reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
:-)nas Marysia obudziła około 8 rano. No cóż, wyspała się laska i chciała imprezować:-)
Mam nadzieje,że przy następnej imprezie dołączy i Kasiek i Agus.
Teraz spadamy do kościoła a potem mamy księdza po kolędzie. Jeszcze raz dziękuje ,że tak licznie przybyłyście.
Danuto jak będziemy robić imprezy co miesiąc to wpadniemy w alkoholim :)
Całuski i miłej niedzieli

hej dziewczynki:-):-):-)
ja już porządnie dobudzona:tak:
wielkie dzięki za wszystko..superowa biba była:-D:-D:-D:-D
super dziewczynki jesteście:-D:-D
kaca nie mam:confused:o dziwo bo trochę wypiłam:-D
też jestem za tym,żeby częściej się organizować:-)
żarełko wyśmienite..nie miałam okazji wszystkiego popróbować:sorry2:
poproszę o przepis na te zapiekanki bo normalnie mi tak smakowały,że szok:szok::-D
jeszcze raz pozdrawiam i całuski dla wszystkich:-Dmuuuuaaahhhh

Czesc laseczki!

O tak imprezka byla naprawde super!Dzieki dziewczyny za mily wieczor!;-)
Naomi a ty jak zyjesz?
Ja tam kaca nie mam:-p
Madzia super mieszkanko a Marysia to dzielna dziewczynka.

no dziewczyny widze ze impreze przednia ;-):-) ciesze sie ze sie udala :)
jak cos za tydzien moj maz ma wolny weekend ;-);-) hehe
u mnie impreza pod znakiem kupy i goraczki- michala boli brzuszek i placze steka zrobil juz dzis 6 kup a zaczal o 6 rano :-( nie wiem jak mam mu pomoc bo nie chce ani mietki sie napic ani nic :-( chyba jak do jutra nie przejdzie pojde do GP ale nie wiem czy warto isc tylko po paracetamol
Kasiu j a ty bylas z Maciusiem u lekarza jak mial tego wirusa?
aaa zdjecia super z imprezki - wiekoszsci nie poznaje ale mam nadzieje ze niedlugo sie to zmieni. Monika Ciebie nie trudno poznac bo brzunio to znak rozpoznawczy - wygladasz rewelacyjnie!!!!

Ja właśnie do siebie doszłam i obejrzałam " Kung Fu Socer " czy jak oni się tam wabią, powygłupialiśmy się we wyrku a teraz czas chaciore ogarnąć i coś ten tego, nie wiem sama, ale coś :-)
zajebiście było, baaa ;-):-)
Kasiek trzym się bo niebawem kolejna :-D

niezaprzeczalny fakt imprezka superacka :tak::-Da jakie propozycje miałam :szok::-);-)
ja też chce ten przepis mimo że nie sprawdzałam pyszności zapiekanek:tak:
najbardziej się cieszę że wkońcu mogłam na żywca poznać moje forumowe koleżanki
Kasiek dzięki ,:tak::-)no i wkońcu my tez powinnyśmy się poznać bo jeszcze troszku i znak rozpoznawczy się wypakuje:tak:;-)no i duzo zdrówka dla Was
Bry ten niebieski talerzyk jest mła:-D
Magda wyślę Ci na gg mojego maila ,poproszę zdjęcia i od Brydzi tyż:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Spoczko Loczko Monika, posprzątam i zgram co mam, troszkę się tego nazbierało , a talerzyk może w tygodniu być odebrała, co , kuleczki jakieś czy co :-D Trza się zobaczyć nie ;-):-)

reklama
Jasne, bejbe, no problemo, proste ;-):-) Nie ciąga się chorego dziecka, wiadomo, na logikę :-)
Dobra, idę ogarniać, bo coś miałam dziś mieć, jakieś znajome buzie maja podejchać, więc czas składać cyrk z salonu ;-)

Do góry