kasiula222
Fanka BB :)
Karolina mój mały co prawda skończy 9 mis ale też się zastanawiałam do ilu stopni mrozu można wychodzić i się dowiedziałam że do -10 ,a ja staram się wyjść codziennie na spacer nie jakiś długi jak jest mroźno ale zawsze wychodzę i to jest dobre i dla dziecka ,bo się hartuje i dla mnie bo mi się czaszka przewietrzy , bo z siedzenia w domu cały czas można oszaleć
Co do badań to tak jak kochaneczka napisała to tak samo u nas
A co do siadania to mój dopiero od miesiąca zaczął sztywno siadać więc się nie martw a poza tym dziecku trudno z pozycji leżącej na płasko siąść tak samo jak i dorosłemu i mały mój nauczył się siadać z raczkowania jak się mylę co do tego siadania to poprawcie mnie dziewczyny ale mój synek nie siądzie z płaskiego musi się obrócić i wtedy .
No i tak to jest z pierwszym dzieckiem dużo nie wiadomych
Co do badań to tak jak kochaneczka napisała to tak samo u nas
A co do siadania to mój dopiero od miesiąca zaczął sztywno siadać więc się nie martw a poza tym dziecku trudno z pozycji leżącej na płasko siąść tak samo jak i dorosłemu i mały mój nauczył się siadać z raczkowania jak się mylę co do tego siadania to poprawcie mnie dziewczyny ale mój synek nie siądzie z płaskiego musi się obrócić i wtedy .
No i tak to jest z pierwszym dzieckiem dużo nie wiadomych