reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej laski
wpadam i ja jakos weny brak na kompa nie wiem jakos wszystko mnie wkurza boje sie sama w domu siedziec jakis koszmar straszy mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mialam pokój malowac bo dziecko chce miec wkoncu wlasny kąt i co .....farby kupiłam ale jakos cieżko sie za to zabrac:baffled::baffled::baffled:nie wiem moze jak mi sie zachce to wkoncu zrobie:confused:
Smaze teraz placki bo ubzduralam sobie ze zrobie na obiad placki po wegiersku ......gorzej jak je zaraz przypale :-D:-D:-Dja tu sobie klikam a tam sie smaży :-D:-D:-Dide zerknąc.....

Dobra smazy sie .......maksiu jezdzi quadem lenka spi mąz tez wiec co tu robic??????

Mam plana na niedziele chyba wybiore sie z dziecmi do FANTAZJI do rzeszowa bo maksiu juz mnie kilka razy prosil zebysmy pojechali a jest teraz 4 dni wolnego to czemu nie:sorry2::sorry2::sorry2:

a co do becikowego to nie wiem jak w rzeszowie ale ja u siebie składalam wszystkie papiery w mopsie i tam przyznali mi ten gmminny i samorzadowy dostalam 2000zł:-p

reklama
czesc mamuski!!!
ja dopiero teraz bo w czesniej nie miałam kiedy.
rano sprzątanie,gotowanie,pranie pózniej spacer z dzieciakami.ale za to popołudnie super spedziłam bo byla u mnie znajoma z bb.:tak:fajnie jest sie tak spotkać na żywo.
a ja ostatnio jestem wiecznie zmeczona:baffled::sorry2::-((nie wiem co mi jest)moze mam anemie?????:confused:a moze ta pogoda?????:confused:na nic ochoty nie mam,mam nadzieje ze mi to szybko minie.:tak:

pozdrawiam.

iwicik-no co ty mowisz????!!!!!:confused::confused:
boisz sie sama byc w domu.
nie martw sie kochana,mnie też wszystko wkurza,nie mam siły i cierpliwosci.:wściekła/y::zawstydzona/y::-(ja zwalam to moje beznadziejne samopoczucie na ta pogodę.byle by do wiosny!!!!
wpadaj do mnie w odwiedziny to sie odstresujemy.:tak:;-)
buziaczki!!!

Lidka normalnie boje sie siedziec sama w domu cisze zagluszam tv a do pieca ide przykladac ok 17 ostatni raz pózniej to juz zamykam chałupe na klucz i tyle byle do rana tylko co bedzie jak przyjdzie zima i bedzie tzreba ok20 isc jeszcze dołożyc :szok::szok::szok:mam nadzieje ze juz sie przyzwyczaje bo bede marzła:-D:-D:-D

Wybieram sie kochana ale jakos wybrac sie nie moge a teraz znów wolne i klapa ale wybieram sie w niedziele na fantazje ze sasiadka i dzieciakami zeby sie troche rozerwać bo masakra zwariuje inaczej:-:)-(

Witam czwartkowo choc to nie tłusty czwartek to ja i tak paczka z rana bym zjadła:-D:-D:-D dzisiaj lenka wstała w lepszym humorku bo wczoraj to juz myslalam ze zwariuje a dzisiaj od rana tylko gaworzy słodko:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:i pieść wcina :-D:-D:-D:-Dale jej rączka smakuje ze hej:-D:-D:-Dmaakisu jak zwykle na quadzie a tatus robi autko szwagrowi bo mu centralny zamek nie działa :tak::tak::tak:a ja id musze obiad im zrobic a pozniej jade na ciacho do szwagierki bo u nich swieto na marcina i odpust maja wiec zaprosila na kawe:tak::tak:
baby gdzie wy jestescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

hej mamuski!!!
witam sie i ja w piątkowy dzien.za oknem raz słonce a raz deszcz:sorry2: do tego wieje strasznie:szok: a ja przez ta pogode nie :no:funkcjonuje normalnie.glowa mnie boli i słaba jestem.
dzieci spią,m w pracy a my z krystiankiem już po obiedzie.ja zasiadlam przed netem a krystian sie bawi.
wczoraj mnie nie bylo na bb bo nie miałam kiedy.rano zawsze cos tam jest do zrobienia,a po poludniu była u nas moja mama a wieczorkiem przyjechali znajomi i tak mi ten czwartek zleciał ze szok.:szok:

iwicik-wiesz ze ja serdecznie Cie zapraszam:tak::tak: kiedy tylko bedziesz chciała to przyjedz do mnie:-)
no i kochana,widze ze tylko my tu piszemy.
ja nie :no:wiem co jest z tymi mamami????:confused:

hejeczka mamuski melduje sie na wezwanie:-D:-D:-D

ja tak szybciutko bo Milenka spi ale cos mruczy i poplakuje przez sen:no::no::no: od rana troszke pokaszluje tamten weekend byl masakryczny jakis wirus ja zlapal miala goraczke i biegunke no juz oszalec mozna z tymi chorobami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

we wtorek skonczyla 8 m-cy i pierwszy raz uslyszalam magiczne MAMA az sie poryczalam:tak::tak::tak: a teraz ciagle tylko mamamamama i nie bardzo chce do tatusia...
dzis mam imieniny no i maz jak zwykle zapomnial no coz trudno mialam REEDSika w lodowce na ta okazje niestety mi je wyzlopal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no nic lece bo placze pa

Ostatnia edycja:
haaaaa:-D:-D:-D:-DRena no to wszystkiego najlepszego a to ci chłop niespodzianke sprawil nie dosc ze zapomnial to jeszcze piwko wyżłopał :-D:-D:-D:-Dkijem go po dupie:-D:-D:-D:-D
no i kurcze wkoncu doczekalas sie na pierwsze mama i nie dziwie sie ze sie poplakalas bo ja tez ryczalam jak maksiu pierwszy raz powiedzial mama:tak::tak::tak:zagladaj czesciej laska:tak::tak::tak:

Fajnie ze sie wstawiłas a gdzie reszta:confused::confused::confused::confused:

czesc kobietki!!!
nareszcie sobie usiadłam i odpoczywam:tak:.jak ja nie lubie soboty zawsze mam tyle do zrobienia.:baffled:od samego rana sprzątanie,pranie,gotowanie,spacer z dziecmi bo jest ładna pogoda wiec trzeba korzystać.:tak:
teraz głowe umyłam i pije kawkę,dzieci spią,krystian uklada puzzle a m jeszcze w pracy.na wieczór nie mam żadnych planów wiec jak któraś z was kobietki ma ochotę mnie odwiedzić to serdecznie zapraszam.:-):tak:;-)

miłego dnia.:-)

rena-wszystkiego naj naj najlepszego!!!!
a to ci twoj m zapominalski:sorry2: a jak by tego było malo to jeszcze Ci piwo wypił-no masakra.:baffled::blink:
brawa dla milenki za pierwsze słówko.:tak::tak:

ps.zaglondaj czesciej.;-)

hej kobietki!!!
witam w niedziele.:-)
ja już po kościele i po spacerku z dziecmi,pogoda jest super sloneczko swieci i jest ciepło tylko ten cholerny wietr wieje ale nie ma co narzekac.;-)teraz dzieci spią, krystian sie bawi a m w kuchni szaleje,:tak:dzisiaj on gotuje wiec ja do kuchni nie mam wstepu,to korzystma z okazji i wpadam na bb.;-)
jak dzieci wstaną to jedziemy do mojej kuzynki w odwiedziny.

dzis juz nie wpadnę wiec życze spokojnej,ciepłej niedzieli.:-)

reklama
Do góry