reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej kobietki!!!
i znowu poniedzialek,:tak:ale za to jaki piekny,ciepły :tak:no życ nie umierac połowa listopada a za oknem wiosna.;-)ja dzis do słoneczka mialam 21C:szok::szok: oczywiscie długi spacerek musiał byc z dziecmi, trzeba korzystać puki pogoda dopisuje.:tak:
ja z krystianem juz po obiedzie,dzieci spią a m w pracy.czeka mnie prasowanie ale tak mi sie nie chce ze............!:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
hej
ja dzisiaj spedziłam dzien w rzeszowie na zakupach kupiłam kilka rzeczy do pokoju dla maksia bo chyba czas sie za niego wziąśc i urzadzic tylko checi brak:-:)-:)-(
Lenka jeszcze nie spi wiec musze zmykac :tak:

Laski gd:tak:zie wy jestescie rzeszowianki i cala reszta z okolic ?:szok::szok::szok::szok::szok::szok::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

hej mamuski!!!
witam sie i ja wieczorkiem.mam teraz chwilke wolnego bo m sie z dziecmi bawi to ja korzystam i pisze do was.:tak:
pogoda u nas dzis też nie najlepsza 10C na plusie ale mglisto,szaro i ponuro przez cały dzien bylo.:wściekła/y::wściekła/y:
moj krystian byl dzis w teatrze ze swoja klasą i strasznie mu sie podobało przedstawiene.całą droge do domu mi opowiadał jak bylo.:tak::-D

dobra, uciekam prasować.:baffled:

Cześć mamuśki.
Dopiero do was dołączyłam i mam zamiar tu często zaglądać. Mam dwie wspaniałe dziewczynki - 2,5 roczku i 5 miesięcy. Na razie JESZCZE nie wróciłam do pracy, wiec mam troche czasu (haha)

Iwcik 28 - jesteśmy prawie sąsiadkami, bo ja jestem z Nowego Borku:)

witam

no jak ja sie ciesze ze mam tak blisko do ciebie :-):-)witamy serdecznie i zagladaj czesto i gesto pisz o wszystkim co ci tylko wpadnie do glowy :tak::tak::tak:ale super masz dwie córeczki to moze wrzucisz foty zebysmy mogly poznac twoje pociechy?????Jestes na macierzynskim kiedy myslisz wracac do pracy??????

Lidka widze ze cie chmury dołuja zreszta mnie tez jakos tak nijak sie czuje byłam na zebraniu i we wtorek maja dyskoteke dzieciaki:-D:-Dbedzie impreza:-D:-D:-D
a ja wczoraj mojej malocie dalam pierwszy raz troszke soczku z marcheweczki spoczatku jej nie smakowało ale pozniej chciala wiecej ale bałam sie jej dac wiec dzisiaj jej tez dalam odrobinke i jak narazie nic jej nie jest a ciagła ze az piszczala buteleczka :-D:-D:-D

Iwcik28 - do pracy wracam dopiero w kwietniu - tak ustaliłam z szefem, ale macierzyński niestety juz mi się skończył. Moją malote będe dawać do żłobka w Rzeszowie - chyba że uda mi się znaleźć opiekunke na miejscu - w co wątpie. Jakbyś kogoś mogła polecić z tych okolic to zamieniam się w słuch...
Ja mojej też próbuje dawać coś do picia, ale o butelce wogóle słyszeć nie chce. Karmie ją tylko piersią i wydaje mi się, że będe miała problemy z przekonaniem jej do butelki. Z pierwsza córcią nie miałam problemu, bo ją karmiłam przez nakładke silikonową, więc było jej bez różnicy czy to pierś czy butelka - a ta skubanica... no cóż, może sie nauczy:)

czesc mamuski!!
ale ja mam dzis dola i lenia.:-:)zawstydzona/y:nic mi sie nie chce,głowa mnie boli,oczy mi łzawią-no masakra.:wściekła/y:
pogoda do d..y pochmurno,deszczowo,zimno.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzieci spią,krystian sie bawi,m w pracy a ja odpoczywam.
jeszcze dzis mnie czekaja zakupy ale tak mi sie nie chce jechac że moze uda mi sie m namowic i on pojedzie a ja w domu zostane.

magdallenax-witam serdecznie!!!
pisz do nas jak najczesciej.
poprosimy o foteczki.

hej laski

ale pogoda dzisiaj do dupy n i co tu robic było ja sie tak przeplatalam byłam u szwagierki bo obiecałam jej ze jej firanki z woalkami uszyje wiec pojechalam pozniej do miasta rachunki popłacic no i prosto z miasta po maksia do szkoly, a kupiłam dzisiaj gazetke kurier błazowski a tam foty mojego syna :-D:-D:-Dz pasowania na ucznia:-D:-D:-Dwiec mam słynnego syna :-D:-D:-D:-D:-D
Pozniej obiad wiadomo bo chłop w domu był dzisiaj no i pojechał:-):-):-)dzieci spia a ja dumam jak pomalowac pokój maksia bo w sobote zaczynam zobaczymy co mi wyjdzie:-D:-D:-D

Lidka widze z ei ty masz humor do dupy wiesz co chyba jutro sie wybiore do ciebie jak maska odbiore ze szkoły ale zadzwonie jeszcze jutro:tak::tak::tak:

Magdalenna rozumie ze pracujesz tzn pracowałas w rzeszowie skoro mała chcesz dac do żłobka , a nie masz mozliwosci zeby rodzice sie zajeli dzieckiem albo tesciowie????????

Cześć laski.
Mooje dwie królewny właśnie śpią, więc mogę troche poszaleć. Choć nie za duzo bo mam dwóch robolii co garaże nam tynkują i nadzór teściów:)

Niestety Iwcik - moi rodzice pracują a teściowa z dwójką moich małych + obcjonalnie synek szwagra - nie dała by rady. Ze starszą zostawała na zmiane z siostrą teścia, a teraz muszę sobie jakoś inaczej poradzić. Do pracy wracać też muszę, bo się boje że jak pójdę na wychowawcze to na mojej miejsce szefunio przyjmie kogoś innego - a fajna praca... Ze starszą ma mi i tak teściowa zostawać do września, nim pójdzie do przedszkola.

reklama
hej laski

no lidka tobie to juz dzisiaj nic nie pisze bo sie ogadałysmy przez trzy godziny ze tez mnie wczesniej nie wywalilas z chałpy tyle siedziec na kawie :-D:-D:-D:-D

Magda no to faktycznie hcyba tylko przedszkole czy zlobek cie ratuje , fajnie ze wracasz do pracy zawsze to jakas odskocznia od dzieci , a gdzie pracujesz?????pytam bo pioszesz ze fajna praca i szkoda zeby isc na wychowawcze ..........

Do góry