reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

cześć Laski!

ale super, w końcu i u nas spotkanie!!!! To jak? Idziemy? Ja pisałam do Bestyji że chcę :)

no wiecie, z tymi witaminami to nie wiem czy prawda, bo ja przez obie ciąże brałam od samego początku do końca i dzieciaki miałam 3500g(córka) i syn 3620g - to chyba tak w sam raz, no i rodziłam 2 razy naturalnie :)

reklama
hej mamuski!!!
ja dopiero teraz bo od rana cost tam mialam do zrobienia,pranie,gotowane,sprzatanie i jeszcze jak by tego bylo mało to walczylam z krystiana goraczką:-(od 6 miał 39-5 i nie mogła mu spasc.masakra,jak mu cieżko ja zbic:no:mam nadzieje ze już jutro bedzie lepiej niego 3 pierwsze dni sa najgorsze.
a ja padam przez te upały.ja lubie ciepło ale dzis to mnie wyjatkowo meczy to goraco(bedzie burza dzis jak nic)moje dzieci sa całe mokre polożylam ich spac w samych pampersach:tak:i strasznie szybko mi zasneli ta pogoda ich meczy.

iwicik-jak sie czujesz?masz już wyniki?
jak tesc?

milego dnia:-)

Iwcik no i jak u ciebie? jak wyniki?

No i kochane zapisujcie się na spotkanie, bo na razie tylko ja jestem wpisana. Mamy okazje sie spotkac i to w fajnym miejscu, gdzie dzieci sie pobawią, a i my czegos ciekawego na pewno się dowiemy. Rejestrujcie się na www.aktywnemamy.pl i zapisywać się!!!!!!

Hej witam sie i ja.
IWCIK przykro mi z powodu teścia,dużo zdrówka dla niego.
LIDKA dużo zdrówka dla synka,angina to wredna choroba atakuje dość często latem mojej znajomej rodzinka cała się pochorowała,pamiętaj aby synek brał antybiotyk jeszcze przez kilka dni po ustąpieniu choroby.
KOLUMNEA bądx dobrej mysli że wszystko pójdzie przy porodzie oki i się nie stresuj.Ja np. nie bałam sie pierwszego porodu bo nie wiedziałam jak to wszystko wyglada,drugiego się nie bałam bo bylam przygotowana na to co mnie czeka i psychicznie lepiej go zniosłam niż ten pierwszy.A zwitaminami to chyba nieprawda bo ja wcale nie brałam ani w pierwszej ciązy ani w drugiej a dzieci urodziły się dośc duże no syn 3550 a córa 3900.
U nas też strasznie grzeje niedawno spadł deszczyk i troszkę lepiej się zrobiło,mam nadzię że upały zelża bo w pracy niemamy klimy a jak klientów jest duzo to jej jeszcze bardziej gorąco.
Ja już swoje pociechy przywiozłam w niedzielę bo małej już się tęskniło do domu ale za kilka dni znowu je zawiozę.

hej mamuski!!!
i u nas dalej goraco,topie sie normalnie.noc minela super krytek mi nie goraczkowal ale wczoraj od godz.18 walczylam u niego z goraczką.dzis rano o 8 mial 37-8 dalam mu nurofen i naszczescie szybko spadla i teraz nie mam teperatury(oby już nie mial)
moje dzieci spią,ja obiadek mam z wczoraj wiec dzis sie obijam i noc nie robie.

milego dnia:-)

iwicik-kochana gdzie jestes?
wszystko ok?

anek-witaj!!!
fajnie ze znalazlas chwilke i wpadłas na bb.

hej jestem i ja :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

ominęło mnie lezenie w szpitalu jak to pan doktor powiedział ze w domciu mam małe jeszcze dziecko i szkoda mu juz mamusie zabierac ale za to mamusia musi lezec w domciu i odpoczywac bo moja maliznota juz zaczyna pchac sie na swiat , z KTG wyszły małe skurcze 30-40 tetno oki bo 160 , z USG jest wszystko z Lenka oki wazy 2156 i ma mój nosek:-D:-D:-Dwiec moze bedzie do mnie podobne:-D:-D:-Dułozona do porodu i główka pcha sie w dół i dlatego od dwóch dni czuje ze dołęm mnie brzuch boli dosc czesto i długo kazal mi brac magnez po 2 tablety 3 razy dziennnie bo za szybko sie pcha na swiat bo ja dopiero 34tydzien mam wiec dobrze bedzie zeby jeszcze posiedziala w brzuszku , za tydzien do kontroli znowu ,chyba zebym zaczeła plamic to wczesniej , a wyniki z badan to białka nie wykazało wiec zatrucia nie ma:biggrin2: tyle ze jakies niedobory elektrolitów wyszły ale nie kazał sie tym martwic bo to juz koncówka w sumie wiec uzupełniac ich nie bedzie , jak bedzie trzeba to po porodzie bede brac witaminy:tak::tak::tak:
No i zakazał mi wycieczek do Sanoka ze to nie dla mnie na takie upały no i baaaaaaa teraz trzeba zorganizowac cos bo ktos musi do tescia do szpitala jezdzic :baffled:
a z tesciem tez nie za ciekawie nigdy nie miał problemu z cisnien iem a teraz ma wysokie i daja mu tabletki pod jezyk cały czas jekies kroplówki nadal nie wstaje bo ma zawroty głowy , ma załozonego pampersa co go denerwuje , wogóle jakis słaby, nadal ma niedowład prawej strony , dzisaj miał tomografie głowy ale wyników nie znam jutro ma szwagierka wyombinowac i z kims tam pojechac i sie dowiedziec co i jak :dry:ale zbyt dobrych rokowan to nie ma, nie wiem co bedzie dalej :no::no::no: nie dosc ze tesciowa na pampersach to jeszcze mi brakuje teraz tescia w domu w takim stanie chyba sie załamie:baffled::baffled::baffled::-:)-:)-:)-(

hej mamuski gdzie wy wszystkie jestescie , taki upała ze nikomu sie nie chce nawet na kompie siedziec bo mi tez masakra jakie goraco mi jest:baffled::baffled::baffled:

hej
no co wy nic sie nie wypowiadacie odnośnie spotkania? czytałyście ogłoszenie? na bb Rzeszow u góry strony

czekam na wasze opinie, czy się wybieracie czy nie? bo mamy fajną okazję sie spotkać a wy cichutko jak myszki, ja tu piszę, nawołuję, proszę pliiiiis:)

Asiu ja chetnie bym poszła na akie spotkanie ale ja sama nie wiem jak to ze mna bedzie bo moze akurat bede w szpitalu albo ledwo co po porodzie :rofl2: i nie mam pojecia czy dałabym rade :-:)-:)-(

reklama
Do góry