reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hejeczka:-D:-D

Lidka no to masz biedna szpital w domu zdrowka zycze:tak::tak::tak:

ja wlasnie uspilam Milenke oj daje popalic nadal niewiele je wszystko jest be zwlaszcza mleko ale staram sie zeby choc duzo pila...
no i nic tylko chodzic i chodzic juz mi kregoslup wysiada:eek::eek::eek:

no nic pedze chyba poprasowac milego wieczorka:-):-) buziam

reklama
HEJ laski

no mnie zasypalo dzisiaj dzieci zawiozłam do szkoly ale wrócic nie umialam heeeeeee auto pod góre niestety nie chciało wyjechac musiałam na około pojechac i bałam sie ze mi paliwa braknie bo juz kilka dni jezdzilam na rezerwie ale cale szczescie dotarłam do domu :-D:-D:-Dno i męża odrazu z wyra zdarłam zeby mi bak zapelnił bo pustki :-D:-D:-D
No a pokoik pomalowalam lampa zawieszona karniszi i firanka tez tylko na meble i dywanik czekam az przyjda i jak beda to wtedy wlepie foty:-):-):-)

rena zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla was ja jakos wczoraj mnie na wymioty brało i dzisiaj rano tez ale teraz narazie jest oki wiec mam nadzieje ze mnie nic nie zlapie :eek:

asia-a ty kochana gdzie jesteś??????
miałaś pisac z nami na bieżąco.:tak:

jestem, jestem tylko pustki tu były jakieś

trochę się bawię z tymi szblonami i mi to mnóstwo czasu zabiera, bo odbijam je tak leciutką gąbeczką, a potem maciupkim pędzelkiem wszystko maluję. Strasznie to czasochłonne, ale inaczej to się zacieki robią i się rozmazuje. Zanim skończę to co bym chciała to się rok skończy he he

lidka, Rena zdrówka dla waszych pociech i was

witam i ja

byłam dzisiaj na zakupach kurcze zimno troche ale nalatałam sie i nic nie ku[piłam wszystko zamowie na allegro no bo co zrobie :-(

Asiu widze ze szalejesz z szablonami no i własnia mialas byc z nami na bierzaco :tak::tak: a jak narazie to ja i lidka gonimy po forum :-D:-D:-D

no cześć znowu

teraz odpoczywam
pół dnia w Rzeszowie dziś byłam - z Wiką do lekarza po receptę (w sumie i tak nas nie przyjęła wredna małpa), potem do banku, potem Auchan na szybko i musiałam pędem do domu jechać żeby Igorka spać położyć. Potem obiad, sprzątanie i no i wsiąkłam robiąc gwiazdy do dekoracji na święta. W sumie to dopiero próbowałam je robić (takie z papieru), ale to kupę czasu schodzi, zwłaszcza że najpierw trzeba sie nauczyć. Jedna mi nie wyszła, druga tak sobie, ale za to trzecia piekna i na dodatek bardzo łatwa do zrobienia.
A wieczorem kąpanie dzieciaków, kolacja noooo i w końcu cisza i spokój.

Dzis dostaliśmy oficjalnie numer domu! To teraz mogę składać wnioski na zameldowanie :))))

Iwcik to czekamy na fotki pokoiku!

zdrówka chorowitkom!

hej laki!!

nareszcie cos ruszylo na tym forum.;-)
u nas pogoda do d..y zimno strasznie aż sie nie chce z domu wychodzić.:wściekła/y:jak ja nie na widze zimy!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzieci spią,krystian sie bawi a ja nastawilam pranie,posprzątalam i teraz mam chwilke dla siebie.

wczoraj mnie nie bylo na bb bo m mial wolne wiec pojechaliśmy na zakupy po prezenty na mikolaja.masakra jak cieżko jest coś kupic......wszystko juz poprzebierane.ale udalo sie:tak: i już mamy dla wszystkich upominki.

iwicik-oczywiscie czekamy na fotki.:tak:
jak dzieciaczki?????
kupiłaś maksiowi tą gazetkę???

asia-ja też byłam wczoraj w auchan.:tak:
a co jest wikuśi???dalej chora????

asia-ja też byłam wczoraj w auchan.:tak:
a co jest wikuśi???dalej chora????

nieeee, u alergologa po receptę byłyśmy, bo się leki kończą, Wiktoria cały czas bierze różne leki na alergię odkąd skończyła rok:baffled:
szkoda że się nie spotałyśmy, zresztą ja i tak biegiem tylko wpadłam, wzięłam co trzeba i pędem do domu

Wiktoria poszła już dziś do przedszkola/zerówki, mróz siarczysty, ale wczoraj jej kupiłam spodnie ocieplane to pod spódnice dziś założyła i git!

A ja lece kontunuować to:
Zobacz załącznik 305382
ale mi się nie chce........ a jeszcze trochę takich kartonów mam....

reklama
hej laski

wkoncu oddali mi prad nie wiem jak długo ale klikne wam ze mnie zasypało nawet maks nie poszedl do szkoly bo drogi nie przejezdne :baffled::baffled::baffled:
Maz moj tez jeszcze od poniedzialku nie dotarł dobrze ze miał wiecej kasy w portfelu, c:baffled:iekawe kied:baffled:y dojedzie??????????????

pokoik maksi gotowy tylko czekam na meble bo tez:baffled: nie dowioza lipaaaaaaaaaaaaa

Do góry