reklama
Rena28
Fanka BB :)
hej laski no widze ze sie rozpedzily dzieciaki z zabkami to teraz tak do 2,5 -3 roku bedzie sie ciagnelo zanim wyjda ostatnie piatki u nas w koncu przebila sie ta nieszczesna czworka wiec mamy juz 11 sztuk jeszcze jedna daje nam w kosc powinna wyjsc na dniach a potem najgorsze trojki i bedzie chwile spokoju zanim beda szly piatki....dzis myslalam ze wyjde z siebie 2 godz usypiania Piotrka mialam tak fajnie bo zasypial sam ale cos mu sie juz chwile temu przestawilo i musze z nim zasypiac a ten wariuje na lozku wierci sie musi mnie za reke trzymac...chyba jestesmy na etapie leku separacyjnego bo nie odstepuje mnie na krok ciagle za reke go musze trzymac troche mnie to juz wkurza Milena nie miala czegos takiego a ten jakby sie uwzial na mnie:---( a jaki sie zlosnik zrobil to masakra nie dac mu cos albo zabrac to wali tym co ma w rece rzuca sie na podloge bije mnie i chce cos koniecznie powiedziec ale nie umie
Ostatnia edycja:
kasiula222
Kochaneczka to odstawienie od cyca to dla mnie takie dziwne uczucie bo jednak to był mami cycuś i tylko mamusia mogła nakarmić a teraz każdy butlą ale cóż sądzę że i tak wystarczająco karmiłam co najlepsze to dostał. A jak teraz przesypia mały nocki lepiej ??
Rena28
hej laski ja tylko na chwilke znalazlam dzis fajnego bloga kulinarnego Gotuję, bo lubię ja juz jeden przepis dzis wyprobowalam kapitalny pomysl a prosty i tani pancake z manna...polecam a mialam sie odchudzac a patrzac na te cudne zdjecia to az szkoda
frezja29
Aktywna w BB
Jak już wszystkie się chwalą ząbkami, to ja też chce Kasiula moja ma już dwa ząbki i mam nadzieję, że teraz to już się rozpędzą inne
A poza tym wczoraj spędziłam w Urzędzie Pracy 4 godziny tylko po to, żeby się zarejestrować:/ Masakra, mówie Wam, że w tym kraju coraz gorzej. JEszcze mnie coś bierze chyba, głowa mi pęka, gardło pobolewa. Modlę się tylko, zeby Kasia była zdrowa.
Cieszcie się więc pracą póki ją macie...
A poza tym wczoraj spędziłam w Urzędzie Pracy 4 godziny tylko po to, żeby się zarejestrować:/ Masakra, mówie Wam, że w tym kraju coraz gorzej. JEszcze mnie coś bierze chyba, głowa mi pęka, gardło pobolewa. Modlę się tylko, zeby Kasia była zdrowa.
Cieszcie się więc pracą póki ją macie...
kasiula222
Frezja A ile ma miesięcy córa ?? I powiem Ci że u nas pierwsze dwa ząbki wyszły w wieku 4,5 mies i też myślałam że szybko pójdą następne a tu prawie 8 mies i dopiero ruszyło i widzę dziś dwójka się przebija , mały marudny :-(
A wiem co to za masakra siedzieć i czekać w urzędzie pracy nie dawno też się chciałam zarejestrować i czekałam 2 godz normalnie i w sumie i tak się nie zarejestrowałam ...
Dziewczyny gdzie się podziałyście ??
Rena fajna stronka dzięki na pewno skorzystam Bo lubię gotować :-)
A wiem co to za masakra siedzieć i czekać w urzędzie pracy nie dawno też się chciałam zarejestrować i czekałam 2 godz normalnie i w sumie i tak się nie zarejestrowałam ...
Dziewczyny gdzie się podziałyście ??
Rena fajna stronka dzięki na pewno skorzystam Bo lubię gotować :-)
kasiula - ja lubię www.kwestiasmaku.com a do piecznia www.mojewypieki.com
Dziewczyny porwało albo zasypało. A dziwne bo sniegu nie ma.
Ja wracam w czwartek do pracy a jutro pędze jeszcze do gina po zaświadczenie że karmie. Jakoś nie chce mi sie do tej pracy wracać. A przeciez fajna jest....
Dziewczyny porwało albo zasypało. A dziwne bo sniegu nie ma.
Ja wracam w czwartek do pracy a jutro pędze jeszcze do gina po zaświadczenie że karmie. Jakoś nie chce mi sie do tej pracy wracać. A przeciez fajna jest....
Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
Dzień Dobry:-)
Przygnała mnie tu Aylin i kazała się udzielać- fakt, że było to miesiąc temu ale efekt jest
MOGĘ?
A w ogóle to mój dzieć jest wcześniakiem, który miał się urodzić w czerwcu 2012 a wylazł na koniec kwietnia. Na pierwszy rzut oka zdrowy jak koń i waga zacna bo 10,850 Mieszkamy w Dębicy ale ja nie stąd tylko przyjezdna... Eh, miłość mnie tu przygnała
Przygnała mnie tu Aylin i kazała się udzielać- fakt, że było to miesiąc temu ale efekt jest
MOGĘ?
A w ogóle to mój dzieć jest wcześniakiem, który miał się urodzić w czerwcu 2012 a wylazł na koniec kwietnia. Na pierwszy rzut oka zdrowy jak koń i waga zacna bo 10,850 Mieszkamy w Dębicy ale ja nie stąd tylko przyjezdna... Eh, miłość mnie tu przygnała
ania_kropla
Pamka witaj!
Aylin ja zaświadczenie dostałam od pediatry, tak mi było wygodniej...
my się jutro wybieramy do pediatry właśnie, pogadać o tym dlaczego to moje małe nie chce samo siadać i ewentualnie wziąć odpowiednie skierowania, i przy okazji będzie ważenie, mnie usatysfakcjonowałaby waga 8600 a ile będzie to dam znać, sama jestem ciekawa...
Aylin ja zaświadczenie dostałam od pediatry, tak mi było wygodniej...
my się jutro wybieramy do pediatry właśnie, pogadać o tym dlaczego to moje małe nie chce samo siadać i ewentualnie wziąć odpowiednie skierowania, i przy okazji będzie ważenie, mnie usatysfakcjonowałaby waga 8600 a ile będzie to dam znać, sama jestem ciekawa...
reklama
frezja29
Aktywna w BB
Kasiula Moja córa ma 8 i pół. Dwa ząbki na dole, ale siada i już do stawanie się bierze.Masakra, wieczorem zamiast spać, to jej siadanie i wybryki w łóżeczku się marzą
A jaką masz pracę Aylin? Może jakieś miejsce dla mnie by się znalazło?
A jaką masz pracę Aylin? Może jakieś miejsce dla mnie by się znalazło?
Podziel się: