reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Witajcie wieczornie. Moja mała śpi już od 2 godzin, bo z przedszkola odebrałam ją o 14 z bólem głowy, który pani zbagatelizowała :crazy: Ona niestety jest wrażliwa na zmiany pogody i ma często bóle głowy. W poprzednim przedszkolu były takie fajne małe wersaleczki, na których dziecko mogło się położyć czy posiedzieć wygodnie, żeby odpocząć. Tutaj tego nie ma, są tylko krzesełka przy stolikach :baffled: No, ale to państwowe przedszkole, więc szału nie ma jeśli chodzi o wyposażenie. Druga sprawa, to skaza białkowa, która po spożyciu mleka lub śmietany objawia się zapaleniem śluzówek, czyli nos, gardło, uszy w przypadku mojej Idki. W poprz.przedszkolu wystarczyła inf.od rodziców, czego nie podawać dziecku. Tu muszą mieć zaświadczenie od lekarza, że jest uczulone :wściekła/y: Na wizytę u alergologa czeka się u nas jakieś 8 m-cy i jedna wizyta nam przepadła, bo mała akurat chorowała :-( Ech, zawsze pod górkę. Ale co, pójdę do pediatry,niech mi wypisze, bo przecież mleko i kakao, czy zupki mleczne to podstawa śniadań w przedszkolu. Dziś dostała herbatkę, ale nie mam pewności, czy się pani "nie zapomni" nast. razem :confused2: Ależ bojowa jestem, pewnie ciąża tak mnie uwalecznia w obronie moich dzieci ;-)
Poza tym plecy mnie bolą znowu jak, yhmm :baffled:
wiola, gdzie ty masz te fotki, bo ja jakaś ślepa chyba jestem dzisiaj:sorry:
4madlen współczuję, ale jak tak trzeba, to leż i pachnij, potem jak urodzisz będziesz ten czas lepiej wspominać ;-)

reklama
Wiolka to dobrze, że w wesele balowała - w końcu jest częścią rodzinki i też jej się coś nalezy :-)
Madlen79 już zadanie domowe?? :rofl2: Powariowali :-D Mi brzuch rósł na początku później zastopował a teraz znowu rusza ale tyłek w standardzie :-D Za światełko dziękuję :tak: A znikać już raczej nie powinnam - przynajmniej mam taką nadzieję :-)
Idę po mojego smyka na dół i do łózia pora bo jutro znowu do poradni cukrzycowej muszę iść. Ciekawe co mi powiedzą jak bez diety mam cukier w normie? :-D Dobranoc ;-)

Witam sie dopiero o tej porze bo od rana zaganiana. Do pracy a z niej prosto na zakupy, gdzie zaopatrzyłam sie w buty i płaszczyk:-) Nogi mi w tyłek wchodzą dosłownie. U nas dzisiaj cieplutko było az szok. Pranko wyschło, same ciuszki maluszka:-)
Wczoraj wieczorem wzięło mnie na płacz aż dostałam spazmów i to nie wiadomo czemu. żal mi było męża bo nie potrafił mnie uspokoić a ja nie wiedziałlam czemu tak sie dzieje. Rano oczy spuchnięte ale o dziwo ulga jakaś wewnatrz...:zawstydzona/y:
mummy kurteczka śliczna:tak:
madlen79 moja zaczyna szkołę 5 września a co do wyboru szkoły to też mieliśmy problem ale udało się wybrać jedną z lepszych. Chodzi do katolickiej dla dziewcząt na Wimbledonie.
betiks super z tą Chorwacją, moi teściowie co roku tam jeżdża i bardzo sobie chwalą. Będzie dobrze:-D
4madlen kurczę, bardzo mi przykro ale pomodlę sie aby wszystko było dobrze. Trzymaj się kochana...
wiolka pięknie wyglądałaś:tak:
Lolcia dopiero zauważyłam, że mam 100 dni do cc:szok:

mam wiadomość od nathani , ma problem z internetem i nie bedzie jej przez chwile ale z nią i dzidziusiem wszystko dobrze, tylko psychicznie troche osłabiona z powodu rozpoczęcia roku szkolnego

Byliśmy u znajomych chwilke zdjecia oglądali zjadłam kolacje klade małą zaraz i idziemy lulu jutro ide na badania rano mocz i krew ciekawe jak wyniki wyjdą:eek: Betiks-na grupie są zdjęcia:sorry: Nathani -mam nadzieje że inetrnet zacznie działać niedługo:tak:

Lolcia powariowali,ale co zrobic..witaj szkolo :-D
Bulkasia z tymi szkolami to jest cyrk..ale musimy na dniach cos wybrac,bo jak jest szkola z egzaminem,to trza wczesniej aplikacje zlozyc i za egzamin zaplacic
mam nadzieje,ze moje dziecko dokona dobrego wyboru i dostanie sie do dobrej szkoly..:tak:;-)
Clodi a jak twoje samopoczucie,bol glowy minal ?

Witajcie, dziewczyny czy boli Was pod biustem w zebrach szczegolnie po posilku lub dlugim siedzeniu? ja to mam po lewej stronie od jakiegos czasu i masakra normalnie tak nieraz boli. czasem tez podczas lezenia mnie tam boli i trudno znalezc wlasciwa pozycje...

Madlen4- trzymaj sie kochana- wszystko bedzie dobrze :)

hej dziewczyny!!! Ja tak szybko, spędziłam dziś cały dzień w szpitalu, bo zasłabł mój tata i zabrało go pogotowie, jutro jadę tylko od rana, później zmiana...Jestem wykończona. Jutro coś skrobnę...

reklama
Witajcie z rana. Przedszkolak wyprawiony a ja mogę odsapnąć po gonitwie z czasem. Od wczoraj boli mnie gardło, u nas jakiś wirus panuje ale nie chciałabym sie pochorować.
4madlen powiem jak wszyscy lez i słuchaj zaleceń lekarzy. POczytaj książkę żeby czas szybciej minął.

Witajcie, dziewczyny czy boli Was pod biustem w zebrach szczegolnie po posilku lub dlugim siedzeniu? ja to mam po lewej stronie od jakiegos czasu i masakra normalnie tak nieraz boli. czasem tez podczas lezenia mnie tam boli i trudno znalezc wlasciwa pozycje...
Mnie bolało tak ze 3 tyg., przechodziło jak miałam iść do gin więc nie pytałam co to jest. Podejrzewałam że to dzidzia mi się wbija w coś pod żebrami ale do tej pory nie jestem pewna.W każdym razie już przeszło.
Ciril zdrówka dla taty życzę

Do góry