reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Cześć dziewczyny. Miło widzieć, że nasze grono się powiększa. Ja tez dzis piore :-) A pogoda w uk rzeczywiscie dzis okropna, zreszta ostatnio prawie non stop tu pada. Moje mdlosci juz chyba minely- uff. Zauwazylam tylko ze jest mi niedobrze jak jestem glodna, musze szybko cos zjesc. Tez mam podobnie- na mieso nie moge patrzec, ewentualnie kurczak mi wejdzie. Najlepsze sa warzywka i owoce. Brzuszka tez wciagnac nie moge- ale zauwazylam to juz wczesniej, nie pisalam o tym bo myslalam ze to za wczesnie- ale widze, że Wy też to zauważyłyście u siebie :-) Ja lece we wtorek do Polski wiec niedlugo tez zbadam swoja fasolke :)
Joanna ​milo slyszec dobra opinie o opiece w uk, troche nas uspokajasz :)

reklama
Neska cieszę sie ze choć trochę was uspokoilam. Ja tez od wczoraj zauważyłam ze mi trochę mniej niedobrze. Bo wlasńie jem kiedy glodnieje i jest lepiej. Choć może sie po prostu przyzwyczailiśmy do tego uczucia;) i widzę ze z brzuszkiem to samo. Nie jest wielki tylko trochę zaokraglony zdecydowanie daleko mu do plaskiego, a mięso faktycznie blee

Tutaj gdzie ja mieszkam wizyta jest godzinna. Wazenie mierzenia, wywiad przebytych chorób,pobranie krwi, wybór szpitala jesli jest w okolicy wiecej niż jeden do wyboru tak jak tutaj. Dostaje sie mnóstwo ulotek. Zawsze bardzo fajnie.

a jak czesto chodzi sie do poloznej?
ja polozna musialam przelozyc w zwiazku z wyjazdem do Polski i pierwszy raz ide do poloznej dopiero 22 maja

ja juz uciekam,trzeba troche mieszkanie ogarnac,bo samo sie nie zrobi :-D
a potem po smyki,obiad ,lekcje i dzien zleci ;-)
milego popoludnia :-)

reklama
Do góry