reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Hejka.Straszny upał:no: ale coś się chmurzy może popada troszkę to będzie ulga.Wczoraj chodziłam po podwórku w samym staniku od stroju kąpielowego i plecy sobie spaliłam dosłownie w momencie:no: masakra pieką mnie troszkę,smaruję balsamem mam nadzieję że skóra mi nie zejdzie.
Mieliśmy dzisiaj jechać nad wodę ale mi się nie bardzo chciało wolę w domu polezec troche.
Niestety ja się nie piszę na to spotkanie bo mieszkam za daleko od Rzeszowa no i czasu brak.

reklama
hej mamuski!!!
witam sie i ja z wami w ten chlodniejszy poniedzialkowy dzien.nie bylo mnie pare dni na bb ale teraz postaram sie byc codziennie.
przez ostatni tydzien mailam w domu szpiayal najpierw krystian byl chory i mial angine a nastepnie moje dzieci zachorowały i też na angine.:wściekła/y::-(w czwartek myslalam ze juz padne ze zmeczenia dzieci byly tak marudne i niegrzeczne ze szok:szok:płakaly caly czas alan mial straszne czopy w gardle ropne i jak y tego malo było to jeszcze ucho czerwone(wiec go bolalo)i dwa zeby mu sie wybijały wiec mozecie sobie wyobrazic jak sie darł i jaki byl niegrzeczny.od czwartku do soboty byla walka z teperatura za nic nie mogla im sasc 5-7 kresek i tyle.:wściekła/y:
ale na dzien dzisiejszy juz sie czuja leiej wiec może juz bedzie dobrze.a zapomnialam wam napisac ze maja zastrzyki do jutra 2x dzienie(wiec krzyku jest strasznie dużo)jutro jest kątrola i mam nadzieje ze im wiecej nie przepisze.antybiotyk doustny odpadal bo mi wymiotowali i napewno by go nie pili.

a ja juz mam wszystko posprzatane,pranie sie kreci,obiadek z wczoraj wiec puki dzieci spia to ja odpoczywam.:-)

milego dnia:-)

asia-a kiedy to spotkanie?w jakich godzinach?i ile jest juz dziewczyn chetnych?
ja jestem na tak ale tylko w godz.popoludniowych bo nie bede miala z kim dzieci zostawic..

lidka to spotkanie jest o godz.17 i potrwa ze 2 godzinki, będą osoby do opieki nad dziecmi gdy my będziemy rozmawiać z psychologiem na temat "jak radzić sobie z emocjami dzieci?" poczytaj ogłoszenie tam jest wszystko napisane, uważam że warto i to jest nieodpłatnie

lidka to spotkanie jest o godz.17 i potrwa ze 2 godzinki, będą osoby do opieki nad dziecmi gdy my będziemy rozmawiać z psychologiem na temat "jak radzić sobie z emocjami dzieci?" poczytaj ogłoszenie tam jest wszystko napisane, uważam że warto i to jest nieodpłatnie

asia-już wszystko czytalam i wiem.:tak:godz. mi odpowida ale jeszcze sie musze zastanowic,bo kurcze troche jest nas malo,szkoda ze nikt wiecej sie na zapisal.:-(jak ja bym poszla na to spotkanie to albo sama albo z krystianem blizniaków napewno bym nie brala.

lidka jeszcze jest troche czasu, może kogoś namówimy, ja bym baaaardzo chciała pójść i biorę Wikę i Igora, a ty Krystiana weź to się z moją Wiką pobawi (w końcu rówiesnicy):)

nooooo dziewczyny zapisywac się na spotkanie!!!!!!!!

ja tez się zastanawiam, ale lepiej się zapisać (bo jak każdy bedzie patrzył że mało osób to nikt się nie dopisze), a potem przed samym spotkaniem zapytamy Bestyję

a co tu dzis tak pusto????????

iwicik-gdzie ty kochana jestes?
wszystko ok?
jak tesc?

a ja mam juz stresa za chwile przychodzi pielegniarka dzieciaka robic zastrzyk i znowu bedzie krzyk-tak mi ich szkodz:-(
m pojechal mi do sklepu po czeresnie,ostatnio nie mam dni dla mnie bez zjedzenia czeresni:tak:

a i jeszcze pochwale sie wam wózkiem jaki dzieciaka zakupilam
WÓZEK PODWÓJNY/POKROWCE/TORBA Kolcraft/KOLORY (1147841686) - Aukcje internetowe Allegro
ten caly czerwony.

hej laski

jestem ale jakos tak nie mam weny na pisanie:-:)-:)-:)-(

Z t:-(esciem nie za ciekawie i to jeszcze maja go w czwartek wypisac juz ze szpitala w takim stanie akim jest bo lekarz powiedział ze nie ma go na co leczyc b to juz starosc............masakra co to teraz bedzie:baffled::baffled::baffled:

Lidka fajny wózio ja mam kołyske z tej firmy kolcraft:-):-):-)

reklama
lidka współczuję chłopcom tych zastrzyków, oby szybko zdrówko wróciło, a wózek świetny i kolor super!
Iwcik oj to nie fajnie z teściem masz, poprawy sytuacji życzę

Do góry