Rena28
Fanka BB :)
Lidka u nas nigdy dobrze juz nie bedzie:---( mialam prasowac ale pierd............ide spac mam wszystko gdzies....:---(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aylin a czemu az 2 godz? u nas chrzest trwa tyle co normalna msza czasem nawet niecala godz...
yyy no pewnie przyjechalabym ale wiecie jak to z dwojka samemu jechac a mamie raczej nie zostawie bo teraz maja robote w polu...ja ogolnie nie boje sie jezdzic i rzeszow mi nie straszny hehe ja mam dosc ciezka noge i lubie pisk opon spalone gumy i szybka jazde hehehe ale z dziecmi jezdze ostroznie i wolno poza tym po dzisiejszym dniu nie mam nastroju na wyjscie z domu...
poza tym wykonczona jestem Piotrek jest teraz mendowato-jedzowaty przez zeby zamiast dolnej ostatniej dwojki wyszla czworka na gorze i chyba kolejna w drodze jakos tak niepokolei i strasznie szybko te zeby wychodza...
Aylin a kiedy to spotkanie dokładnie jest ???
iwcik ty spryciulo
Rena w kazdym małżenstwie są kłótnie i kryzysy moze wy właśnie taki kryzys przechodzicie,,? Dzieciaczki podrosną to będzie lżej nie będzie takich spięć...więc myśl pozytywnie ...
Dziewczyny macie fb łatwiej by mi było spamiętać was po imieniu i wyglądzie bo jak was poznam w razie spotkania:-)a i ile juz spotkań miałyście??