betiks
full time mummy :)
Witajcie wieczornie. Moja mała śpi już od 2 godzin, bo z przedszkola odebrałam ją o 14 z bólem głowy, który pani zbagatelizowała Ona niestety jest wrażliwa na zmiany pogody i ma często bóle głowy. W poprzednim przedszkolu były takie fajne małe wersaleczki, na których dziecko mogło się położyć czy posiedzieć wygodnie, żeby odpocząć. Tutaj tego nie ma, są tylko krzesełka przy stolikach No, ale to państwowe przedszkole, więc szału nie ma jeśli chodzi o wyposażenie. Druga sprawa, to skaza białkowa, która po spożyciu mleka lub śmietany objawia się zapaleniem śluzówek, czyli nos, gardło, uszy w przypadku mojej Idki. W poprz.przedszkolu wystarczyła inf.od rodziców, czego nie podawać dziecku. Tu muszą mieć zaświadczenie od lekarza, że jest uczulone Na wizytę u alergologa czeka się u nas jakieś 8 m-cy i jedna wizyta nam przepadła, bo mała akurat chorowała :-( Ech, zawsze pod górkę. Ale co, pójdę do pediatry,niech mi wypisze, bo przecież mleko i kakao, czy zupki mleczne to podstawa śniadań w przedszkolu. Dziś dostała herbatkę, ale nie mam pewności, czy się pani "nie zapomni" nast. razem Ależ bojowa jestem, pewnie ciąża tak mnie uwalecznia w obronie moich dzieci ;-)
Poza tym plecy mnie bolą znowu jak, yhmm
wiola, gdzie ty masz te fotki, bo ja jakaś ślepa chyba jestem dzisiaj
4madlen współczuję, ale jak tak trzeba, to leż i pachnij, potem jak urodzisz będziesz ten czas lepiej wspominać ;-)
Poza tym plecy mnie bolą znowu jak, yhmm
wiola, gdzie ty masz te fotki, bo ja jakaś ślepa chyba jestem dzisiaj
4madlen współczuję, ale jak tak trzeba, to leż i pachnij, potem jak urodzisz będziesz ten czas lepiej wspominać ;-)