reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej mamuski sobotnio!!!
a ja już mam posprzatane i teraz odpoczywam.;-)
glowe umylam,paznokcie zrobilam i wskoczylam zobaczyc co ta u was.
dzieci spia,m w pracy a krystian sie bawi.

tak jak pisała iwicik-wreszcie na reszcie mnie odwiedziła!!!!!!:tak:strasznie sie ciesze ze przyjechała.maxsiu z krystianem sie super bawili a lenka jest taka slodka tylko ją schrupac a iwonka super wygląda macierzyństwo jej służy.mam nadzieje ze na kolejne spotkanie nie bede musial czekać kolejnych 5 miesiecy;-);-):-D
na wieczor nie mam żadnych planow a szkoda bo ja nie lubie siedziec w domu w sobotnie wieczory.:-:)zawstydzona/y:wiec jak by co to zapraszam do siebie;-);-):tak:
dobra uciekam cos zjeśc.

milego weekendu.:-)

iwicik-kochana wiesz ze moje drzwi są zawsz dla Ciebie otwarte.przyjezdzaj kiedy tylko chcesz do mnie.

reklama
hej laski

Ja tylko na chwilke łeb mnie boli bo wczoraj zaszalałam wypiłam 4 lampki wina i mi tak zaszumiało w głowie ze szok wszystko sie mi kreciło w koło i o 21 juz spałam z recznikiem na głowie :-D:-D:-D:-D:-D dobrze ze maz zajał sie dziecmi bo ja nie byłam w stanie az mi wstyd sie przyznać:-D:-D:-D:-D:-D no i niestety lenka na butli bo przeciez jej nie nakarmie teraz cycem dopiero jutro jej dam a mi pozostało odciaganie pokarmu bo inaczej to mi cycki pekną:-D:-D:-D:-D:-D

Lidak dzieki było miło a moje dziecko zadowolone ze hej ledwo wyjechałam z twojego mostak a maks pytał sie mnie czy jutro tez przyjedziemy :-D:-D:-D:-D:-Djak mu powiedziałam ze nie to pytał czy za tydzien w piatek tez pojedziemy :-D:-D:-D:-D:-Dw szoku jestem ze mu sie tak dobrze bawiło bo raczej myslałam ze bedzie sie wtydził a tu prosze niespodzianka:-):-):-):-):-):-)
a ty tak nie wychwalaj bo ja wiem jak wygladam jeszcze duzo brakuje do idealnej figury bo przy tobie to ja wygladam jak hipo ty szczypiorku:tak::tak::tak::tak::tak:

weroneczka zagladaj zagladaj i chociaz witam napissz to bedziemy wiedziały ze czytasz i jestes z nami, buziaczki dla kruszynki twojej:-):-):-):-):-)

hej mamuski!!!
witam sie i ja w ten brzydki,pochmurny,szary,zimny i deszczowy dzien.:wściekła/y:nic sie nie :no:chce w taka pogode.
wczoraj mnie nie było na bb bo tak mnie głowa bolała i taka dziwna byłam że nie miałam na nic sily ani ochoty.:-(
ja juz po obiedzie,pranie mi sie robi,dzieci spią a krystian pod kocem lezy z gorączką.:szok::wściekła/y::-(
nie:no: mam pojecia co mu jest???:-(ze szkoly go odebrałam bylo ok aż tu nagle jak jadł obiad mowi mi ze mu nie dobrze i że bedzie wymiotował(myslałam ze sciemnia)ale pobiegl do ubikacji i taki blady sie zrobił.mowi tez ze go głowa boli i nogi.chyba jakiegoś wirusa mi do domu przyniosł??:-(

oby mi tylko dzieciakow nie zarazil.

iwicik-no to kochana zaszalałaś(chciała bym Cie widziec):tak::-):-):-):-)ha,ha;-)
ale raz na jakis czas mozna poszalec.;-)
a ty jak do mnie przyjedziesz to Ci kopa dam za to ze tak o sobie piszesz wylądasz super:-):tak:
a nie jak hippo jestes dopiero 3 miesiące po porodzie.:tak:
a wlaśnie co z tą silownią?????????????

ciesze sie ze maksiowi sie podobalo u nas.:tak:

witam ja cały dzien szpachlowania i czyszczenia szok jak wszedzie sie kurzy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale co zrobic jeszcze kurcze mojemu cos odbiło i gada zeby odrazu sufit zrobic tez :szok:o matko on chce zeby chyba rece mi odpadły:szok::szok:
a maksiu jutro ma dyskoteke andrzejkowa w szkole no i teraz mam problem czy ma wrócić na kolacje czy sniadanie:-D:-D:-D:-D:-Dżart:-D:-D:-D

Lidka dobra jestes :-D:-Dto ja sie zastanowe czy przyjade:-D:-D:-Dalbo za wczasu sobie jaką poduche w dupe wsadze:-D:-D:-D
no i zdrówka dla krystianka mam nadzieje ze ci sie choroba nie rozniesie bo szkoda szczypiorkow:tak::tak::tak:

witam was
wpadłam się tylko przywitać i sprawdzić co u was.
niestety nie mam dnia do pisania dopadł mnie znów jesienny dół więc życzę wam tylko spokojnej nocki no i dzieciaczkom również:-(

czesc mamuski:-) ja tez tylko na sekundke wpadam poczytalam co u Was Lidka zdrowka dla Krystianka moj najmlodszy brat tez wczoraj padl z goraczka dzis biedny caly ranek plakal bo chcial do szkoly bo mial basen no ale z goraczka nie bylo mowy o wyjsciu z domu:-( Milenka za to byla zachwycona bo uwielbia sie z nim bawic mam nadzieje ze sie nie zarazila od niego:no::no::no::no::no:

Iwcik a co nalezalo Ci sie jak najbardziej:tak::tak::tak::tak: mnie to juz z nog zwala po 1 drinku :-D:-D:-D:-D

ja wczoraj malo zawalu nie dostalam jak w polowie drogi do tesciowej Milenka strasznie zaczela wymiotowac malo nam sie nie udusila no nie wiem co bym zrobila jakbym sama z nia jechala:no::no::no::szok::szok:

ja mam dzis urodziny (maz zreszta tez bo jestesmy z tego samego dnia i miesiaca fajnie nie? :-D:-D:-D ) ale niestety maz spi a ja robie pranie po wczorajszym wypadku a mialo byc pieknie i romantycznie:no::no::no::no:

no nic zmykam bo jestem wykonczona Milenka spi juz od dawna wiec pewnie bedzie pobudka po 5 rano nie musze budzika nastawiac :-D:-D:-D:-D:-D pewnie znowu w pracy bede nieprzytomna:no::no::no:

buziam mamuski:-D:-D:-D

cześć Laseczki!

pamiętacie mnie jeszcze?????

ale mi się udało wskoczyć - Rena wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i miłości i samych radosnych chwil
23mwc0.gif

no jestem z powrotem moje miłe panie, mam już necik podlączony, więc będę na bieżąco (postaram sie przynajmniej).
Mieszkamy już 2 tygodnie w nowym domku i rewelacja!!!!!!!!! kocham swój dom!!!! Wszyscy czujemy sie tu świetnie, dzieciaki już od 3 tygodni zdrowe, a wcześniej tydzień chorowały, potem tydzień były zdrowe i znowu choroba, więc jednak dom nam służy dobrze, ale wiadomo czysto (bo nowe), dobra wentylacja, a przy alergikach to ważne.

polna czytasz czasem?????? no i jak z twoją kuchnią???? pomogłam coś????

buziaki

czesc mamuski!!!
witam sie i ja dzisiaj.
ja juz mam posprzatane,obiad zrobiony,spacerek zaliczony tylko mi zostalo prasowanie.:-(
pogoda sie teraz popsula pada i ciemno takie mam w domu ze szok.:szok:
dzieci spią a krystian leży na łóżku pod kocem i bajki ogląda.dalej mi gorączkuje i troszke zaczyna kaszlec:-( na brzuch i glowe sie juz nie skarży.ale bez lekarza sie nie obejdzie.bede chciala sie jeszcze dzis umowic do niego a jak nie da rady to jutro.

milego dnia.

rena-wszystkiego naj naj najlepszego!!
100lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wcale ci sie nie:no: dziwie ze sie wystraszyłaś jak milenka zaczeła wymiotować w samochodzie.:-(
dobrze ze sie nic nie stało.

asia-witak kochana witaj!!!!!:-)
czerwony dywanik zaraz rozłożę :-D:-D:-D;-)tak dawno Cie nie było.;-);-)
i oczywiście trzymam za słowo ze teraz juz bedziesz z nami na stałe.:tak:

fajnie ze juz mieszkacie w swoim domku-super!!!!

ps.kiedy parapetówa????????;-):-D

reklama
aaaaaa lidka dziekuje pieknie za dywanik ha ha a parapetówa to bedzie jak przyjedziesz :) zapraszam. A tak w ogóle to w sumie jeszcze takiej prawdziwej parapetówy nie było, bo sie zgadać ze znajomymi jakoś nie możemy a poza tym to kasy brak totalnie, na życie nawet teraz musze oszczędzać, ale najważniejsze że jesteśmy u siebie w końcu, baaaaaardzo się cieszę Mi się coś porobiło i nic nie mogę pogrubić, ani buźki wstawić i enter mi nie wskakuje tzn. jak pisze to widzę wszystko dobrze a jak wyslę wiadomość to na bb już jest źle i nie wiem co z tym zrobić,pewnie będzie wam sie przez to źle czytało ale na razie nic nie poradzę, samo się popsuło to może i samo sie naprawi he he

Do góry