hej mamuski!!!
jestem,żyję i czytam was ale jak mam zamiar coś napisać to zawsze coś lub ktoś mi przeszkodzi:-(
teraz mam chwilke wolnego bo dzieci są w przedszkolu,krystian w szkole a ja posprzątałam,obiad już mam gotowy,pranie sie kreci wiec luzik.
weekend minął strasznie szybko,w sobote cały dzien w domu siedziałam z m i z dziecmi a wczoraj jak to przy niedzieli byłam u mojej mamy i było bardzo fajnie
a co do spotkania ktore już bylo to fajnie był sie spotkać tak na żywo z dziewczynami
szkoda tylko że nie wszystkie mogły z was przyjechać:-( ale mam nadzieje że kiedyś uda nam sie wszystkie spotkać.
i ja jestem jak najbardziej za kolejnym spotkaniem
:-) to kiedy i gdzie?????
madziorka-kochany ten twój olafek,taki slodziak z niego
a nie ma to jak pomoc mamy co????super tak z mężem wyskoczyć sam na sam bez dzieci(nawet jesli to są tylko zwykłe zakupy)a impreza widze mega udana
;-)fajnie!!!
iwicik-co ty mówisz......................jestem w szoku,krzysztof chce mieć trzecie dziecko???????????ale czad
jestem jak najbardziej za
a jak tam Ci jest bez lenki????odpoczywasz;-)
aylin-faktycznie ciuszki na dzieci mają strasznie wysokie cenyja to tylko czekam na promocje i wtedy robie nalot na sklepy
a twoja małam myszka jest cudowna,fajnie bylo tak potrzymac takie malenstwo na rękach
przypomniały mi sie stare czasy
kochaneczka-mam nadzieje że na kolejnym spotkaniu bedziesz???
rena-jak tam sytuacja z mężem???lepiej czy bez zmian???