Rena nie podaje glutenu tylko raz sprobowalam ta kaszke lekarz tez mi ja przy okazji polecal, moj maly caly czas na moi mleku praktycznie tylko po poludniu zupka lub odiadek. Sok probowalam z tego wzgledu ze mial pic krople i witamine c przed inhalacja i wlasnie pani doktor powiedziala zebym zmieszala je z sokiem lub herbatka bo jedne z nich byly bardzo goszkie i powiedziala ze samych ich nie wypije jezeli ma smoczek silikonowy do butelki to nie ma opcji zeby wogole chycil tylko najzwyklejszy w swiecie kauczukowy to wtedy troche ciumka pomalu .
Aylin kazdy lekarz mowi co innego tego nie da sie ukryc ;p no ale jak skonczy te 7 miesiecy to sprobuje to zoltko tak jak pisalas.
Kochaneczka dziekuje napewno sie przyda wlasnie od stycznia probowala praktycznie kazdy smak ale to byly tylko 2 lyzeczki i tyle ma tylko pare smakow ktore uwielbia. Robie tak na przemian raz kupne z gerbera albo bobovity a raz gotowane. Deserkow nie podaje raz tylko probowalam to bylo jablko z bananem wlasnie z bobovity ale nie chcial tylko sie krzywil i wyplowal a wiem ze powinien pomalu juz wszystkiego probowac
Aylin kazdy lekarz mowi co innego tego nie da sie ukryc ;p no ale jak skonczy te 7 miesiecy to sprobuje to zoltko tak jak pisalas.
Kochaneczka dziekuje napewno sie przyda wlasnie od stycznia probowala praktycznie kazdy smak ale to byly tylko 2 lyzeczki i tyle ma tylko pare smakow ktore uwielbia. Robie tak na przemian raz kupne z gerbera albo bobovity a raz gotowane. Deserkow nie podaje raz tylko probowalam to bylo jablko z bananem wlasnie z bobovity ale nie chcial tylko sie krzywil i wyplowal a wiem ze powinien pomalu juz wszystkiego probowac