reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Hej Dziewczyny! Dzisiaj jest Światowy Dzień Przytulania także przytulam Was i Wasze dzieciaczki wirtualnie!!!:-):-):-)

U nas nocka fajna bo jak zasnął o 21:30 to obudził sie na jedzonko po 3, więc jestem wyspana. Powiem wam, że zmiana mleka i odstawienie witamin spowodowały, że mój synek jakby "odżył" na nowo, tzn. brak kolek, skóra sie poprawiła i kupki piekne:tak:
Ja nadal na antybiotykach, jutro kontrola i jak nie bedzie poprawy to w poniedziałek mam wizytę w szpitalu z ginekologiem. Jest prawdopodobieństwo, że wyląduje na stole operacyjnym aby mnie wyczyścić:-(
Viv jeszcze raz wszystkiego najlepszego:-)
Betiks jak samopoczucie?
Aurelka gratuluję
nathani dużo siły na dziś:tak:

reklama
Dzień dobry.
U nas noc średnia, mała budziła się co 3 godziny, co się jej ostatnio nie zdarzało.
A do tego o 6 zadzwoniła moja mama i powiedziała, że moja babcia umarła. :-(

Hej...
U nas noc względna, choć o 3 Sonia stwierdziła, że sobie pogadamy....
Fiolka faktycznie warto isc do lekarza
Bułka moze lepiej...strasznie dlugo juz Ci sie paprze ta rana..
Aurelka przykro mi

Ostatnia edycja:
Hej. Ze mną lepiej, będę żyć :-) Syropek cebulkowy działa cuda. Wczoraj już bez temp było, ale z bólem głowy i zawrotami. Dziś też się słabo czuje, ale już nic nie boli i oprycha mi się szykuje na ustach :dry: Ale mleczka nadal mało, mam nadzieję, że wróci do normy, bo piersi całkowicie mi mały opróżnia :sorry2:
Aurelka współczuję :-(

Basia u nas też podają witaminę K po porodzie w zastrzyku więc tym bardziej nie widzę sensu podawania później. No ale przez 1,5 miesiąca dostawała Młoda witaminy K i D i wystarczy. Witaminę D ja w suplemencie przyjmuje i tym samym Mała też , ale może za kilka dni dam jej modyfikowane+moje mleko żeby przyjęła więcej tej witaminy D.
Okazało się że na szczepienie pójdę dopiero ok.21.02 hurrraaa...im później tym lepiej :-) bo w mojej przychodni szczepią tylko w czwartki a 7.02 mamy USG główki a 14.02 ja mam wizytę u swojego gina.

Aurelka trzymaj się
Fiolka wiesz u mnie Młoda też tak potrafiła wyć przez pół dnia , ale ja źródło odkryłam i były to witaminy.
Betiks zdrowia
Nathani może niech mąż masaż zrobi :-)

Dziewczyny są promocje w rossmannie : http://www.rossnet.pl/imagesrossnet/Magazines/102/rossmann-gazetka-promocyjna-m102-p13-big.jpg

Ostatnia edycja:
Aurelka bardzo współczuję śmierci Babci :-(

My po kontroli bioderek - oba biodra 1A, odwodzenie 90, wszystko perfekcyjnie - więcej kontroli nie trzeba :tak:

Jak wyjeżdżałyśmy z Małą do rodzinki to w leżaczku leżała tylko na jednej stronie, teraz pięknie patrzy przed siebie na zabawki i próbuje je zagadać :-D 2 tygodnie dla takiego malucha to rozwój że hej...

Teraz Marysia leżakuje, ogląda zabawki, śpiewa, zrobiła się taka słodziutka, śmieje się świadomie, jest taka kochana, że już się martwię o manipulację ;-)

Viv fajnie, ze juz w domku:-) impreza ok dzieki;-) wkoncu to 3 latki:-)

Bulkaasia moze to i lepiej zeby ranke wyczyscili tak to bedzie sie ''paprac'' w nieskonczonosc:sorry2:

Nathani
jak tam dajesz rade????

Aurelka trzymaj sie, bardzo mi przykro:-(

Wiola koniecznie zdjecia kreacji;-)

My chcielismy ochrzcic malego w katedrze, chrzcilismy tam starszaka, zmienili w miedzy czasie pastora i ten nowy nie chce sie nam teraz zgodzic:sorry2: juz dwa podania odrzucil:-:)-(

reklama
Witajcie,
ja tylko na chwile, bo w momentach kiedy mala spi albo lezy i gada to pakuje walizki, bo jutro wyjezdzamy na 2 tygodnie do tesciow.
czeka nas 900 km autem, ale na szczecie spimy po drodze u znajomych wiec podroz nie bedzie az taka meczaca jak sie ja rozbije na 2 dni. Ciekawe jak mala zniesie swoja pierwsza podroz. Jutro czeka nas ok 6 godzin jazdy, mam nadzieje ze wiekszosc przespi.

Aurelka przykre, wspolczuje

Do góry