reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

weroneczka no to wszystkiego najlepszego jeszcze zdążyłam heheheha

Lidka zobaczymy co da sie zrobic moze i da sie spotkac :tak::tak:

Asiu no i jak wypali to spotkanie wam:)

Kolumnea własnie bo ty miałas w warszawie rodzic heheh no to dzidzia sie pospieszyła ale dobrze ze wszystko sie zakonczyło szczesliwie:-):-)

reklama
hej mamuski!!!
ale mamy dzis beznadziejna pogode:wściekła/y::-(przed chwilka taka straszna burza u nas byla ze myslałam ze to juz koniec swiata, ale na szczescie nic zlego sie nie stal.ja juz mam wszystko zrobione i teraz zasiadlam przed bb i odpoczywam.m pojechala na zakupy bo wieczorkiem idziemy na grillka do znajomych i trzeba jakas wódeczke zakupic;-) mam nadzieje ze bedzie fajnie.

pozdrawiam i życze milego i cieplego weekendu:-)

Hej laseczki.
KOLUMNEA WIELKIE GRATULACJE oby synek chował się zdrowo i nie sprawiał większych problemów:tak::tak::tak::-)
WERONECZKA spóźnione ale szczere życzenia WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN:tak::tak::tak::-)
Wczoraj też byliśmy na grilku u znajomych fajnie było przestał akurat padać deszczyk bo już myśleliśmy że nici z imprezki.Dzisiaj pochmurno i zimno ale fajnie bo już miałam dość upałów:no:

hej mamuski!!!
witam sie z wami w ten brzydki deszczowy i pochmurny dzien.
straszne tu pustki sie zrobily:szok:laski gdzie wy jestescie????????????????????????
ja już mam posprzatane,obiad z wczoraj wiec mam chwilke dla siebie ale czeka mnie prasowanie a cholernie mi sie nie chce:no:wipije kawke i bede prasowac.
w sobote na grillu bylo super siedzielismy do 4:szok:a o 7 juz bylam na nogach ojjjjjjjj cieżko bylo sie z lużka podniesc ale jak mus to mus.a w niedziele bylam u mojej mamy chwilke z krystiankiem bo wrucila po dwuch tygodniach od mojej siostry ktora mieszka w nicei.

milego dnia:-)

hej laski

sorki ale jakos ostatnio czasu mi brakuje cały czas cos od soboty miałam gosci bo przyjechala ciocia z irlandi z dwójka dzieci zostali na noc , wiec nie było nawet kiedy właczyc lapka wieczorami ok 18 codziennie jezdze do tescia zagadnąc i tak schodzi do 21 .
Byłam dzisiaj u gina wszytko oki , jutro tylko szpital i znów badania kontrolne wiec bede w rzeszowie :tak: musze kupic prezent dla siostry i dla mojej chrzesnicy i jeszcze do NFZ musze isc załatwic tesciowej zlecenie na laske bo cos ostatnio za duzo sie przewraca moze z laska bedzie lepiej .

Ogólnie jest oki ale juz mam nerwy na wszystko jakos tak mi hormony buzuja juz chcialabym miec wszystko za soba i urodzic :baffled::baffled::baffled:

hej kobitki:)

no proszę lidka i Iwcik o tak późnej porze na bb? no no szalejecie panie moje miłe:D

ja też ostatnio nie mam czasu, bo zaczęłam malować pokoje w nowym domu

No i jak dziewczyny, zastanowiłyście się nad spotkaniem? bo widziałam że 2 nowe osoby się dopisały:)

czesc mamusie!!!
kurcze,co za pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:caly czas pada i jest zimno-masakra.
moje dzieci poszły spac a ja juz sobie zrobiłam wszystko,obiadek sie robi a ja sie leniu****e.
a i jezcze sie wam nie pochwaliłam ze moj mikolaj od soboty sam juz chodzi:tak:jeszcze sie przewraca ale z kazdym dniem jest coraz lepiej.
wiec ja teraz oczy to ma w kolo glowy.

iwicik-kochana snilas mi sie dzis ze urodzilas w sobote:tak:lenka byla sliczna i zdrowa.
w moim snie bylo to tak ze poszłas na kątrole i dr.powiedzial ze za bardzo puchniesz i trzeba Ci zrobic cc.
wiec juz nie dlugo i bedziesz po wszystkim.
trzymaj sie.

asia-a kto sie jeszcze zapisal?

asia-[/COLOR]a kto sie jeszcze zapisal?
nie znam tych dziewczyn, jedna wpisała że będzie a druga sie zastanawia

Jeśli można podejmujcie dziewczyny decyzję do dzisiaj i dopisujcie się do spotkania.
Przy tej frekwencji, która jest teraz rozważamy anulowanie spotkania.
nooooo kochane lidka, kolumnea, weroneczka zapiszcie się to sie spotkamy!!!!! a nasze dzieci się wyszaleją:)

reklama
hej

Lidka elegancki sen chcialabym zeby sie spelnil :-D:-D:-Dmoge:-D nawet:-D i w sob:-Dote rodzic miałabym juz za soba , a ja byłam dzisiaj na ktg i kazał mi jeszcze raz w piatek przyjechac na ktg tylko ze tym razem dopiero na 16 .00 mam przyjechac
Ochodziłam sie po sklepach bo chciałam prezenty kupic i nicccccccccccc nie kupiłam masakraaaaaaaa tylko nogi mnie bolały jak cholera z tego łażenia heeeeeee

Do góry