reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej mamuski sobotnio!!!
a ja już mam posprzatane i teraz odpoczywam.;-)
glowe umylam,paznokcie zrobilam i wskoczylam zobaczyc co ta u was.
dzieci spia,m w pracy a krystian sie bawi.

tak jak pisała iwicik-wreszcie na reszcie mnie odwiedziła!!!!!!:tak:strasznie sie ciesze ze przyjechała.maxsiu z krystianem sie super bawili a lenka jest taka slodka tylko ją schrupac a iwonka super wygląda macierzyństwo jej służy.mam nadzieje ze na kolejne spotkanie nie bede musial czekać kolejnych 5 miesiecy;-);-):-D
na wieczor nie mam żadnych planow a szkoda bo ja nie lubie siedziec w domu w sobotnie wieczory.:-:)zawstydzona/y:wiec jak by co to zapraszam do siebie;-);-):tak:
dobra uciekam cos zjeśc.

milego weekendu.:-)

iwicik-kochana wiesz ze moje drzwi są zawsz dla Ciebie otwarte.przyjezdzaj kiedy tylko chcesz do mnie.

reklama
hej laski

Ja tylko na chwilke łeb mnie boli bo wczoraj zaszalałam wypiłam 4 lampki wina i mi tak zaszumiało w głowie ze szok wszystko sie mi kreciło w koło i o 21 juz spałam z recznikiem na głowie :-D:-D:-D:-D:-D dobrze ze maz zajał sie dziecmi bo ja nie byłam w stanie az mi wstyd sie przyznać:-D:-D:-D:-D:-D no i niestety lenka na butli bo przeciez jej nie nakarmie teraz cycem dopiero jutro jej dam a mi pozostało odciaganie pokarmu bo inaczej to mi cycki pekną:-D:-D:-D:-D:-D

Lidak dzieki było miło a moje dziecko zadowolone ze hej ledwo wyjechałam z twojego mostak a maks pytał sie mnie czy jutro tez przyjedziemy :-D:-D:-D:-D:-Djak mu powiedziałam ze nie to pytał czy za tydzien w piatek tez pojedziemy :-D:-D:-D:-D:-Dw szoku jestem ze mu sie tak dobrze bawiło bo raczej myslałam ze bedzie sie wtydził a tu prosze niespodzianka:-):-):-):-):-):-)
a ty tak nie wychwalaj bo ja wiem jak wygladam jeszcze duzo brakuje do idealnej figury bo przy tobie to ja wygladam jak hipo ty szczypiorku:tak::tak::tak::tak::tak:

weroneczka zagladaj zagladaj i chociaz witam napissz to bedziemy wiedziały ze czytasz i jestes z nami, buziaczki dla kruszynki twojej:-):-):-):-):-)

hej mamuski!!!
witam sie i ja w ten brzydki,pochmurny,szary,zimny i deszczowy dzien.:wściekła/y:nic sie nie :no:chce w taka pogode.
wczoraj mnie nie było na bb bo tak mnie głowa bolała i taka dziwna byłam że nie miałam na nic sily ani ochoty.:-(
ja juz po obiedzie,pranie mi sie robi,dzieci spią a krystian pod kocem lezy z gorączką.:szok::wściekła/y::-(
nie:no: mam pojecia co mu jest???:-(ze szkoly go odebrałam bylo ok aż tu nagle jak jadł obiad mowi mi ze mu nie dobrze i że bedzie wymiotował(myslałam ze sciemnia)ale pobiegl do ubikacji i taki blady sie zrobił.mowi tez ze go głowa boli i nogi.chyba jakiegoś wirusa mi do domu przyniosł??:-(

oby mi tylko dzieciakow nie zarazil.

iwicik-no to kochana zaszalałaś(chciała bym Cie widziec):tak::-):-):-):-)ha,ha;-)
ale raz na jakis czas mozna poszalec.;-)
a ty jak do mnie przyjedziesz to Ci kopa dam za to ze tak o sobie piszesz wylądasz super:-):tak:
a nie jak hippo jestes dopiero 3 miesiące po porodzie.:tak:
a wlaśnie co z tą silownią?????????????

ciesze sie ze maksiowi sie podobalo u nas.:tak:

witam ja cały dzien szpachlowania i czyszczenia szok jak wszedzie sie kurzy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale co zrobic jeszcze kurcze mojemu cos odbiło i gada zeby odrazu sufit zrobic tez :szok:o matko on chce zeby chyba rece mi odpadły:szok::szok:
a maksiu jutro ma dyskoteke andrzejkowa w szkole no i teraz mam problem czy ma wrócić na kolacje czy sniadanie:-D:-D:-D:-D:-Dżart:-D:-D:-D

Lidka dobra jestes :-D:-Dto ja sie zastanowe czy przyjade:-D:-D:-Dalbo za wczasu sobie jaką poduche w dupe wsadze:-D:-D:-D
no i zdrówka dla krystianka mam nadzieje ze ci sie choroba nie rozniesie bo szkoda szczypiorkow:tak::tak::tak:

witam was
wpadłam się tylko przywitać i sprawdzić co u was.
niestety nie mam dnia do pisania dopadł mnie znów jesienny dół więc życzę wam tylko spokojnej nocki no i dzieciaczkom również:-(

czesc mamuski:-) ja tez tylko na sekundke wpadam poczytalam co u Was Lidka zdrowka dla Krystianka moj najmlodszy brat tez wczoraj padl z goraczka dzis biedny caly ranek plakal bo chcial do szkoly bo mial basen no ale z goraczka nie bylo mowy o wyjsciu z domu:-( Milenka za to byla zachwycona bo uwielbia sie z nim bawic mam nadzieje ze sie nie zarazila od niego:no::no::no::no::no:

Iwcik a co nalezalo Ci sie jak najbardziej:tak::tak::tak::tak: mnie to juz z nog zwala po 1 drinku :-D:-D:-D:-D

ja wczoraj malo zawalu nie dostalam jak w polowie drogi do tesciowej Milenka strasznie zaczela wymiotowac malo nam sie nie udusila no nie wiem co bym zrobila jakbym sama z nia jechala:no::no::no::szok::szok:

ja mam dzis urodziny (maz zreszta tez bo jestesmy z tego samego dnia i miesiaca fajnie nie? :-D:-D:-D ) ale niestety maz spi a ja robie pranie po wczorajszym wypadku a mialo byc pieknie i romantycznie:no::no::no::no:

no nic zmykam bo jestem wykonczona Milenka spi juz od dawna wiec pewnie bedzie pobudka po 5 rano nie musze budzika nastawiac :-D:-D:-D:-D:-D pewnie znowu w pracy bede nieprzytomna:no::no::no:

buziam mamuski:-D:-D:-D

cześć Laseczki!

pamiętacie mnie jeszcze?????

ale mi się udało wskoczyć - Rena wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i miłości i samych radosnych chwil
23mwc0.gif

no jestem z powrotem moje miłe panie, mam już necik podlączony, więc będę na bieżąco (postaram sie przynajmniej).
Mieszkamy już 2 tygodnie w nowym domku i rewelacja!!!!!!!!! kocham swój dom!!!! Wszyscy czujemy sie tu świetnie, dzieciaki już od 3 tygodni zdrowe, a wcześniej tydzień chorowały, potem tydzień były zdrowe i znowu choroba, więc jednak dom nam służy dobrze, ale wiadomo czysto (bo nowe), dobra wentylacja, a przy alergikach to ważne.

polna czytasz czasem?????? no i jak z twoją kuchnią???? pomogłam coś????

buziaki

czesc mamuski!!!
witam sie i ja dzisiaj.
ja juz mam posprzatane,obiad zrobiony,spacerek zaliczony tylko mi zostalo prasowanie.:-(
pogoda sie teraz popsula pada i ciemno takie mam w domu ze szok.:szok:
dzieci spią a krystian leży na łóżku pod kocem i bajki ogląda.dalej mi gorączkuje i troszke zaczyna kaszlec:-( na brzuch i glowe sie juz nie skarży.ale bez lekarza sie nie obejdzie.bede chciala sie jeszcze dzis umowic do niego a jak nie da rady to jutro.

milego dnia.

rena-wszystkiego naj naj najlepszego!!
100lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wcale ci sie nie:no: dziwie ze sie wystraszyłaś jak milenka zaczeła wymiotować w samochodzie.:-(
dobrze ze sie nic nie stało.

asia-witak kochana witaj!!!!!:-)
czerwony dywanik zaraz rozłożę :-D:-D:-D;-)tak dawno Cie nie było.;-);-)
i oczywiście trzymam za słowo ze teraz juz bedziesz z nami na stałe.:tak:

fajnie ze juz mieszkacie w swoim domku-super!!!!

ps.kiedy parapetówa????????;-):-D

reklama
aaaaaa lidka dziekuje pieknie za dywanik ha ha a parapetówa to bedzie jak przyjedziesz :) zapraszam. A tak w ogóle to w sumie jeszcze takiej prawdziwej parapetówy nie było, bo sie zgadać ze znajomymi jakoś nie możemy a poza tym to kasy brak totalnie, na życie nawet teraz musze oszczędzać, ale najważniejsze że jesteśmy u siebie w końcu, baaaaaardzo się cieszę Mi się coś porobiło i nic nie mogę pogrubić, ani buźki wstawić i enter mi nie wskakuje tzn. jak pisze to widzę wszystko dobrze a jak wyslę wiadomość to na bb już jest źle i nie wiem co z tym zrobić,pewnie będzie wam sie przez to źle czytało ale na razie nic nie poradzę, samo się popsuło to może i samo sie naprawi he he

Do góry