reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
no witam kolezanki alkoholiczki:-p
Mnie dzis troszkie bola glowa , ale teraz juz ok., imprezka pierwsza klasa, towarzystwo rozwniez. Naprawde super bylo, Milo bylo poznac wkocu wszytskie dziewuszki:-)
Madziu zdjecia fajne, a kochana co do drinkow to chyba Dana robila mocniejsze:-p:-D Ty tylko na tej kolendzie za duzo ksziedzu nie chuchaj, bo jeszcze ci tam padnie:-D

Kasiek szkoda ze ciebie nie bylo:-(, caluski dla Michasia duzo zdrowka dla was wszystkich.
Anita- zdjecia musisz najpier zmiejszyc a potem wkleic.
Agentka -
jak tam twoj kacyk , jest?

Aniteczka ja używam tej stronki do wklejania zdjęć
ImageShack® - Image Hosting
Wklejasz zdjęcie, czekasz chwilę aż się załaduje. Potem pod zdjęciem idziesz na sam dół srony i klikasz na + show advance link i wyskakuje ci właściwy link do użycia do wklejenia zdjecia na forum. Potem klikasz na tą żółtą krateczkę tu na górze- 4 znak od lewej w drugiej linijce i wklejasz

a to Kasiek dla Ciebie- kto jest kto
pict3184dn4.jpg

Na górze stoją : Aniteczka i Roksanna z nocnikiem na głowie. Obok nich w objęciach Noami Edytka i kasiaj. Polewkę ma Brydka a obok niej w krótkich włosach Danuta i Kasia i Fabian A nad wszystkim czuwała nasza piłeczka Moniczka.A ja robiłam fotkę...

Magda zdjęcia z tymi no chicken breatami też poproszę na emila. Ja prasuje, ale tak mnie się chce, że nie wiem, znowu z tygodnia mam, normalnie byłoby okej, ale nie dziś :-D
Edyta Magda tak naprawdę zaczęła dobre robić, delikatnie, ale końcowy Danki mnie zabił:-D

hehe
No to ja też się melduję, no i zgadzam się z Danką, że trzeba częściej organizować takie spotkania :rofl2:. Fajnie było was dziewczyny poznać, mam nadzieję, że kolejnym razem poznam resztę dziewczyn z forum.
Niestety ja musiałam pogadać w domu z niedźwiedziem, ale potem już wszystko było ok, jedynie rano lekkiego kaca miałam. Musiałam też spać w salonie, bo nie chciałam truć dziecka moimi wyziewami.
Niunka i Kasia musicie mi przypomnieć, bo nie za bardzo pamiętam czemu tak wesoło było w drodze do domu :sorry2:.
CfC ja też mam jutro księdza w domu, powiedz czy trzeba się jakoś szczególnie przygotować?

Agentka Cambell, jak się masz :-D
Coś późno piszesz, więc wnioskuję, że dzień był " odpoczynkiem " po :-D
Ja normalnie czekam kolejnej biby, a jak sobie przypomnę jakie machy strzelałaś, a Fabiankowa i laski się zginały , hahahaha, dobre , więcej grzańca :-D

reklama
Do góry