reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

kasiek83 ale masz fajnie ja też się chętnie bym się takim zabiegom poddała, tzn masaże, czesanie, malowanie :tak:bo co do zdjęć to nie:no:nie nawidzę jak mi robią fotki:wściekła/y:to czekam jutro na sprawozdanie z sesji:tak::-)

Kasia jak ogladałam fotki z tym chłopcem to nie mogłam sobie wyobrazić, że on wogóle pomyślał o przespaniu się z tą dziewczyną a co dopiero to zrobił:no::szok:
a co do jego rodziców to brak słów:szok:

reklama
To kiedy organizujemy spotkanko u mnie? We srode, czy w czwartek? I kto jest chetny? :confused:
A moze we srode i w czwartek? W zwiazku z zaistniala sytuacja i podzialem na dwa watki :confused::tak:

Hej dziewczynki co tam u was?

Ja bym tez sie chciala wprosic na spotkanko do Kasi ale nam pekla sprezyna nad resorem w samochodzie wiec musze czekac az maz to naprawi.
Czy ktoras z was zna jakas przychodnie dentystyczna ktora przygarnia nowych pacjentow?
Abi juz ma dosc siedzenia w domku po tym chorowaniu wiec wybieram sie jutro na kulki tu na BD4 moze ktoras tez ma ochote do mnie dolaczyc co?
Olivka ma katar biedactwo. Dzieki za porady uspokoilam sie troche ale obylo sie bez masci, krosty jej zeszly po 3 dniach wiec prawdopodobnie ma uczulenie na grejfruty:-( bo przestalam je jesc i jej przeszlo:tak:

hej dziewczynki:-):-):-)
nie pomyślcie sobie że zapomniałam o Was:szok::-D:szok:
nie mam chwilowo internetu:tak::tak::tak:
praca daje mi w kość niestety ale jeszcze tylko do piątku,bo od poniedziałku do szkoły moją Alicję muszę prowadzać więc jakoś przeżyje:-)
buziaki dla wszystkich:-D

No my tez sie meldujemy, chyba zdrowi:dry:, mam nadzieje, ze to juz niespodzianek koniec. Z tym ze mamy problem z ztawardzeniem, nie mam pomyslu co tu jeszcze przyszykowac do jedzonka, myslalam ze po takich ilosciach ziólek juz pójdzie bez problemu ale niestety. Pewnie dlatego tez brzusio troche boli. Ale Agusia juz zyje jutrzejszym dniem bo umówila sie z kolezanka, ze pójdzie do niej sie pobawic i juz jest zwarta i gotowa :-D:-D:-D

Marzena- ogladalam tych rodziców i w szoku jestem ale slyszalam ze maja tatusiowi jeszcze testy zrobic czy to na pewno tata:szok::szok::szok::szok: Strach pomyslec ze niedlugo my tez bedziemy mogly zostac babciami, tak tu dziala to wychowanie seksualne, dzieci sprawdzaja w praktyce czy wszystko dziala:-D:-D;-)

oleska- najlepiej to chyba sie przejsc po przychodniach, albo zapytac w przedszkolu. U nas ostatnio zapisywali przez szkole

aniteczka1981- no to kciuki trzymam za pierwszy dzien w szkole:tak::-)

kasiek83- no to obowiazkowo trzeba sie podzielic foteczkami z sesji, super zabawy zycze, no i zdrówka:tak::tak:

kasia.j- teraz chlopaki niech sie bawia w Polsce, limit na choroby wyczerpany:tak:;-).

witam
Jakos czasu nie mialam zeby cus napisac:zawstydzona/y:, ciagle w domu byl szaszor, ale juz dzis goscie odlecieli i wszystko wraca do normalnosci:tak::-).
My dzis z Szymkiem bylismy znowu na badaniu sluchu i zasmucili nas bardzo bo ponoc nas synek dobrze nie slyszy na lewe uszko:-(, dlatego beda jeszcze raz badac . po raz 4. Powiedzieli ze niby nie slyszy jakis cichych dzwiekow, te glosne tak ale tych cichych nie.
Moja kolezanka ktora zna sie na medycynie troszkie mnie pocieszyla bo ponoc to bardzo male uszkodzenie sluchu zotalo spowodowane tymi antybiotykami ktore Szymek dostawal jak mial ta infekcje krwi. Ale wtedy lekarze nie mieli wyboru , albo zycie dziecka , mojego dziecka albo uszkodzenie sluchu spowodowane wlasnie tymi antybiotykami.no i niby to jest naprawde mala wada skoro nie moga jej po tylu badanich sluchu wyczaic. Takze pocieszam sie ze to bardzo male niedoslyszenie.
No zobaczymy co wykarze to 4 badanie, oby sie mylyli.
No dobra koniec smucenia.

Kasiek83- Szymkowi juz wszystko przeszlo chyba ze 3- 4 dni temu. jakos tak,
kochana jak juz Kasia pisla zrob sobie wywar z wica, mi tez pomogl. Bralam te tabletki Sudefed Day&Night bardzo dobre na zatoki.
A co to za zdjecia, akty?

Kasiu.j- ja to bym sie pisala na srode, a o ktorej i czy beda jakies dziewczyny z drugiego forum?

Monia- jak Kubus, zdrowy?
Danka-jak tam nastawienie na nasz diete? Bo ja checi to mam ale co bedzie dalej?

Juz sie pogubilam i nie wiem dalec co komu odpisywac:zawstydzona/y:.
Takze dobranoc.

hej dziewczynki
ja jadę dziś na kolejne badania dla cukrzyków:crazy: ale mam tez dodatkowe usg :tak:
Niunka Kuba kataru się pozbył ,ale rano jak wstaje ma jeszcze brzydki kaszel :no: i chrypę ,ale jak ma się jej pozbyc skoro mu sie buzia nie zamyka :tak:

No to wiosna juz jest przynajmniej u mnie:-):-):-). Szkoda ze zaczelo sie deszczowo:crazy:

Monika1213- u nas tez rano kaszel i chrypa, i tez nic nie dziala, licze ze wkoncu przejdzie. Powodzonka na badaniach no i fajnie ze masz usg to zobaczysz dzidzie;-)

Niunka- cos poradza na te uszko, a moze to te badania nie sa calkiem dokladne, wkoncu Szymus jest malutki i trudno powiedziec kiedy slyszy bo moze byc to dla niego malo ciekawe i nie reagowac. Skoro nie zauwazylas niczego niepokojacego to znaczy ze jest ok, wkoncu mamy wiedza najlepiej!!!!!

reklama
Witam dziewczyny:biggrin2:

ale mam dzisiaj leniwy dzień:wściekła/y:a jeszcze mi mały dokopuje:-(jeszcze tydzień feri a on mi ciagle jęczy, że chce do szkoły:wściekła/y:
wogóle jestem ostatnio jakaś rozdrażniona, nawet mojemu M dzisiaj z rana się oberwało a w tej chwili jak to analizuje to nie wiem dlaczego zrobiłam mu jazdę:-(
oby dzisiejszy dzień minął jak najszybciej bo inaczej go nie przeżyje:-(

Do góry