reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Kochaneczka - ja z pełna swiadomością wprowadzam w 4 msc. Ale tylko jeden posiłek na razie. A w sprawie mm na noc - dla mojej nie ma znaczenia czy butla czy cycek. Budzi się o tej samej porze. Więc mnie mm nie ratuje. Za 2 tyg spróbuje koło 19 podac kaszkę na moim mleku. Kupiłam kaszke orkiszową z glutenem od 4 msc :) Niech zyją sklepy ze zdrową żywnością.

A na miejsce spotkania proponuje pizzerie marias. Ja jak Kochaneczka - potrzebuje miesca aby nakarmić.

A i polecam blog do poczytania:
Moich 100 błędów wychowawczych

reklama
Rena - u mnie to samo - ale co pikantniejsze kawałki mojemu czytam :) A i ja tez mam kota :)

Ta kobitka wystawiła wózek na allegro - tak na bloga się natknelam. Tu jej aukcja - przeczytajcie do samisieńkiego końca:
Wózek Jedo Bartatina (2665423700) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Madziorka - pizzeria w drodze na zwięczyce po lewej stronie, wyróżniona naklejka Miejsce przyjazne dziecku. Ma małpi gaj czy raczej mini fantazje. Basen z piłkami, zjeżdzalnie itd
Maria's Pizza - Witamy

Hejka.
Moje dzieci przyniosly wczoraj ze szkoły blizej nieokreslonego wirusa starszy wymiotował bolały go mięsnie,młoda miala w nocy gorączkę,dzisiaj zapisałam ich do lekarza na 14 a tu okazało sie że wyzdrowiały myślałam że dom mi rozniosą hehe jutro pójdą juz do szkoły bo zwarjuję z nimi.
Ja swojemu rozszerzyłam dietę po 5 m zaczynając od warzywek potem dodawałam po kilka łżeczek kaszy manny do zupki,mięsko podałam po 6 m ale nie za bardzo mu smakowało teraz znalazłam przyczyne tego zupki były mdłe teraz do kazdej mięsnego dania dodaję coś o zaostrzonym smaku np.por lub pomidory wtedy zjada wszystko,dwa razy w tyg robię zupkę z żółtkiem jajka.Dzis gotuje sie zupka z buraczkiem.
KOCHANECZKA oby podanie mleczka lub kaszki na noc sprawiło ze będzie lepiej spał u nas niestety odkad zjada michę kaszy na noc są trzy pobudki na cyca a wczesniej były dwie moze młody tak rekompensuje sobie brak cyca wieczorem niewiem a może to kolejny skok rozwojowy.
RENA u nas w St.Woli tez jest taki komis ale ceny nie sa rewelacyjne w sumie to samo co na allegro z dostawa tylko fajnie że mozna sobie dotknąć pooglądac.Mi ostatnio trafila się super okazja na Tablicy pl.kupiłam fajne krzesełko do karmienia za jedyne 70 zł

Rena - u mnie to samo - ale co pikantniejsze kawałki mojemu czytam :) A i ja tez mam kota :)

Ta kobitka wystawiła wózek na allegro - tak na bloga się natknelam. Tu jej aukcja - przeczytajcie do samisieńkiego końca:
Wózek Jedo Bartatina (2665423700) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Madziorka - pizzeria w drodze na zwięczyce po lewej stronie, wyróżniona naklejka Miejsce przyjazne dziecku. Ma małpi gaj czy raczej mini fantazje. Basen z piłkami, zjeżdzalnie itd
Maria's Pizza - Witamy

Aylin plakalismy ze smiechu obydwoje z maz mnie brzuch rozbolal...ale jaka popularnosc tej aukcji:-D:-D:-D:-D

no fotelik kupiony wiec juz mam z glowy

wpadam powiedziec ze ja tez chetna na spotkanie troche zalatana jestem ale napewno znajde czas zeby sie z wami spotkac :) jakby co to Lidka mi da znac albo kochaneczka jakby co to zadzwon zebym nie przegapiła ale tez bede zagladac dow as :)

reklama
Do góry