A co robisz, żeby zarabiać. Jeżeli wolno spytać?ale się ze mnie leń zrobił
od dwóch tygodni nie zarobiłam ani grosza
chyba dzisiaj wezmę się w końcu za robotę
reklama
Dziewczyny pamiętacie jak Wam opowiadałam, że Małgosia do południa zostaje u opiekunki. Muszę się Wam pochwalić, że już się przyzwyczaiła i z chęcią zostaje u p. Teresy. Nawet zaczęła bawić się z innymi dziećmi (w zasadzie z jednym, bo drugie ostatnio choruje i często są tylko we dwoje) :-)
Czasem odbieram ją i zawożę do teściowej i widzę, że Małgosia woli bardziej przebywać u p. Teresy niż u babci. Tam bawi się z dziećmi, a u babci czasem musi się zająć sama sobą i zabawkami (pod okiem dziadka lub babci). Zastanawiam się czy nie wydłużyć czasu pobytu u p. Teresy o dwie godzinki.
I co najważniejsze - Małgosia dotychczas nie zachorowała A tego obawiałam się najbardziej... obym tylko nie wykrakała:-)
Czasem odbieram ją i zawożę do teściowej i widzę, że Małgosia woli bardziej przebywać u p. Teresy niż u babci. Tam bawi się z dziećmi, a u babci czasem musi się zająć sama sobą i zabawkami (pod okiem dziadka lub babci). Zastanawiam się czy nie wydłużyć czasu pobytu u p. Teresy o dwie godzinki.
I co najważniejsze - Małgosia dotychczas nie zachorowała A tego obawiałam się najbardziej... obym tylko nie wykrakała:-)
Majeczka teraz zostaje z Andrzejem, bo sobie wziął urlop. Są tak szczęśliwi razem, ze mała czasami nawet nie zauważy, ze jestem już w domu. Ale dzisiaj mi zrobił przykrość. Jak zwykle wieczorem zjadła Sinlac. Zawsze potem ją karmię przed snem. A dzisiaj tatuś ja wziął, nawet nie wiedziałam kiedy. Potem mnie ochrzanił, że się tłukę w kuchni jak on usypia Maję. Może powinnam się cieszyć, że się tak dogadują, ale zrobiło mi się przykro, ze nie pozwolił mi nawet jej pokarmić ani się pożegnać.
reklama
znam ten bol. odkad ja wrocilam do pracy to szymek 4 razy w tygodni ja kapie i usypia (bo mnie nie ma w domu) i potem mi przykro bo ona nad ranem jak ja do siebie bierzemy czasem to przytula sie do szymka a nie do mnie :-(