reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

jstem dziewczynki w Polsce. Niestety droga nieciekawa, bo 30 km od domu staiśmy w 2 godzinnym korku.Zrąbałam policje przez telefon ile wlazło...Ale nic to ni dało, ale przynajmniej się wyżyłam:-D:-D:-D:-D:-D
Marysia oki, zachwyca się nowym miejscem i kolejny raz śniegiem bo napadało całkiem sporo...
Niunka t szalik ci oddam po powrocie, albo i nie ;-)
Całuski dla wszystkich Maluszków i dla Was dziewczynki

reklama
o jejku ale mialam do czytania!
I wsztstko zapomnalam!:crazy:
Cfc nie pisalam bo na tym spotkaniu sie nagadalam na tydzien do przodu!!!:-p:-p
A wczoraj mielismy kolede!:tak: No i milego pobytu w polsce i wracaj szybko bo zrobimy bibke bez ciebie!!!!:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Aniteczka super ze znalazlas prace no i ze z ta szkola wypalilo!

Kasia j _Fabian czesto po szczepieniu goraczkowal wiec to na pewno od tego!

Kasiek wspolczuje tak samo ja niunce to ciezko jak nic nie mozna zri=obic z tymi biegunkami!Duzo zdrowia i o by wyniki byly dobre!

Ostatnia edycja:
Sorry mam snickersa w zębach, musiałam po wykałaczkę iść.Nie Kasiu.J młodego bym się nie pozbyła, co ty, no coś fajnego no. Miłego dla nas w sensie relaksu.
Edyta to się cieszę, że okej ;)
Kasia Fabiankowa to ty to raczej sikałaś ze śmiechu niż gadałaś :-D:-D:-D:-D
Madzia trzymaj się tam nie daj się tam i szybcirem wracasz:-D

Brydka - my tez zawsze walentynki w rodzinnym gronie spedzamy, w tym roku jakos sie tak rozdzielilismy, no ale Kubus ma wakacje i niech je poczuje, a my z Maciejka uziemieni przez nasze wspaniale wladze w Manchesterze, ciekawe jeszcze jak dlugo, bo ja jak raz na pol roku stad nie wyjade to depresji dostaje :-(

K&F - moze, w kazdym razie po goraczce juz ani sladu i bardzo sie ciesze, bo Macius od razu zupelnie inny :-D

cfcgirl - ale najwazniejsze, ze juz w domku i Marysia szaleje, alez Ci zazdroszcze, normalnie to jutro bym leciala z chlopakami, chyba sie poplacze....

Witam dziewczyny:-)
tak piszecie o tych wyjazdach do Polski, że przez chwile pomyślałam, czy nie pojechać na trochę:-(
ale dla mnie za wcześnie na odwiedziny w Polsce:-(bo chyba jak bym teraz pojechała to nie wiem czy bym tu wróciła:-(byłam zmuszona pojechać do Polski po pierwszych dwóch tygodniach pobytu w Bradford i wiem jak paskudnie się czułam wracając tutaj:-(wróciłam tylko dlatego, że została tu moja rodzina:tak:

wiem, że mimo że nie zawsze jest tu praca to i tak życie jest tu lżejsze ale ciagle tego "COŚ" mi tu brakuje:-( nie umię dokładnie wytłumaczyć czego ale brakuje:-p

nie wiem jak przetrwam z Damianem w domu przyszły tydzień, on z dnia na dzień co raz wcześniej chce wychodzić do szkoły:tak: co oni mu tam dają, że tak tam ciągnie:-D a nie tak dawno dwie babeczki nie mogły go siłą wciagnąć do szkoły:-D:-D

Hej my ciagle chorzy ale juz jest lepiej niz gorzej;-)
Ale sie rozpisalyscie od mojej ostatniej wizyty na BB nie nadazam z czytaniem :-Dhehe

My na walentynki to chyba gdzies sie wyrwiemy ale jeszcze nie wiem gdzie, i nie wiem co mojemu kupic ...moze macie jakies pomysly?

Moja mala Olivka dostala uczulenia na twarzy takie malutkie krosteczki sporo na czole i troche na policzkach :-(Czy ktorejs z was dzidzia tak miala bo moja Abi to miala nieskazitelna cere a Olivia to moze przez to ze cos zjadlam?Troche sie martwie mam nadzieje ze alergiczka nie jest:confused:

Dzien Dobry! Wszystkim dzisiaj przesylamy duuuuzo milosci i zyczymy udanych walwntynek:-):-):-):-)
A my dolaczamy do grona chorych, jednak moja Aga tez sie rozlozyla i juz dzisiaj w nocy goraczkowala, nos zawalony a gardlo takie czerwone ze az przykro patrzec:-:)-:)-(. Super zaczela wakacje, a do tego jeszcze u nas dzis imprezka i juz sama nie wiem, chyba damy jakos rade:dry:

Udanego dnia !!!

reklama
Czesc dziewczynki

Duzo milosci dzis i przez caly rok!!!! :-)

A ja wczoraj odprawilam moich chlopakow. Teskno mi za nimi, a to dopiero pierwszy dzien :-( Strasznie mi sie wczoraj wieczorem smutno zrobilo jak weszlam do Kubusia pokoju i popatrzylam na to puste lozeczko. Ale z drugiej strony sie ciesze, bo to ich taki meski wyjazd, tatus z syneczkiem i musza sobie radzic i troszczyc sie o siebie. Oczywiscie nie obylo sie bez niespodzianek, moj maz zawsze cos musi zrobic nie tak, zgubic, zapomniec..... :crazy: Wyobrazcie sobie, ze na odprawie zapomnial o laptopie! Dopiero zorientowal sie w samolocie! I musi teraz czekac do poniedzialku, bo wtedy otwieraja biuro rzeczy znalezionych, zeby sie dowiedziec, czy maja, czy sobie go ktos przywlaszczyl :crazy: Juz tak zostawil raz klucze do auta, innym razem komorke, a teraz laptop :wściekła/y: I jak ja mam sie nie denerwowac, ze nie zgubimi gdzies Kubusia! :szok:
Potem odebralam mame i wrocilismy do domku. Macius szaleje z babcia, jakby byla tu od zawsze. Myslalam, ze rano jak ja zobaczy to bedzie jakis oniesmielony, a on od razu wskoczyl jej na rece nie chce schodzic. :-)

Agus - u mnie Kuba tez nie najlepiej zaczal :-( Wlasnie Bartek mi przeslal informacje, ze ma 38st goraczki i go rozklada coraz bardziej, a jutro z rana mieli jechac na to zimowisko :-( Oj, mam nadzieje, ze mu szybko przejdzie.

Do góry