reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

aaaaaa lidka dziekuje pieknie za dywanik ha ha a parapetówa to bedzie jak przyjedziesz :) zapraszam. A tak w ogóle to w sumie jeszcze takiej prawdziwej parapetówy nie było, bo sie zgadać ze znajomymi jakoś nie możemy a poza tym to kasy brak totalnie, na życie nawet teraz musze oszczędzać, ale najważniejsze że jesteśmy u siebie w końcu, baaaaaardzo się cieszę Mi się coś porobiło i nic nie mogę pogrubić, ani buźki wstawić i enter mi nie wskakuje tzn. jak pisze to widzę wszystko dobrze a jak wyslę wiadomość to na bb już jest źle i nie wiem co z tym zrobić,pewnie będzie wam sie przez to źle czytało ale na razie nic nie poradzę, samo się popsuło to może i samo sie naprawi he he

dzieki za zaproszenie.:-)
kiedyś na pewno przyjadę.:tak:

ciesz sie kochana z własnego domku:tak: a sytuacja finansowa sie nie :no:przejmuj na pewno wszystko sie uloży i wyjdziecie na prostą,czego wam życze z calego serca.:tak:

a jak dzeciaczki???
igorek juz mowi???
a jak wiktoria sobie radzi w zerówce?chce chodzić??

reklama
dzięki, dzieciaki super, odkąd mieszkamy w nowym domu to nie chorują (dzis nawet szczepiłam Igorka). Wiktoria bardzo chetnie chodzi do zerówki, tylko rano jest problem ze wstawaniem wrrrr. A Igorek sie uparł i nie chce mówić (cos tam mówi ale baaardzo mało), wszystko rozumie i pokaże, ale mówić nie i koniec. No cóż, trzeba czekać. Wiktoria w jego wieku to całymi zdaniami pięknie mówiła, ale każde dziecko jest inne i tyle zdrówka dla Krystiana, a jak biźniaki?

dzięki, dzieciaki super, odkąd mieszkamy w nowym domu to nie chorują (dzis nawet szczepiłam Igorka). Wiktoria bardzo chetnie chodzi do zerówki, tylko rano jest problem ze wstawaniem wrrrr. A Igorek sie uparł i nie chce mówić (cos tam mówi ale baaardzo mało), wszystko rozumie i pokaże, ale mówić nie i koniec. No cóż, trzeba czekać. Wiktoria w jego wieku to całymi zdaniami pięknie mówiła, ale każde dziecko jest inne i tyle zdrówka dla Krystiana, a jak biźniaki?

no moje chłopaki tez jeszcze nie mowią,oczywiscie cos tam powtórzą za mną ale to muszą miec dzien i natchnienie do mowienia.ale rozumiec rozumieją.na każdego przyjdzie czas jeden zaczyna mówić szybciej drugi wolniej.

a krystian szczesliwy że chodzi do zerówki,bardzo mu sie podoba tylko czasem cieżko mu wstac(tak samo jak twojej wiktori).
własnie m wrucil od lekarza z nim i osłuchowo wszystko ok,gardlo troszke czerwone jak na razie nie trzeba antybiotyku.
oby mu przeszło jak najszybciej.

witam was
wpadłam się tylko przywitać i sprawdzić co u was.
niestety nie mam dnia do pisania dopadł mnie znów jesienny dół więc życzę wam tylko spokojnej nocki no i dzieciaczkom również:-(

witamy wyłaż z tego dolka i klikaj tutaj z nami bedzie ci razniej:tak::tak:

czesc mamuski:-) ja tez tylko na sekundke wpadam poczytalam co u Was Lidka zdrowka dla Krystianka moj najmlodszy brat tez wczoraj padl z goraczka dzis biedny caly ranek plakal bo chcial do szkoly bo mial basen no ale z goraczka nie bylo mowy o wyjsciu z domu:-( Milenka za to byla zachwycona bo uwielbia sie z nim bawic mam nadzieje ze sie nie zarazila od niego:no::no::no::no::no:

Iwcik a co nalezalo Ci sie jak najbardziej:tak::tak::tak::tak: mnie to juz z nog zwala po 1 drinku :-D:-D:-D:-D

ja wczoraj malo zawalu nie dostalam jak w polowie drogi do tesciowej Milenka strasznie zaczela wymiotowac malo nam sie nie udusila no nie wiem co bym zrobila jakbym sama z nia jechala:no::no::no::szok::szok:

ja mam dzis urodziny (maz zreszta tez bo jestesmy z tego samego dnia i miesiaca fajnie nie? :-D:-D:-D ) ale niestety maz spi a ja robie pranie po wczorajszym wypadku a mialo byc pieknie i romantycznie:no::no::no::no:

no nic zmykam bo jestem wykonczona Milenka spi juz od dawna wiec pewnie bedzie pobudka po 5 rano nie musze budzika nastawiac :-D:-D:-D:-D:-D pewnie znowu w pracy bede nieprzytomna:no::no::no:

buziam mamuski:-D:-D:-D

Kochana wszystkiego anja naj naj dla ciebie i meża super ze obchodzicie urodzinkiw jednym dniu :tak::tak::tak:a jak praca ????? pewnie teraz to urwanie głowy czy jeszcze nie ????????

cześć Laseczki!

pamiętacie mnie jeszcze?????

ale mi się udało wskoczyć - Rena wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i miłości i samych radosnych chwil
Zobacz załącznik 302889

no jestem z powrotem moje miłe panie, mam już necik podlączony, więc będę na bieżąco (postaram sie przynajmniej).
Mieszkamy już 2 tygodnie w nowym domku i rewelacja!!!!!!!!! kocham swój dom!!!! Wszyscy czujemy sie tu świetnie, dzieciaki już od 3 tygodni zdrowe, a wcześniej tydzień chorowały, potem tydzień były zdrowe i znowu choroba, więc jednak dom nam służy dobrze, ale wiadomo czysto (bo nowe), dobra wentylacja, a przy alergikach to ważne.

polna czytasz czasem?????? no i jak z twoją kuchnią???? pomogłam coś????

buziaki

suoer nie ma to jak na swoim naoewno teraz dzieci beda ci mniej chorowac no i moze jakies foty bys wstawiła i pochwalila sie chałupa:-):-):-)

czesc mamuski!!!
witam sie i ja dzisiaj.
ja juz mam posprzatane,obiad zrobiony,spacerek zaliczony tylko mi zostalo prasowanie.:-(
pogoda sie teraz popsula pada i ciemno takie mam w domu ze szok.:szok:
dzieci spią a krystian leży na łóżku pod kocem i bajki ogląda.dalej mi gorączkuje i troszke zaczyna kaszlec:-( na brzuch i glowe sie juz nie skarży.ale bez lekarza sie nie obejdzie.bede chciala sie jeszcze dzis umowic do niego a jak nie da rady to jutro.

milego dnia.

rena-wszystkiego naj naj najlepszego!!
100lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wcale ci sie nie:no: dziwie ze sie wystraszyłaś jak milenka zaczeła wymiotować w samochodzie.:-(
dobrze ze sie nic nie stało.

asia-witak kochana witaj!!!!!:-)
czerwony dywanik zaraz rozłożę :-D:-D:-D;-)tak dawno Cie nie było.;-);-)
i oczywiście trzymam za słowo ze teraz juz bedziesz z nami na stałe.:tak:

fajnie ze juz mieszkacie w swoim domku-super!!!!

ps.kiedy parapetówa????????;-):-D

kochana trzymajcie sie bezchorobowo moze szysbko przejdzie Krystiankowi :tak::tak::tak:

a ja zmeczona jak cholera pomalowalam pokoj na biało i tzreba jeszcze raz poszpachlowac i zrobie to jeszcze dzisaj a jutro rano wyczyszcze i pomaluje jeszcze raz wiec zmykam
a maksiu miał dzisiaj bal andrzejkowy i wrócil caly happy mówil ze 8 razy tanczył z dziewczynami:-D:-D:-D

hej kobietki!!!
witam sie w srodowy,zimny,ponury dzien.:wściekła/y:tylko patrzec kiedy snieg spadnie.
m w pracy,dzieci spia a ja wlasnie poprasowałam(wczoraj mi sie nie :no:chcialo):zawstydzona/y:zjadlam z krystianem obiad i odpoczywam.;-)
mojemu krystianowi nie przechodzi :-(tzn.miał gorączkę rano(jak na razie nie ma temperatury)ale brzydko kaszle i ma straszna chrypkę.cos mi sie wydaje ze jednak antybiotyk bedzie konieczny.zobacze jutro,jak sie nie bedzie lepiej czuł to pojade z nim jeszcze raz do doktora.

iwicik-no wcale sie nie dziwie ze maksiu miał powodzenie i tyle razy tanczyl z dziewczynami.przecież to taki przystojniak że szok!!!!!!!!:tak::tak::tak::-)oj będą sie dziewczyny bić o niego.

oj kochana a ty sie męczysz z tym szpachlowaniem.:-:)-(
wiesz ze jak bym tylko miała czas :tak::tak::tak:to bym Ci pomogła.

no jak wróciłam to wy teraz nic nie piszecie:( oj nieładnie, nieładnie....

Iwcik współczuję szpachlowania, bo samo malowanie to juz przyjemność :)))
lidka no i jak Krystian?

piekna pogoda to pewnie wszystkie spacerują....

A ja sie chyba wezmę za malowanie tzn. szablony mam i trzeba by je wypróbować, zawsze to trochę ciekawiej na tych ścianach będzie

hej mamuski!!!
ja tak na sekundkę.
chcalam tylko napisac ze zyję ale cała moja rodzinka jest,kichajaca,smarkajaca i kaszląca:wściekła/y::wściekła/y::-( wiec w domu mam szpital i marudzenie 24h na dobe!!!:wściekła/y:
odezwę sie jak sie lepiej poczuję.

pozdrawiam was wszystkie!!!:-)

iwicik-dzis w kioskach jst gazetka "cars"
przypominam bo wiem ze maksiu chcial zbierac te autka.

hejka mamuski:-)
ja tez na chwilke korzystam z okazji ze Milenka zasnela:-)
dziekuje Wam Kochane za zyczonka urodzinowe:-):-)

ja dzis z Milenka u lekarza bylam bo zlapala jakiegos wirusa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: biegunka wymioty a wczoraj goraczka no i nie bylo wyjscia i dobrze ze poszlysmy bo dzis to wogole mi jesc nie chce tzn wszystko co z mlekiem to beeeeeeeeee i mam klopot :no::no::wściekła/y::wściekła/y: dobrze ze mi chociaz pic chce...

Lidka chyba Ty pytalas jak w pracy? a wiec tak w pracy ok choc ten m-c gorszy i mniejszy ruch mam nadzieje ze grudzien bedzie lepszy:-:)-( no nic zmykam obiad m ugotowac poki mala spi

trzymajcie sie cieplutko i duuuuuuuuuzo zdrowka dla Was i Waszych dzieciaczkow buziolki:-):-):-)

Ostatnia edycja:
hej ja tez zyje
asiu supoer sprawa ze szablonami kombinuj maluj i wlepiaj nam foty ja jak skoncze pokoj to tez wlepie tylko musze 2 tyg czekac na meble :-:)-(

Lidka dzieki bo zapomnialam o tej gazecie no i duzo zdrówka dla was i duzo cierpliwosci dla ciebie bo to ty biedna troje dzieci chorych masakraaaaaaaaaaaa:baffled::baffled::baffled:

Rena dla was tez duzo zdrówka bo dzisaj juz sniegiem wali:dry::-):-):-)

reklama
a tu co takie pustki???????????????:szok::szok::szok::szok:

hej mamuski!!!
nie było mnie od piątku bo w domu u nas szpital wszyscy jesteśmy chorzy.:-(
ja sie juz troszke lepiej czuje wiec postanowiłam cos napisac.
a wiec krystian ma jakiegos wirusa i musial dostac antybiotyk:wściekła/y: ale lekarz dlugo sie zastanawial czy dac czy tez nie bo osłuchowo wszystko ok,gardlo troszke czerwone, ale gorączka mu nie:no: spadala (od 4 dni)i bardziej kaszlał wiec stwierdzil ze zamast lepiej to jest gorzej i sie to wszystko wlecze wiec zapisała antybiotyk.:-(
mikołaj mi gorączkuje od piątku i nie wiem co mu jest bo prócz gorączki nie kaszle i nie:no: ma katarku(myslałam ze to może trzydniówka)ale go dzis nie wysypało,wiec nie wiem o co chodzi????????????:baffled: musze zadzwonić do mojego doktora.
alan ma katar i jak na razie nie kaszle i goraczki też brak.
a ja z m mamy straszny katar i kaszel.:eek::wściekła/y:

pogoda u nas paskudna,zimno,snieg z deszczem pada i jest straszna ciapa na dworze.:eek:
nie:no: chce sie z domu w taka pogode wychodzić.
my juz po obiedzie,dzieci spią m z krystianem grają w szachy a ja musze sie zabrac za prasowanie.

iwicik-jak tam pokoik maksia????

asia-a ty kochana gdzie jesteś??????
miałaś pisac z nami na bieżąco.:tak:

rena-jak sie czuje milenka?
przeszedł jej ten wirus?

Do góry