reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

aaaaaa lidka dziekuje pieknie za dywanik ha ha a parapetówa to bedzie jak przyjedziesz :) zapraszam. A tak w ogóle to w sumie jeszcze takiej prawdziwej parapetówy nie było, bo sie zgadać ze znajomymi jakoś nie możemy a poza tym to kasy brak totalnie, na życie nawet teraz musze oszczędzać, ale najważniejsze że jesteśmy u siebie w końcu, baaaaaardzo się cieszę Mi się coś porobiło i nic nie mogę pogrubić, ani buźki wstawić i enter mi nie wskakuje tzn. jak pisze to widzę wszystko dobrze a jak wyslę wiadomość to na bb już jest źle i nie wiem co z tym zrobić,pewnie będzie wam sie przez to źle czytało ale na razie nic nie poradzę, samo się popsuło to może i samo sie naprawi he he

dzieki za zaproszenie.:-)
kiedyś na pewno przyjadę.:tak:

ciesz sie kochana z własnego domku:tak: a sytuacja finansowa sie nie :no:przejmuj na pewno wszystko sie uloży i wyjdziecie na prostą,czego wam życze z calego serca.:tak:

a jak dzeciaczki???
igorek juz mowi???
a jak wiktoria sobie radzi w zerówce?chce chodzić??

reklama
dzięki, dzieciaki super, odkąd mieszkamy w nowym domu to nie chorują (dzis nawet szczepiłam Igorka). Wiktoria bardzo chetnie chodzi do zerówki, tylko rano jest problem ze wstawaniem wrrrr. A Igorek sie uparł i nie chce mówić (cos tam mówi ale baaardzo mało), wszystko rozumie i pokaże, ale mówić nie i koniec. No cóż, trzeba czekać. Wiktoria w jego wieku to całymi zdaniami pięknie mówiła, ale każde dziecko jest inne i tyle zdrówka dla Krystiana, a jak biźniaki?

dzięki, dzieciaki super, odkąd mieszkamy w nowym domu to nie chorują (dzis nawet szczepiłam Igorka). Wiktoria bardzo chetnie chodzi do zerówki, tylko rano jest problem ze wstawaniem wrrrr. A Igorek sie uparł i nie chce mówić (cos tam mówi ale baaardzo mało), wszystko rozumie i pokaże, ale mówić nie i koniec. No cóż, trzeba czekać. Wiktoria w jego wieku to całymi zdaniami pięknie mówiła, ale każde dziecko jest inne i tyle zdrówka dla Krystiana, a jak biźniaki?

no moje chłopaki tez jeszcze nie mowią,oczywiscie cos tam powtórzą za mną ale to muszą miec dzien i natchnienie do mowienia.ale rozumiec rozumieją.na każdego przyjdzie czas jeden zaczyna mówić szybciej drugi wolniej.

a krystian szczesliwy że chodzi do zerówki,bardzo mu sie podoba tylko czasem cieżko mu wstac(tak samo jak twojej wiktori).
własnie m wrucil od lekarza z nim i osłuchowo wszystko ok,gardlo troszke czerwone jak na razie nie trzeba antybiotyku.
oby mu przeszło jak najszybciej.

witam was
wpadłam się tylko przywitać i sprawdzić co u was.
niestety nie mam dnia do pisania dopadł mnie znów jesienny dół więc życzę wam tylko spokojnej nocki no i dzieciaczkom również:-(

witamy wyłaż z tego dolka i klikaj tutaj z nami bedzie ci razniej:tak::tak:

czesc mamuski:-) ja tez tylko na sekundke wpadam poczytalam co u Was Lidka zdrowka dla Krystianka moj najmlodszy brat tez wczoraj padl z goraczka dzis biedny caly ranek plakal bo chcial do szkoly bo mial basen no ale z goraczka nie bylo mowy o wyjsciu z domu:-( Milenka za to byla zachwycona bo uwielbia sie z nim bawic mam nadzieje ze sie nie zarazila od niego:no::no::no::no::no:

Iwcik a co nalezalo Ci sie jak najbardziej:tak::tak::tak::tak: mnie to juz z nog zwala po 1 drinku :-D:-D:-D:-D

ja wczoraj malo zawalu nie dostalam jak w polowie drogi do tesciowej Milenka strasznie zaczela wymiotowac malo nam sie nie udusila no nie wiem co bym zrobila jakbym sama z nia jechala:no::no::no::szok::szok:

ja mam dzis urodziny (maz zreszta tez bo jestesmy z tego samego dnia i miesiaca fajnie nie? :-D:-D:-D ) ale niestety maz spi a ja robie pranie po wczorajszym wypadku a mialo byc pieknie i romantycznie:no::no::no::no:

no nic zmykam bo jestem wykonczona Milenka spi juz od dawna wiec pewnie bedzie pobudka po 5 rano nie musze budzika nastawiac :-D:-D:-D:-D:-D pewnie znowu w pracy bede nieprzytomna:no::no::no:

buziam mamuski:-D:-D:-D

Kochana wszystkiego anja naj naj dla ciebie i meża super ze obchodzicie urodzinkiw jednym dniu :tak::tak::tak:a jak praca ????? pewnie teraz to urwanie głowy czy jeszcze nie ????????

cześć Laseczki!

pamiętacie mnie jeszcze?????

ale mi się udało wskoczyć - Rena wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i miłości i samych radosnych chwil
Zobacz załącznik 302889

no jestem z powrotem moje miłe panie, mam już necik podlączony, więc będę na bieżąco (postaram sie przynajmniej).
Mieszkamy już 2 tygodnie w nowym domku i rewelacja!!!!!!!!! kocham swój dom!!!! Wszyscy czujemy sie tu świetnie, dzieciaki już od 3 tygodni zdrowe, a wcześniej tydzień chorowały, potem tydzień były zdrowe i znowu choroba, więc jednak dom nam służy dobrze, ale wiadomo czysto (bo nowe), dobra wentylacja, a przy alergikach to ważne.

polna czytasz czasem?????? no i jak z twoją kuchnią???? pomogłam coś????

buziaki

suoer nie ma to jak na swoim naoewno teraz dzieci beda ci mniej chorowac no i moze jakies foty bys wstawiła i pochwalila sie chałupa:-):-):-)

czesc mamuski!!!
witam sie i ja dzisiaj.
ja juz mam posprzatane,obiad zrobiony,spacerek zaliczony tylko mi zostalo prasowanie.:-(
pogoda sie teraz popsula pada i ciemno takie mam w domu ze szok.:szok:
dzieci spią a krystian leży na łóżku pod kocem i bajki ogląda.dalej mi gorączkuje i troszke zaczyna kaszlec:-( na brzuch i glowe sie juz nie skarży.ale bez lekarza sie nie obejdzie.bede chciala sie jeszcze dzis umowic do niego a jak nie da rady to jutro.

milego dnia.

rena-wszystkiego naj naj najlepszego!!
100lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wcale ci sie nie:no: dziwie ze sie wystraszyłaś jak milenka zaczeła wymiotować w samochodzie.:-(
dobrze ze sie nic nie stało.

asia-witak kochana witaj!!!!!:-)
czerwony dywanik zaraz rozłożę :-D:-D:-D;-)tak dawno Cie nie było.;-);-)
i oczywiście trzymam za słowo ze teraz juz bedziesz z nami na stałe.:tak:

fajnie ze juz mieszkacie w swoim domku-super!!!!

ps.kiedy parapetówa????????;-):-D

kochana trzymajcie sie bezchorobowo moze szysbko przejdzie Krystiankowi :tak::tak::tak:

a ja zmeczona jak cholera pomalowalam pokoj na biało i tzreba jeszcze raz poszpachlowac i zrobie to jeszcze dzisaj a jutro rano wyczyszcze i pomaluje jeszcze raz wiec zmykam
a maksiu miał dzisiaj bal andrzejkowy i wrócil caly happy mówil ze 8 razy tanczył z dziewczynami:-D:-D:-D

hej kobietki!!!
witam sie w srodowy,zimny,ponury dzien.:wściekła/y:tylko patrzec kiedy snieg spadnie.
m w pracy,dzieci spia a ja wlasnie poprasowałam(wczoraj mi sie nie :no:chcialo):zawstydzona/y:zjadlam z krystianem obiad i odpoczywam.;-)
mojemu krystianowi nie przechodzi :-(tzn.miał gorączkę rano(jak na razie nie ma temperatury)ale brzydko kaszle i ma straszna chrypkę.cos mi sie wydaje ze jednak antybiotyk bedzie konieczny.zobacze jutro,jak sie nie bedzie lepiej czuł to pojade z nim jeszcze raz do doktora.

iwicik-no wcale sie nie dziwie ze maksiu miał powodzenie i tyle razy tanczyl z dziewczynami.przecież to taki przystojniak że szok!!!!!!!!:tak::tak::tak::-)oj będą sie dziewczyny bić o niego.

oj kochana a ty sie męczysz z tym szpachlowaniem.:-:)-(
wiesz ze jak bym tylko miała czas :tak::tak::tak:to bym Ci pomogła.

no jak wróciłam to wy teraz nic nie piszecie:( oj nieładnie, nieładnie....

Iwcik współczuję szpachlowania, bo samo malowanie to juz przyjemność :)))
lidka no i jak Krystian?

piekna pogoda to pewnie wszystkie spacerują....

A ja sie chyba wezmę za malowanie tzn. szablony mam i trzeba by je wypróbować, zawsze to trochę ciekawiej na tych ścianach będzie

hej mamuski!!!
ja tak na sekundkę.
chcalam tylko napisac ze zyję ale cała moja rodzinka jest,kichajaca,smarkajaca i kaszląca:wściekła/y::wściekła/y::-( wiec w domu mam szpital i marudzenie 24h na dobe!!!:wściekła/y:
odezwę sie jak sie lepiej poczuję.

pozdrawiam was wszystkie!!!:-)

iwicik-dzis w kioskach jst gazetka "cars"
przypominam bo wiem ze maksiu chcial zbierac te autka.

hejka mamuski:-)
ja tez na chwilke korzystam z okazji ze Milenka zasnela:-)
dziekuje Wam Kochane za zyczonka urodzinowe:-):-)

ja dzis z Milenka u lekarza bylam bo zlapala jakiegos wirusa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: biegunka wymioty a wczoraj goraczka no i nie bylo wyjscia i dobrze ze poszlysmy bo dzis to wogole mi jesc nie chce tzn wszystko co z mlekiem to beeeeeeeeee i mam klopot :no::no::wściekła/y::wściekła/y: dobrze ze mi chociaz pic chce...

Lidka chyba Ty pytalas jak w pracy? a wiec tak w pracy ok choc ten m-c gorszy i mniejszy ruch mam nadzieje ze grudzien bedzie lepszy:-:)-( no nic zmykam obiad m ugotowac poki mala spi

trzymajcie sie cieplutko i duuuuuuuuuzo zdrowka dla Was i Waszych dzieciaczkow buziolki:-):-):-)

Ostatnia edycja:
hej ja tez zyje
asiu supoer sprawa ze szablonami kombinuj maluj i wlepiaj nam foty ja jak skoncze pokoj to tez wlepie tylko musze 2 tyg czekac na meble :-:)-(

Lidka dzieki bo zapomnialam o tej gazecie no i duzo zdrówka dla was i duzo cierpliwosci dla ciebie bo to ty biedna troje dzieci chorych masakraaaaaaaaaaaa:baffled::baffled::baffled:

Rena dla was tez duzo zdrówka bo dzisaj juz sniegiem wali:dry::-):-):-)

reklama
a tu co takie pustki???????????????:szok::szok::szok::szok:

hej mamuski!!!
nie było mnie od piątku bo w domu u nas szpital wszyscy jesteśmy chorzy.:-(
ja sie juz troszke lepiej czuje wiec postanowiłam cos napisac.
a wiec krystian ma jakiegos wirusa i musial dostac antybiotyk:wściekła/y: ale lekarz dlugo sie zastanawial czy dac czy tez nie bo osłuchowo wszystko ok,gardlo troszke czerwone, ale gorączka mu nie:no: spadala (od 4 dni)i bardziej kaszlał wiec stwierdzil ze zamast lepiej to jest gorzej i sie to wszystko wlecze wiec zapisała antybiotyk.:-(
mikołaj mi gorączkuje od piątku i nie wiem co mu jest bo prócz gorączki nie kaszle i nie:no: ma katarku(myslałam ze to może trzydniówka)ale go dzis nie wysypało,wiec nie wiem o co chodzi????????????:baffled: musze zadzwonić do mojego doktora.
alan ma katar i jak na razie nie kaszle i goraczki też brak.
a ja z m mamy straszny katar i kaszel.:eek::wściekła/y:

pogoda u nas paskudna,zimno,snieg z deszczem pada i jest straszna ciapa na dworze.:eek:
nie:no: chce sie z domu w taka pogode wychodzić.
my juz po obiedzie,dzieci spią m z krystianem grają w szachy a ja musze sie zabrac za prasowanie.

iwicik-jak tam pokoik maksia????

asia-a ty kochana gdzie jesteś??????
miałaś pisac z nami na bieżąco.:tak:

rena-jak sie czuje milenka?
przeszedł jej ten wirus?

Do góry