reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej

ja nie dostaje zawsze powiadomien na maila wiec wpadam jak sobie przypomne...

Aylin czwartek mi pasuje jak najbardziej
wlasnie dziewczyny jakie godziny??

Leona z pkola odbieram o 15stej

ale moze zostac dluzej i Adam go odbierze
jesli w czwartek nie ma wyjazdu do krk ale chyba w srode
sprawdze jeszcze

ja jestem elastyczna
mozemy ok 11-12?
wtedy Olafa czas na drzemke ale to sie ustawi pod nas hehe

bo po drzemce i obiedzie to juz na 13-14 dojade dopiero...

dziewczyny wypowiedzcie sie odnosnie godziny!

miejsce i dzien mam nadzieje ze wszystkim pasuje!

reklama
wiem ze we wtorek nieczynna - dlatego wtorku nie proponowałam :) Mi pasuje i środa i czwartek i piatek :) 11 jak najbardziej moze być. Moja nawet jak nie bedize spała to jest grzeczna. Czyli wstepnie

spotkanie w najbliższy czwartek o godz. 12:00 w pizzerii Maria's (droga na Zwięczyce po lewej stronie po wyjeździe z dolinki) ?????

Aylin FB wie wszystko hihi
ja rowniez dolaczam sie do toastu z cytrynowka home made!
i czekam na pachnaca, dochodzaca szarlotko-sliwkowke mego meza , ale z moja mala pomoca hehe

Super, środa dla mnie odpada bo gina mam więc czwartek 12 jak najbardziej. Ja ostatnio mało korzystam z kompa bo jakies problemy z matrycą i monitorek gaśnie. Szlak mnie trafia wtedy wiec żeby sie nie denerwować nie włączam zbyt często.
Ayli, lektura bloga przednia. Dodałam do ulubionych. Rozpowszechniłam.
Idę na rosół, miłej niedzieli.

u mnie kryzys osiagnal chyba najwyzszy poziom....i to chyba bedzie koniec naszego malzenstwa...nie dojdziemy do prozumienia...a to jak sie do mnie m ostatnio odnosi i jak do mnie mowi (dzis juz przesadzil) to juz przekracza wszelkie normy wstyd nawet powtarzac bo to sie nie nadaje do dalszego rozpowszechniania:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Kochaneczka mam nadzieje ze rosolek był dobry heeeeeee

Rena nie mów ze az tak strasznie jest , kurcze sama nie wiem co ci napisac bo macie przeciez malenkie dzieci ......ile wy jestescie wogóle po slubie moze to tylko jakis kryzys który trzeba przecierpiec , kilka dni na wyciszenie i wtedy szczera rozmowa co dalej , postawic fakty kawe na ławe i moze wtedy dojdziecie do porozumienia , trzymam kciuki oby tak wam sie wszystko poukładalo , a jezeli jest tak zle to zycze duzo cierpliwosci , naprawde wiem jak to jestw takich chwilach bo ja taki mialam po 3 latach tez myslalam ze to juz koniec a jednak nadal jestesmy razem i jest dobrze juz 11 lat teraz w pazdzierniku pyknie ..........

Do góry