reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki wracają do pracy

hmm toja bede troche inna i powiem że lubie swoja prace i lubie do niej chodzic, ale to chyba dlatego że spedzam w niej mało czasu:-) ale od lipca zaczynam prowadzic wlasna działalnosc gospodarczą i zapewne bedę wiecej czasu pracowac:tak:
skorzystałam z dotacji z UP na działalnosc i zaczynam:)boję sie ale mam nadzieje że sie uda;-)

no to mocno trzymamy kciuki :tak::tak: za pomyślność w interesach :tak::tak:
a co to za profil działalności :confused::confused:

reklama
usługi z zakresu rekreacji, fitnesu i fizjoterapii, czyli praca w klubach fitness jako instruktor siłowni i aerobiku, organizacja zawodów i ich obsługa, pomoc przy obsłudze festynów sportowych itp, oraz fizoterapia czyli czasami masaże, rehabilitacja-praca z pacjentem po wypadkach, udarach, endoprotezach itp oraz zabiegi fizykalne
pozdrawim cieplutko wszystkie mamy co juz pracują i co wybieraja sie do pracy!!!

chętnie też bym poszła, może sie Gosia zamienimy?
znów mam pakowanie(znienawidzone), bo po jutrzejszym zakończeniu roku Madzi jedziemy do rodziców na przedłużony weekend i urodziny Oliwki

reklama
We wtorek rano mam rozmowę w sprawie pracy (to juz trzeci raz w tej samej szkole, ciekawe co mnie teraz czeka: egzamin jakis czy w końcu finał;) ) Chciałabym w dobrym nastroju następnego dnia zacząć wakacje.

Do góry