reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

reklama
hej laski no widze ze sie rozpedzily dzieciaki z zabkami:-D:-D:-D:-D to teraz tak do 2,5 -3 roku bedzie sie ciagnelo zanim wyjda ostatnie piatki:-D:-D:-D:-D u nas w koncu przebila sie ta nieszczesna czworka wiec mamy juz 11 sztuk jeszcze jedna daje nam w kosc powinna wyjsc na dniach a potem najgorsze trojki i bedzie chwile spokoju zanim beda szly piatki....dzis myslalam ze wyjde z siebie 2 godz usypiania Piotrka mialam tak fajnie bo zasypial sam ale cos mu sie juz chwile temu przestawilo i musze z nim zasypiac a ten wariuje na lozku wierci sie musi mnie za reke trzymac...chyba jestesmy na etapie leku separacyjnego bo nie odstepuje mnie na krok ciagle za reke go musze trzymac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: troche mnie to juz wkurza Milena nie miala czegos takiego a ten jakby sie uwzial na mnie:-:)-:)-( a jaki sie zlosnik zrobil to masakra nie dac mu cos albo zabrac to wali tym co ma w rece rzuca sie na podloge bije mnie i chce cos koniecznie powiedziec ale nie umie:-D:-D

Ostatnia edycja:
Kochaneczka to odstawienie od cyca to dla mnie takie dziwne uczucie bo jednak to był mami cycuś i tylko mamusia mogła nakarmić a teraz każdy butlą ale cóż sądzę że i tak wystarczająco karmiłam co najlepsze to dostał. A jak teraz przesypia mały nocki lepiej ??

:) Jak już wszystkie się chwalą ząbkami, to ja też chce:) Kasiula moja ma już dwa ząbki i mam nadzieję, że teraz to już się rozpędzą inne:)

A poza tym wczoraj spędziłam w Urzędzie Pracy 4 godziny tylko po to, żeby się zarejestrować:/ Masakra, mówie Wam, że w tym kraju coraz gorzej. JEszcze mnie coś bierze chyba, głowa mi pęka, gardło pobolewa. Modlę się tylko, zeby Kasia była zdrowa.
Cieszcie się więc pracą póki ją macie...

Frezja A ile ma miesięcy córa ?? I powiem Ci że u nas pierwsze dwa ząbki wyszły w wieku 4,5 mies i też myślałam że szybko pójdą następne a tu prawie 8 mies i dopiero ruszyło i widzę dziś dwójka się przebija , mały marudny :-(
A wiem co to za masakra siedzieć i czekać w urzędzie pracy nie dawno też się chciałam zarejestrować i czekałam 2 godz normalnie i w sumie i tak się nie zarejestrowałam ...

Dziewczyny gdzie się podziałyście ??
Rena fajna stronka dzięki na pewno skorzystam :) Bo lubię gotować :-)

Dzień Dobry:-)

Przygnała mnie tu Aylin i kazała się udzielać- fakt, że było to miesiąc temu ale efekt jest:tak:

MOGĘ?

A w ogóle to mój dzieć jest wcześniakiem, który miał się urodzić w czerwcu 2012 a wylazł na koniec kwietnia. Na pierwszy rzut oka zdrowy jak koń i waga zacna bo 10,850 :-D Mieszkamy w Dębicy ale ja nie stąd tylko przyjezdna... Eh, miłość mnie tu przygnała:sorry2:

Pamka witaj!

Aylin ja zaświadczenie dostałam od pediatry, tak mi było wygodniej...

my się jutro wybieramy do pediatry właśnie, pogadać o tym dlaczego to moje małe nie chce samo siadać i ewentualnie wziąć odpowiednie skierowania, i przy okazji będzie ważenie, mnie usatysfakcjonowałaby waga 8600 a ile będzie to dam znać, sama jestem ciekawa...

reklama
Kasiula:) Moja córa ma 8 i pół. Dwa ząbki na dole, ale siada i już do stawanie się bierze.Masakra, wieczorem zamiast spać, to jej siadanie i wybryki w łóżeczku się marzą:)

A jaką masz pracę Aylin? Może jakieś miejsce dla mnie by się znalazło?

Do góry