reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Asia gratuluję dobrych wieści :)

Kurcze, chyba mi jakiś nerwoból wlazł pod łopatkę, czy coś podobnego, nie w każdej pozycji ale boli jak diabli :wściekła/y:

Na szczęście Malutka coś zaczęła się kręcić, coby Mamę uspokoić. Już się nie mogę doczekać aż rozkręci się na dobre :tak:

reklama
Dziewczynki a czujecie maluchy jak siedzicie? Jak to byście opisały.
Bo mi się od jakiegoś czasu tak kręci ale myślałam że to żołądek ale to często jest

witam wieczornie Cinamona-super że usg połókowe wyszło dobrze wiec nie masz się czym martwić:tak: Vivienne-niby ciężarnym przyslugują przywileje ale w większości ludzie tego nie uznają niestety i albo sie trzeba upomnieć albo przemilczeć,ja np mieszkam w małej miejscowości i ani razu nikt mnie nie przepuścil ani w banku na poczcie czy w sklepie nawet jak kiedyś zaslablam w banku to zainetresowanie powiem wam żadne:dry: niestety w praktyce ludzie nie zauważają ciężarnych ani niepełnosprawnych Fiolka-lepiej tylko mala dziś znowu wypila sobie soczek w kartoniku i ból brzucha wrócil ale podaje jej probiotyk jak kazal lekarz i napewno wróci wszystko do normy:-) gratuluje udanych wizyt i powodzenia tym które wizytują jutro:tak: Ja ide w czwartek na wizyte i usg polówkowe Sylwkowa-strasznie wspólczuje z powodu wypadku ale najważniejsze ze m nic sie nie stalo

witajcie sierpniowo;-) dziś juz samotna jestem młode do przedszkola pojechały. popołudniu bilans 4 latka z sarna , a potem zakupy .
fiolka ja biorę dopochwowo.
sylwkowa - gratuluję córci, współczuje w związku z wypadkiem dobrze że nikomu nic się nie stało:tak:
bulkasia - supcio:-) fajnie tak wiedzieć kiedy się urodzi , to duży komfort jest
wiolka jak córcia dziś?
trzymam za wizyty dzisiejsze.

Dzień dobry Brzuchatki:-)
Ja szykuję się do pracy chociaż nie chce mi się ale pocieszam się tym, że we wtorek już jadę na urlop:tak:
Wizytującym powodzenia i czekam na wspaniałe wieści adla reszty miłego dnia!!!

Witam dziewczyny, udanego dnia wszystkim życzę i powodzenia wizytującym
Fiolka ja właśnie najczęściej czuję maleństwo jak siedzę, przy leżeniu to mało, ale ja nie mogę leżeć na wznak i może dlatego. Przeważnie czuję po prostu kopniaki, ale czasami jakby mi się coś przewracało, to mówię, że chyba się do spania przewraca na drugi bok ;-) A wczoraj wreszcie dostałam solidną porcję kopniaków nad pępkiem i aż je było widać :-D

Hej, wczoraj próbowałam sie odezwac tu ale mialam jakis błąd i nie chciało dodać mojego posta, wiec po trzech razach zrezygnowałam :angry:
ania wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszego swieta:-)
sylwkowa gratuluję córci i cieszę się że mąż cały:-)
wiolka cieszę się że nastka czuje sie coraz lepiej:-)
bulkaasia super wiesci i gartuluje sisiora:-D
nathani nie martw się na zapas, bedzie dobrze bo musi!
Vivienne uważaj na siebie! A co do ustepowania to tylko na uczelni jak bylam przed obrona i w trakcie to mnie potraktowano tak jak sie powinno a inne instytucje a wlasciwie ludzie w nich maja gdzies nasz stan, przykre...
fiolka ja czuje już właściwie w kazdej pozycji chociaz na stojaco najmniej. W dzien na siedząco, tylko ja dostaje takie kopniaki ze mi caly brzuch skacze wiec nie mam wątpliwości... Ale pamietam jak poczulam w 15 tygodniu pierwsze ruchy, tez na siedzaco i bylam wtedy na zajeciach na uczelni czulam jakby takie ślizgnięcia wewnątrz ale tez sie zastanawialam co to bo wlasciwie do niczego nie bylo podobne, a moje niestrawnosci wyglądaja inacze..:-D

Dzień dobry witam sie przy sniadaniu pospałyśmy z małą później do piekarni po buleczki i na zakupy zaraz sie trzeba brać za jakieś porządki w domku i obiadek:-) Nathani-dziś dobrze sie czuje nie wspominala wogole o brzuszku a ty jak sie masz? Fiolka-ja małą cały czas czuje jak siedze stoje a najbradziej chyba jak leże to wtedy sie rozpycha;-)napewno twoje maleństwo sie wierci jak będziesz na usg to zobaczysz jakie koziolki fika nie mozliwością jest zebyś takiego ruchliwca nie czuła:tak: 4Madlen-mi ostatnio coś net swirował takze znam ten ból:baffled:coraz lepiej sie czuje na szczęście nie można wiecznie chorować na zatrucie pokarmowe i dzięki Bogu bo nie ma czegoś gorszego niż jak dziecko choruje:sorry2: A my w przyszłym tyg ściągamy gips w końcu:-) strasznie sie ciesze ostatnie przygotowania do wesela juz też bo jeszcze troszke ponad 3 tyg i wesele:szok: zlaciało jak cholera:dry: Milego dnia wszystkim u mnie dziś gorąco jak cholera

Hej dziewczyny :-) U mnie od rana też gorąco, a ja mam cały wór papierówek do przerobienia. Menio mi je umył (w wannie, bo tyle tego) i teraz patrzą na mnie te michy i gary z jabłkami do obrania :baffled: Potem gotowanie i wekowanie, uff sama sobie współczuję. A jeszcze od dziś mamy mieć gościa z noclegiem do niedzieli, więc dodatkowo trza pomyśleć o obiadach, zakupach,ogarnąć chatę i pościel i spróbować nie paść :dry: Cieszę się, że dziś zobaczymy maluszka i mam nadzieję, że z tych 90% na chłopaka zrobi się 100 :-)
Miłego dnia dziewczynki :happy2:

reklama
Betiks to kciukaski za wizytę przede wszystkim, za opanowanie jabłek i ogarnięcie chałupy ;) Mi mama przywiozła papierówki prażone, pycha ale trochę je przesłodziła. Mimo wszystko uwielbiam :-D

Wiolka
ale ten czas leci, nie? Zanim się obejrzysz przetańczysz całą noc :tak:

Znowu nie mam pomysłu na obiad. I w ogóle spać mi się zachciewa, wstaję wcześnie, niby wyspana, a posiedzę parę godzin i już bym spała dalej ;) Cieszę się jednak, że mamy w tym mieszkaniu okna od wschodu, słońce mi nie włazi do chałupy, jest ciepło ale przyjemnie, nie za gorąco, cuudooownie :cool2:

Miłego dnia wszystkim ;-)

Do góry