reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej

ja nie dostaje zawsze powiadomien na maila wiec wpadam jak sobie przypomne...

Aylin czwartek mi pasuje jak najbardziej
wlasnie dziewczyny jakie godziny??

Leona z pkola odbieram o 15stej

ale moze zostac dluzej i Adam go odbierze
jesli w czwartek nie ma wyjazdu do krk ale chyba w srode
sprawdze jeszcze

ja jestem elastyczna
mozemy ok 11-12?
wtedy Olafa czas na drzemke ale to sie ustawi pod nas hehe

bo po drzemce i obiedzie to juz na 13-14 dojade dopiero...

dziewczyny wypowiedzcie sie odnosnie godziny!

miejsce i dzien mam nadzieje ze wszystkim pasuje!

reklama
wiem ze we wtorek nieczynna - dlatego wtorku nie proponowałam :) Mi pasuje i środa i czwartek i piatek :) 11 jak najbardziej moze być. Moja nawet jak nie bedize spała to jest grzeczna. Czyli wstepnie

spotkanie w najbliższy czwartek o godz. 12:00 w pizzerii Maria's (droga na Zwięczyce po lewej stronie po wyjeździe z dolinki) ?????

Aylin FB wie wszystko hihi
ja rowniez dolaczam sie do toastu z cytrynowka home made!
i czekam na pachnaca, dochodzaca szarlotko-sliwkowke mego meza , ale z moja mala pomoca hehe

Super, środa dla mnie odpada bo gina mam więc czwartek 12 jak najbardziej. Ja ostatnio mało korzystam z kompa bo jakies problemy z matrycą i monitorek gaśnie. Szlak mnie trafia wtedy wiec żeby sie nie denerwować nie włączam zbyt często.
Ayli, lektura bloga przednia. Dodałam do ulubionych. Rozpowszechniłam.
Idę na rosół, miłej niedzieli.

u mnie kryzys osiagnal chyba najwyzszy poziom....i to chyba bedzie koniec naszego malzenstwa...nie dojdziemy do prozumienia...a to jak sie do mnie m ostatnio odnosi i jak do mnie mowi (dzis juz przesadzil) to juz przekracza wszelkie normy wstyd nawet powtarzac bo to sie nie nadaje do dalszego rozpowszechniania:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Kochaneczka mam nadzieje ze rosolek był dobry heeeeeee

Rena nie mów ze az tak strasznie jest , kurcze sama nie wiem co ci napisac bo macie przeciez malenkie dzieci ......ile wy jestescie wogóle po slubie moze to tylko jakis kryzys który trzeba przecierpiec , kilka dni na wyciszenie i wtedy szczera rozmowa co dalej , postawic fakty kawe na ławe i moze wtedy dojdziecie do porozumienia , trzymam kciuki oby tak wam sie wszystko poukładalo , a jezeli jest tak zle to zycze duzo cierpliwosci , naprawde wiem jak to jestw takich chwilach bo ja taki mialam po 3 latach tez myslalam ze to juz koniec a jednak nadal jestesmy razem i jest dobrze juz 11 lat teraz w pazdzierniku pyknie ..........

Do góry