Ania szkoda ze cie nie bedzie
a co do pipi twojej małej moja miała to samo i nic nie pomagalo dopuki lekarka nie przepisała mi masc Elokom po pierwszym smarowaniu odrazu było widac poprawe to jest masc ze sterydami ale w małej ilosci dziecku nie szkodza mojej smarowalam raz dziennie przez długi okres bo ona co sie jej zagoilo to zaraz wychodziły spowrotem i mogłam uzywac tylko orginalnych pampersów i chusteczek sensitiw z pampersa zadnych innych bo zaraz spowrotem sie nawracało takze ja tez długo walczyłam z rankami na pupie i pipi wiec moze i ty popros lekarza zeby ci to przepisała bo ja tez uzywałam przeróznych i nic nie pomogło jak ten Elokom
Kochaneczka no ja tez tak zrobiłam drastycznie bo pojechalam na rzeszów i mamuska została z mama i nie wrócilam na czas a mała sie darła ze głodna to powiedziałam mamie zeby zrobiła jej mleko nan bo miałam w domu spoczatku nioe chciała ale jak zgłodniala to wypila wszystko z butli heeeeeeeee
Madziorka fajny pomysł i mysle ze nie jedna mama sie skusi na takie spotkania , no i na pierwszy zut to chyba takie swobodne spotkanie z mamami i dizcmi zeby sie oswoily bo wiekszosc nie bedzie wiedziała nawet o co kaman
Aylin ale dobrze kombinujesz zeby na mszy nie stac z dzieckiem na reku heeeeeeee
Kasiula my tylko raz sie widzialysmy wiec nie bój sie bo po to sa spotkania zebysmy sie lepiej poznały pózniej na forum jak klikasz to łatwiej wiesz ktora która jest heeeeeeeeeełatwiej sie pisze
Rena kobieto po to jestesmy zeby pisac nawet wkółko jedno i to samo jezeli pomaga ci to w jakis sposób i masz sie komu wygadac to porostu pisz my mozemy wesprzec cie tylko słowami ale czasem i to pomaga ja tez mam za soba bujne chwile z mezem i tez wiecznie o dzieci chodzi ale tak to juz chyba jest , tylko ze u mnie troche rozchodzi sie po kosciach bo mojego wiecej nie ma w domu niz jest
takze kochana zycze ci duzo cierpiliwosci i glowa do góry jezeli kochasz meza i chcesz byc z nim to predzej czy pózniej dojdziecie do porozumienia moze poprostu potrzebujecie troche wiecej czasu zeby poukladac sobie wszystko
trzymaj sie cieplutko i fajnie byloby jakbys dotarła do nas na spotkanie
Lidka jak tam po spotkaniu w pracy
a ja dzisiaj caly dzien na rozjazdach non stop prawie w aucie dobrze ze ostatnia klientka miala małe dziecko w wieku mojego maksa bo by sie chyba zanudził tam a tak to sie ładnie bawili jak pojechałam o 17 tak wrócilismy po 20 prawie cały dom upinania firan i prasowania masakra miałam juz dosc a teraz zamiast szyc to klikam heeeeee maksiu juz spi a mi zostało keszcze troche szycia ale mi sie nie chce ide sie kąpac i tez ide spac wiec dobranoc milej nocki zycze
a co do naszego spotkania to ja moge we wtorek na 8 zawoze maksa do szkoły wiec 30 minut i jestem w rzeszowie tylkjo poprosze adres gdzie
heeeeeeee