reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Hejka.Straszny upał:no: ale coś się chmurzy może popada troszkę to będzie ulga.Wczoraj chodziłam po podwórku w samym staniku od stroju kąpielowego i plecy sobie spaliłam dosłownie w momencie:no: masakra pieką mnie troszkę,smaruję balsamem mam nadzieję że skóra mi nie zejdzie.
Mieliśmy dzisiaj jechać nad wodę ale mi się nie bardzo chciało wolę w domu polezec troche.
Niestety ja się nie piszę na to spotkanie bo mieszkam za daleko od Rzeszowa no i czasu brak.

reklama
hej mamuski!!!
witam sie i ja z wami w ten chlodniejszy poniedzialkowy dzien.nie bylo mnie pare dni na bb ale teraz postaram sie byc codziennie.
przez ostatni tydzien mailam w domu szpiayal najpierw krystian byl chory i mial angine a nastepnie moje dzieci zachorowały i też na angine.:wściekła/y::-(w czwartek myslalam ze juz padne ze zmeczenia dzieci byly tak marudne i niegrzeczne ze szok:szok:płakaly caly czas alan mial straszne czopy w gardle ropne i jak y tego malo było to jeszcze ucho czerwone(wiec go bolalo)i dwa zeby mu sie wybijały wiec mozecie sobie wyobrazic jak sie darł i jaki byl niegrzeczny.od czwartku do soboty byla walka z teperatura za nic nie mogla im sasc 5-7 kresek i tyle.:wściekła/y:
ale na dzien dzisiejszy juz sie czuja leiej wiec może juz bedzie dobrze.a zapomnialam wam napisac ze maja zastrzyki do jutra 2x dzienie(wiec krzyku jest strasznie dużo)jutro jest kątrola i mam nadzieje ze im wiecej nie przepisze.antybiotyk doustny odpadal bo mi wymiotowali i napewno by go nie pili.

a ja juz mam wszystko posprzatane,pranie sie kreci,obiadek z wczoraj wiec puki dzieci spia to ja odpoczywam.:-)

milego dnia:-)

asia-a kiedy to spotkanie?w jakich godzinach?i ile jest juz dziewczyn chetnych?
ja jestem na tak ale tylko w godz.popoludniowych bo nie bede miala z kim dzieci zostawic..

lidka to spotkanie jest o godz.17 i potrwa ze 2 godzinki, będą osoby do opieki nad dziecmi gdy my będziemy rozmawiać z psychologiem na temat "jak radzić sobie z emocjami dzieci?" poczytaj ogłoszenie tam jest wszystko napisane, uważam że warto i to jest nieodpłatnie

lidka to spotkanie jest o godz.17 i potrwa ze 2 godzinki, będą osoby do opieki nad dziecmi gdy my będziemy rozmawiać z psychologiem na temat "jak radzić sobie z emocjami dzieci?" poczytaj ogłoszenie tam jest wszystko napisane, uważam że warto i to jest nieodpłatnie

asia-już wszystko czytalam i wiem.:tak:godz. mi odpowida ale jeszcze sie musze zastanowic,bo kurcze troche jest nas malo,szkoda ze nikt wiecej sie na zapisal.:-(jak ja bym poszla na to spotkanie to albo sama albo z krystianem blizniaków napewno bym nie brala.

lidka jeszcze jest troche czasu, może kogoś namówimy, ja bym baaaardzo chciała pójść i biorę Wikę i Igora, a ty Krystiana weź to się z moją Wiką pobawi (w końcu rówiesnicy):)

nooooo dziewczyny zapisywac się na spotkanie!!!!!!!!

ja tez się zastanawiam, ale lepiej się zapisać (bo jak każdy bedzie patrzył że mało osób to nikt się nie dopisze), a potem przed samym spotkaniem zapytamy Bestyję

a co tu dzis tak pusto????????

iwicik-gdzie ty kochana jestes?
wszystko ok?
jak tesc?

a ja mam juz stresa za chwile przychodzi pielegniarka dzieciaka robic zastrzyk i znowu bedzie krzyk-tak mi ich szkodz:-(
m pojechal mi do sklepu po czeresnie,ostatnio nie mam dni dla mnie bez zjedzenia czeresni:tak:

a i jeszcze pochwale sie wam wózkiem jaki dzieciaka zakupilam
WÓZEK PODWÓJNY/POKROWCE/TORBA Kolcraft/KOLORY (1147841686) - Aukcje internetowe Allegro
ten caly czerwony.

hej laski

jestem ale jakos tak nie mam weny na pisanie:-:)-:)-:)-(

Z t:-(esciem nie za ciekawie i to jeszcze maja go w czwartek wypisac juz ze szpitala w takim stanie akim jest bo lekarz powiedział ze nie ma go na co leczyc b to juz starosc............masakra co to teraz bedzie:baffled::baffled::baffled:

Lidka fajny wózio ja mam kołyske z tej firmy kolcraft:-):-):-)

reklama
lidka współczuję chłopcom tych zastrzyków, oby szybko zdrówko wróciło, a wózek świetny i kolor super!
Iwcik oj to nie fajnie z teściem masz, poprawy sytuacji życzę

Do góry