hej laski
Aylin i Madziorka dzieki ze zjawiłyscie sie na spotkaniu bylo bardzo milo , widze ze sprawozdanie zdane no własnie ale zadna z nas nie pomyslała o fotkach heeeeeeee bardzo milo spedzilam czas z wami fajnie bylo pogadac w babskim towarzystwie , madziorka twoj olaf to mały słodziak i jakbym miała Lenke ze soba napewno mieliby co robic w tych kulkach tam , no moze nastepnym razem uda sie nam
a Aylin no kurcze twoja mała to mnie zauroczyła ale mam nadzieje ze nie na tyle zeby do mnie sie cos przyłapalo heeeeeeee potrzymalam sobie takie malenstwo na rączkach az w serduchu cieplo sie mi zrobilo heeeeeeee no ale ja mysle ze mi dwójka wystarczy
Kochaneczka szkoda ze nie dalas rady dojechac zawsze im wiecej tym weselej heeeeeee
Aniu pewnie ze latwo było trafic drogi swietne ja zreszta zabrałam po drodze Lidke wiec jakby trzebaby bylo to i po ciebie bym podjechala
szkoda no ale moze nastepnym razem dasz sie namówic
Rena no to ladnie masz juz szkraba ktory wszedzie wejdzie i wszystko wyciagnie heeeeeee no i ładnie musi byc z niego kawał chłopa skoro wszyscy mu daja 1.5 roku
moja Lena juz jadła chlebek jak miala 10 miesiecy
ale ona wszystko wczesniej jadła bo zupki ze sloiczka tez wcinała juz w 4 miesiacu heeeeeee wygodna byłam
No a ja mam spokój i cisze w domu bo Lenka u babci na tydzien wyladowała maksiu sam sie zabawi a tatus poszedł drzewo ciąc na zime heeeeeee zima tuz tuz a ja ani wegla ani drzewa nie mam haaaaaaa tzn drzewo mam cos tam pocietego i wrzuconego do piwnicy no ale na zime to za malo
przedwczoraj juz musiałam skrobac szyby w aucie bo był przymrozek wiec sie zaczyna u mnie juz sezon grzewczy narazie na 12 godzin heeee a pozniej juz na 24 h heeeeeeeeee
zakupy juz dzisiaj tez zaliczyłam obiadek rowniez no i zdalaby sie teraz kawa moze meza zawolam to napije sie ze mna bo jakos sama nie lubie kawy pic
a moze która chetna i wpadnie na kawe