reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej dziewczyny aleście się rozpisały :) fajnie jest co czytać
Fajnie że robicie sobie takie spotkania grono znajomych się powiększa:)
Dziewczyny szalejecie z imprezami (kochaneczka i madziorka)zazdroszczę ja tylko w domu siedzę z tym moim bobasem
Aylin to kiedy chrzciny mój już dawno po :)
Rena to tylko się cieszyć że Piotruś tak ładnie wcina ,bo mój to nie za dużo je ale nie jest jakiś chudziutki na szczęście..
iwcik a bo chłopy to dzieci by chcieli mieć dużo tylko gorzej nam urodzić i wychować , Mój M też by chciał drugie już ale ja mówię że na razie nie może za1,5 roku zaczniemy staranka:-)
lidka ja też wybyłam w niedz. do mamy fajnie sobie jechać pogadać :-)
Ania kropla ja też jeszcze@ nie dostałam bo też cycuje ale jest mi dobrze bez więc nie narzekam::-D

Dzisiaj właśnie ruszę się gdzieś dalej niż Leżajsk Jedziemy po pracy męża do Rzeszowa odwiedzę siostrę na nowym mieszkaniu (strudentkę) a mąż ma tam jakąś sprawę w Rzeszowie Więc nasz Adaś sobie dziś pośpi pewnie w aucie dużo i noc będzie nie przespana:-(Ok buziaki mamusie zmykam się ogarnąć i jadę rachunki płacić:-(

reklama
chrzciny w tą sobotę. Stąd troszke zamieszania. Ale juz stroje załatwione, tort zamowiony, obiad ustalony zostało mi tylko dostarczyc papiery do ksiądza i stawić się na mszy w sobote :)

Hej dziewczyny

Rena taki urok Twoich dzieciaczkow hihi Leon ma ponad 5 lat a wazy 17 kg max, wzrost ok 110-116, bo takie nosi ubrania. tzn 116 ale czasem bywaja za duze nieco hehe
a w pasie to spokojnie i na 12 mies zalozy hehe zwlaszcza sspodenki w lecie, tylko na dlugosc rosnie hee

Kasiula no szkoda ze Lezajsk nie tak blissko Rzeszowa, ale gdybys byla chetna to przyjedz do nas, zorganaizujemy spotkanie!!!

to co z naszym spotkaniem?
pisalam ,ktore z Was sa chetne ?
tylko Aylin odpisala

ja na jutro juz sie umowilam

aale w czwartek lub w wpiatek mozecie przyjechac
to jak??

pogoda cudna, nastroje pozytywne
Olaf wlasnie wstal,zje obiadek i mykamy. wrocimy wieczorem
dzis mecz Pl-Anglia
kupilam wczoraj piwko na te okazje hehe
moze znajomi wpadna ....

papa

Madziorka - nie mam auta - w przyszłym tygodniu wtorek sroda jestes? W tym za duzo mąż ma załatwiania i i nie mam jak mu zwinąć kluczyków :) Bo chętnie bym sie wyrwała z domu.

Madziorka dzięki :-)chętna to bym była ale chęci nie wystarczą:-(Ale raczej nie dała bym rady przyjechać do Rzeszowa autem bo po prostu się boje tam dla mnie za duży ruch zawsze mąż kieruje po Rzeszowie...Szkoda że tak daleko mieszkam siedzę z małym w domu i nie raz się nudzę i z chęcią gdzieś bym wyskoczyła tym bardziej że auto mi zostaje w domu..

Marry witamy zapraszamy do klikania piszesz ze pracujesz w rzeszowie a gdzie mieszkasz?

Madziorka ty nie przesadzaj to ze ja bede miec dwa domy to nie znaczy ze mam je zaludnic haaaaaaaaaa jak nowy bedzie gotowy to stary sprzedam :) a w nowym mam tylko trzy pokoje ,jedna sypialnie salon no i wiadomo kuchnia łazienka gospodarczy , kotłownia i garza podwojny wiec widzisz na gromadke nie ma szans heeeeeeeeee

Aylin widze ze przygotowania prawie dopiety na ostatni guzik a kochana szukałam tego kombinezonu i zabij mnie ale nie mam pojecia co ja z nim zrobiłam szukalam ale nie znalazłam :((((( szkoda bo pewnie byci sie przydał :(

Kasia czemu boisz sie jezdzic autem po rzeszowie to nic trudnego zreszta my spotkani robimy na obrzezachw iec po centrum nie trzeba jezdzic a gdzie ty dokladnie mieszkasz moze do ciebie wpadniemy kiedy heeeeeeeee:)

Lidka no mi tez szczeka opadla jak mi powiedział o trzecim dziecku , haaaaa łatwo im powiedziec i zrobic gorzej kto bedzie musiał chodzic jak słon przez ciąże :)))))))

Kochaneczka no kurcze wiesz ja chyba kiedy wpadne do ciebie na kawe i zabiore ze soba Lidke bo faktycznie my tylko dwa razy sie widziały :)) a jak siedzisz w domciu to kto wie ja lubie wybywac z domu z dziecmi zreszta sama nie mam za wielu znajomych na miejscu wiec ja przyzwyczaiłam sie ze na kawe musze pojechac kawałek heeeeeeeeeeee a do ciebie to chyba mam ze 40 km co ?????/ heeeeeeeeee

no a ja dalej odpoczywam od mojej maloty dopiero w sobote jade po nia no ale braciszek to juz sie nudzi bez siostry i tylko pyta kiedy wkoncu pojedziemy po nia a ja mu mówie ze jak ja odpoczne heeeeeeeeee nudzi mu sie bo nie ma z kim sie bawic a mimo iz ona mu czasem despeci to jednak wiekszosc bawia sie razem :) ale za to ja mam firaneczki gotowe jutro pewnie porozwoże do klientek bo meza w domu nie bede miec to moge poszalec heeeeeeeeeeee
obiadek gotuje bo zaraz bedzie wstawał do roboty i wróci dopiero w czwartek :) a sama pewnie wybiore sie jeszcze na sklepy bo chcialam spodnie kupic i moze torebke czerwona , chabrowa juz kupiłam wiec teraz zdałaby sie czerwona :)
mykam konczyc obiadek narazie

a ja co do spotkania to jak zawsze chętna :))))))))))))))

hej

no to umowmy sie u mnie w nast tygodniu
Iwcik Aylin dziewczyny ktora jeszcze przyjedzie???
no Lidka tez mnie nawiedza od tygodni wiec musi wpasc!!!

Kochaneczka mnie tez grzyby nie kreca hehe ja tylko uwielbiam jesc hihi przyjedziesz do rzeszowa?

Kasiula do mnie jest latwa droga wiec napewno bys sobie poradzila, albo mozemy sie z toba umowic na kawie np w auchan wtedy nie bedziesz musiala do rzeszowa wjezdzac. no jak ci wygodniej. pisz!
ty mieszkasz w Lezajsku, my tam mamy przyjaciol. hihi wiec bywam tez czesto na weekendy
a ty w jakich rejonach lezajska mieszkasz? w bloku w centrum? czy w domu?

Iwcik nie rozumiem. 3 pokoje. 1 sypialnia hehe
to 4 pokoje? i salon? hihi
czy 3 pokoje i salon? hihi
co bedziesz dom sprzedawac. dzieciom zostawisz hehe jeszcze chwila i Maks bedzie sie z domu wyprowadzal hihi

Adam przyrzadza swoje ulubione jedzonko/przekaske keke wrapy z boczkiem hehe bo na mecz kumple przychodza
fajnie, bedzie wesolo i okazja do piwka hihi
tylko Leon od rana chodzi i wola Anlgia wygra itd i ostro bedzie Anglii kibicowal
tlumacze mu ze jestesmy Polakami i wspieramy nasza druzyna a on z wyrzutami, ze przeciez urodzilam go w Anglii wiec jest anglikiem i koniec! tlumacze ale on wie swoje ehhh
hihi

pozdrawiam

Iwcik nic się nie dzieje :) Mam przynajmniej [pretekst aby na allegro poszalec.

Ja chętnie sie na spotkanie pisze - dajcie znac gdzie i kiedy i najlepiej przyszły wtorek lub środa :)

Lece paaaaaaaaaaa

reklama
Hej mamuśki,
tak jak pisałam wczoraj bylismy u moich rodziców, z kuzynem posiedzieliśmy. Tylko Michał troche uprzykrzył nocke bo katar ma i ciężko mu oddychac więc budził się z płaczem co jakiś czas. Pryskam mu wodą morską do nosa i dzisiaj tylko cyca dawałam - licze że szybciej mu przejdzie. Na polku bylismy pół dnia (bo podejrzewam że ten katarek to przez suche powietrze - zaczelismy troche grzać w domu ostatnio) więc pooddychał świeżym, cudnym, jesiennym powietrzem.

Madziorka, ja też będę bardzo chętnie w przyszłym tyg. Tylko błagam, nie środa bo m znowu do Krakowa jedzie i bez auta będę. No i Michałka musze wykurować żeby waszych pociech nie zaraził.
A do siebie zapraszam również. Iwcik wpadaj, drogę znasz. A po drodze reszte dziewczyn zbierz :)

Kasiula, tak jak pisze madziorka - jeśli bedziesz miała ochote sie spotkać to możemy sie w auchan zorganizować. Ja też nigdy nie wiem co mnie czeka podczas jazdy z Michałem ale ryzykuję i jeżdżę :) A Twoja siostra gdzie studiuje?

Aylin, Ty masz aniołeczka więc pewnie chrzciny bez stresu :) Ja się bałam bardzo żeby Michał nie płakał ale dał radę.

Do góry