reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Pięknych i radosnych nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia,

Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze,

Abyście znaleźli dużo kolorowych prezentów pod zieloną choinką,

Świąt które, dadzą Wam trochę radości i odpoczynku,

A co najważniejsze nadzieje na Nowy Rok,

Aby był dużo lepszy od obecnego.

Wesołych Świąt dla Was i Waszych rodzin.

ŻYCZY ANIA Z RODZINĄ

reklama
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń oraz masy radosci tych małych i wiekszych.
Z okazji Świąt życzymy Wam serdecznie :)

W Bożego Narodzenia dni urocze,
Niechaj szczęściem serce gra,
Niech zdrowie dobre Was otoczy,
I na dni przyszłości trwa.
Niech te święta przyniosą Wam Boże łaski,
spokój, radość i dostatek wszelki,
A Nowy Rok niech spełni
marzenia ukryte na samym dnie serca

WESOŁYCH ŚWIĄT!

No i po świętach... Jak u Was minęło? U mnie już spokojniej, pewnie to dobrze bo za dużo gwaru i zamieszania podczas tych Świąt. Kasia pierwszy raz była na dwóch wigiliach i jedna u nas a druga w Tarnowie, także trzeba było pogodzić.
W wolnej chwili napisze więcej.... Pozdrawiam wszystkich:)

hej mamuski!!!

tak jak obiecałam informuje was że zaczeła sie wyprzedaż w ZARZE wiec serdecznie zapraszam(ceny są atrakcyjne):tak:

a u nas święta okropne:-(dzieciaki mi się pochorowały mikołaj kaszle mało sie nie udusi a alan ma ospe:-:)wściekła/y:

pozdrawiam i jak będe miała wiecej czasu to napisze wiecej
pa:-)

aylin-gratki dla martynki za 2 ząbki:-)

Aylin gratuluję ząbków!!!

u mnie święta minęły spokojnie, byliśmy u siostry m i jej męża, a była jeszcze teściowa i brat mojego m... mała na początku stremowana, ale po kilku minutach się rozbawiła, tylko nie chciała zasnąć w nieznanym miejscu...

reklama
Do góry