reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Pięknych i radosnych nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia,

Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze,

Abyście znaleźli dużo kolorowych prezentów pod zieloną choinką,

Świąt które, dadzą Wam trochę radości i odpoczynku,

A co najważniejsze nadzieje na Nowy Rok,

Aby był dużo lepszy od obecnego.

Wesołych Świąt dla Was i Waszych rodzin.

ŻYCZY ANIA Z RODZINĄ

reklama
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń oraz masy radosci tych małych i wiekszych.
Z okazji Świąt życzymy Wam serdecznie :)

W Bożego Narodzenia dni urocze,
Niechaj szczęściem serce gra,
Niech zdrowie dobre Was otoczy,
I na dni przyszłości trwa.
Niech te święta przyniosą Wam Boże łaski,
spokój, radość i dostatek wszelki,
A Nowy Rok niech spełni
marzenia ukryte na samym dnie serca

WESOŁYCH ŚWIĄT!

No i po świętach... Jak u Was minęło? U mnie już spokojniej, pewnie to dobrze bo za dużo gwaru i zamieszania podczas tych Świąt. Kasia pierwszy raz była na dwóch wigiliach i jedna u nas a druga w Tarnowie, także trzeba było pogodzić.
W wolnej chwili napisze więcej.... Pozdrawiam wszystkich:)

hej mamuski!!!

tak jak obiecałam informuje was że zaczeła sie wyprzedaż w ZARZE wiec serdecznie zapraszam(ceny są atrakcyjne):tak:

a u nas święta okropne:-(dzieciaki mi się pochorowały mikołaj kaszle mało sie nie udusi a alan ma ospe:-:)wściekła/y:

pozdrawiam i jak będe miała wiecej czasu to napisze wiecej
pa:-)

aylin-gratki dla martynki za 2 ząbki:-)

Aylin gratuluję ząbków!!!

u mnie święta minęły spokojnie, byliśmy u siostry m i jej męża, a była jeszcze teściowa i brat mojego m... mała na początku stremowana, ale po kilku minutach się rozbawiła, tylko nie chciała zasnąć w nieznanym miejscu...

reklama
Do góry