reklama
a ja w tym tygodniu sie lenie, bo szefowa na urlopie
a poniedzialek wpadlam tylko na 2 h, dzis wolne a weekend jak zwykle wolny. lubie takie luzniejsze tygodnie.
Matylda, wspolczuje pracujacego weekendu. ale pewnie wiaze sie to z jakas ekstrakaska wiec nie ma tego zlego
a poniedzialek wpadlam tylko na 2 h, dzis wolne a weekend jak zwykle wolny. lubie takie luzniejsze tygodnie.
Matylda, wspolczuje pracujacego weekendu. ale pewnie wiaze sie to z jakas ekstrakaska wiec nie ma tego zlego
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Co byście wybrały:
- praca na miejscu (10 min spacerkiem), ale na 1/2, góra 2/3 etatu, za rok cały etat
czy:
- praca na cały etat. możliwe nadgodziny, ale z pokręconym dojazdem, jutro mam rozmowę to się dowiem czy na zastępstwo czy jak
- praca na miejscu (10 min spacerkiem), ale na 1/2, góra 2/3 etatu, za rok cały etat
czy:
- praca na cały etat. możliwe nadgodziny, ale z pokręconym dojazdem, jutro mam rozmowę to się dowiem czy na zastępstwo czy jak
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
ja bym wybrala pierwsza opcje.
agusia9915
Matka wariatka
ja tezja bym wybrala pierwsza opcje.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
ja tez wolałabym pierwszą opcję tak zreszta podobnie pracuję: 5 godzin 9-14, dojazd 3 minutki samochodem :-)
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ja bym wybrala pierwsza opcje.
ja tez, no chyba że kasa lepsza w tej drugiej...?
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
obie prace w szkole, więc kasa, tylko w tej drugiej cały etat, no ale trzeba dojechać(czas)ja tez, no chyba że kasa lepsza w tej drugiej...?