reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

reklama
hej mamuski!!!
witam sie i ja dzisiaj:tak:duszno strasznie jest dzis u nas,nie ma czym oddychac.moje dzieci spia,krystian na polku a ja wskoczylam z kawka na bb.już mam posprzatane,obiad sie robi tylko mi prasowanie zostało.
czekam na ten wózek może dzis przyjdzie oby tylko bylo wszystko ok i abym nie musiala pisac relkamacji.
doktor ma tez dzis koło 15 przyjechac do katroli,trzymajcie kciuki żeby moje male raczki juz nie musialy miec wiecej zastrzykow.

iwicik-trzymaj sie kochana,wierze ze Ci jest cieżko.
tule cie mocno i trzymam kciuki żeby ta sprawa sie rozwiazala tak jak ty sobie tego życzysz.

weroneczka-witamy i zapraszamy!!!!!!!
im nas wiecej tym lepiej.
napisz cos wiecej o sobie?
na jakiej ul.mieszkasz(moze jestesmy sąsiadkami)i mozesz też jakies zdiecie wkleic:tak:

dzieki laski za kciuki i wsparcie ale ja mam nerwy takie ze mnie dalej dzisiaj nosi..........
bylam tylko na zakupach , dobrze ze siostra przyjedza do mnie bo sie wykoncze chyba nerwowo............

weroneczka to ty jak ja moze na porodówce sie spotkamy na kiedy ty masz termin???????????

hej mamuski wieczorkiem:-)
ja tak na chwilke wpadam z dobrymi wiesciami byl doktor i moje raczki już nie musza miec zastrzyków:tak:aż mi ulzylo.a i jeszcze wozek przyszedl i jest super.zobaczymy jak sie sprawdzi na pierwszym spacerku.

dobranoc:-)
spokojnej nocki życze

hej mamusie pochwale sie
14 lipca o 20:55 przyszedł na swiat mój synek Dominik. wazył 3kg i 55cm wzrostu :)
zaraz was podczytam co tam u was.
pozdrawiam

hej mamusie pochwale sie
14 lipca o 20:55 przyszedł na swiat mój synek Dominik. wazył 3kg i 55cm wzrostu :)
zaraz was podczytam co tam u was.
pozdrawiam

kochana wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak sie czujesz?jak malutki?wszystko ok?
jestescie juz w domku?
poprosimy jak bedziesz miala chwilke czasu o zdiecie maluszka i twoje.
pozdrawiam goraco.
buziaki dla dominiczka od e-cioci:-)

a ja mam dzis lenia,nic mi sie nie chce robic.
posprzatalam tylko, poprasowalam,dobrze ze obiad mam z wczoraj to nie musze gotowac.
zaraz ide na spacer ale cos mi sie wydaje ze dlugo nie bede bo jest tak goraco ze masakra.

pozdrawiam was wszystkie:-)

Ostatnia edycja:
kolumnea wielkie gratulacje!!!!!!!! tak jak lidka pisała napisz coś więcej, jak było? jak synuś? no i ty jak się czujesz i jak sobie radzisz?
i nowy suwaczek musisz wstawić:-D

Ostatnia edycja:
hej laski

Na poczatku KOLUMNEA GRATULUJE ALE CI ZAZDROSZCZE ZE ty juz po wszystkim ja tez juz chce tak mi ciezko ze mam dość:rofl2::rofl2::rofl2:

Lidka super ze dzieciaczki juz zdrowe :tak::tak::tak:

a ja wkoncu moge napisac ze u mnie juz lepiej dzisiejszy dzien mialam zwariowany cały dzien biegania i zalatwiania od lekarza do lekarza nogi napuchly mi jak banki ale jakbym nie zalatwiała to bym miała problem z tesciem , pozniej pielegniarki no i szpital w sanoku pózniej znów wróciłam z paierami i wkoncu zlitowała sie nade mną kobieta z caritasu i powiedziala ze moga tescia ze szpitala przewiesc odrazu do nich :tak::tak::tak:wiec kamien z serca mi spadł bo wymaga opieki 24h i rehabilitacji no i kroplówki codziennie [po 4 dostaje:tak::tak::tak:

hej mamuski!!!
u mnie dzis salna soluszyn za darmo:-Dgoraco takie ze szok.ja przed kapem w samym staniku i spodenkach siedze i sie topie.juz mam wszystko zrobione posprzatane wyprane,glowe umylam i kawke teraz popijam;-)czekam na siostre bo ma zaraz do mne przyjecac to mi se przynajmniej nudzic nie bedzie.na obiad dzis nie mialam pomyslu wiec bede robic warzywa na patelnie z piersia kurczaka.
wczoraj jak m wrucil z pracy to pojechalam na miasto i kupilam sobie posciel atłasowa taka sliczna glatka.:tak:troche kaski za nia dalam ale warta tych pieniedzy.

milego dnia:-)

iwicik-fajnie ze już masz humorek lepszy no i ze zalatwilas miejsce tesciowi:tak:
jak sa takie upały to ja cały czas o tobie mysle jak tam sie czujesz i jak twoje nogi.
trzymaj sie kochana juz nie dlugo.

reklama
hej laski

dzieki Lidka ciężko ale jakos musze dac rade , wczorajszy dzien byl cieżki dla mnie bo od rna do wieczora na nogach latałam i wszystko zalatwiałam no ale opłaciło sie , dzisiaj zreszta to samo rano do miasta bo musialam zas tesciowej po tablety i pampersy pozałatwiac i zakupy zrobic , teraz siedze przed wiatraczkiem z laptopem i tez tylko w staniku i majtkach:-D:-D:-D bo gorąco no i na 16 umówiłam sie jeszcze z dyrektorką tego osrodka co tam bedzie tesciu wiec musze jeszcze tam pojechac , dobrze ze mama ugotuje obiadek przynajmniej ja juz nie musze stac przy kuchni , no i dzisiaj umyła mi okna :tak::tak::tak:jak byłam w miescie dobra jest :-D:-D:-Dja na zaku:-Dpach a ta mi trach firanki posciagała i okna 4 umyła:-):-):-):-)

Do góry