polsku umie żeby się z nią dogadać:rofl2: no i oczywiście pani Kasia przyjechała od razu z e.service..:biggrin2::tak:
nawet przyprowadzili polskie dziewczynki żeby się poznały i w razie czego tłumaczyły..Alicja zaraz poszła z dyrektorką do swojej klasy,oczywiscie tak podekscytowana,że słowa nie mogła wyksztusić:-D:-D:-D
ale w mundurku tak super wygląda:
wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (564x423).
alicja.jpg
:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:tak się cieszę,że wreszcie do tej szkoły poszła:rofl2:

Witam:-)
doris no faktcznie wszyskie wzieły się za diety:tak:
ja niestety nie wytrwałam:-( przyrzekłam sobie, że zaczne od środy popielcowej:tak:no zobaczymy, może się uda i oby, bo niedługo będzie mnie łatwiej przeskoczyć niż obejść:-(

Monika gdzie jest ten car boot???????? Damian mi rośnie i też by sie przydała zmiana garderoby:tak:i drogie tam są ciuszki, napisz coś więcej:tak:
roksanna moja chatka tez taka nora jest:-(ale sobie przyrzekłam, że do końca czerwca się stąd wyniose bo tutaj naprawdę można doła załapać:tak:ale z tego co Monia pisze to wcale nie jest takie łatwe znaleźć coś normalnego:no:
mam propozycję zamieszkania niedługo w nowym mieszkanku, które właśnie kończą budować ale jak sie dowiedziałam jakich tam bym miała sąsiadów to chyba podziękuję:-:)angry:
aniteczka ze zdjęcia na którym jest Twoja urocza dumma uczennica:-) widać że Ty masz naprawdę przyzwoitą chatke:tak:taka mi się marzy:-p

Marzena ja na car boocie kupuję tylko ciuszki dla juniora i to te najmniejsze na pierwsze miesiące ,na te większe jak dla Kuby to raczej nie patrzę bo wiadomo że sa w stanie wskazującym ......:tak: no chyba ze się czasami trafią nówki , ale można kupić fajne zabawki za naprawdę śmieszna pieniążki:tak:

reklama
Do góry