reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Cześć dziewczyny. Miło widzieć, że nasze grono się powiększa. Ja tez dzis piore :-) A pogoda w uk rzeczywiscie dzis okropna, zreszta ostatnio prawie non stop tu pada. Moje mdlosci juz chyba minely- uff. Zauwazylam tylko ze jest mi niedobrze jak jestem glodna, musze szybko cos zjesc. Tez mam podobnie- na mieso nie moge patrzec, ewentualnie kurczak mi wejdzie. Najlepsze sa warzywka i owoce. Brzuszka tez wciagnac nie moge- ale zauwazylam to juz wczesniej, nie pisalam o tym bo myslalam ze to za wczesnie- ale widze, że Wy też to zauważyłyście u siebie :-) Ja lece we wtorek do Polski wiec niedlugo tez zbadam swoja fasolke :)
Joanna ​milo slyszec dobra opinie o opiece w uk, troche nas uspokajasz :)

reklama
Neska cieszę sie ze choć trochę was uspokoilam. Ja tez od wczoraj zauważyłam ze mi trochę mniej niedobrze. Bo wlasńie jem kiedy glodnieje i jest lepiej. Choć może sie po prostu przyzwyczailiśmy do tego uczucia;) i widzę ze z brzuszkiem to samo. Nie jest wielki tylko trochę zaokraglony zdecydowanie daleko mu do plaskiego, a mięso faktycznie blee

Tutaj gdzie ja mieszkam wizyta jest godzinna. Wazenie mierzenia, wywiad przebytych chorób,pobranie krwi, wybór szpitala jesli jest w okolicy wiecej niż jeden do wyboru tak jak tutaj. Dostaje sie mnóstwo ulotek. Zawsze bardzo fajnie.

a jak czesto chodzi sie do poloznej?
ja polozna musialam przelozyc w zwiazku z wyjazdem do Polski i pierwszy raz ide do poloznej dopiero 22 maja

ja juz uciekam,trzeba troche mieszkanie ogarnac,bo samo sie nie zrobi :-D
a potem po smyki,obiad ,lekcje i dzien zleci ;-)
milego popoludnia :-)

reklama
Do góry