reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Nathani, wszystkie jedziemy na tym samym wózku i chyba tak samo chcemy grudzień ;)
Moje ciśnienie wzrosło - 100/57 :-p też dziś słaba jestem, a jeszcze całe pakowanie przede mną :baffled:

reklama
A myślicie już dziewczyny nad wózkami? Mi się strasznie podobał Maxi Cosi Mura 4, ale dzisiaj się trochę złego o nim naczytałam, a już zwłaszcza mnie przeraziło, że modele z 2008 roku były produkowane z rakotwórczych substancji... I nie wiem jak jest teraz. Kumpela bardzo sobie zachwala X-Landera XA, ale on jest strasznie sztywny, a ja chciałabym, żeby wózek się bujał. Więc nie wiem, czy po prostu nie kupimy takiego samego, jak tego Zuzi, który w marcu oddaliśmy. Dla mnie podstawa to duża gondola, duże pompowane koła i właśnie żeby dało się w nim dziecko pobujać.
Neska spróbuj się wyciszyć i posiedzieć czy poleżeć spokojnie dłuższy czas, to pewnie dzidzia da znak

Neska, ja wariowałam dzisiaj w nocy z tego samego powodu.
Ani z wtorku na środę, ani wczoraj, ani dzisiaj całą noc mój Leniuszek nie dał mocnego kopa. Dopiero koło 8 jak już prawie zaczęłam panikować stwierdziłam, że nie zostaje nic innego jak udać się do Wyższej Instancji z konkretną intencją - Maluch ma być Marysią, więc opcja była jedna - krótka modlitwa do Matki wszystkich Matek. I nie wmawiam sobie, ale dopiero po niej poczułam kopniaka. Uspokoiło mnie to na tyle, że z rana to wszystko mi się chciało, ale popołudniu spadek ciśnienia no i nie mam już energii zbyt ;)

Anka, ja o wózku konkretnym nie myślałam, ogólnie chcę przygarnąć jakiś z tablica.pl, albo darmo jakby był w porządku, albo za jakąś niższą kwotę, bujanego nie potrzebuję, ale stawiam na skrętne koła z przodu. Te x-landery mi się podobają, widziałam oferty za dużo niższą kasę niż nówka, no ale zobaczymy. Jeszcze czas :)

Ostatnia edycja:
ankka co do wózka to ja myślę podobnie tak jak TY czyli gondola i pompowane koła oraz ma sie bujać. Ja już sobie upatrzyłam taki 3w1 czyli gondola+spacerówka+fotelik sam. na allegro i wcale nie drogi bo za około 800zł.
neska czasami tak bywa, że dzidzi sie nie czuje ale na pewno jest wszystko w porządku:-)

Myśmy mieli właśnie taki niedrogi wózek, wydawał się solidny i spełniał te wszystkie kryteria. A że kupowaliśmy go w połowie grudnia to jeszcze z 1200 był na 800 zł przeceniony. A teraz jest dużo tańszy, tylko coś dzisiaj strona nie działa: Delti Leo

neska spokojnie może bliżej nocy da znaka
ja nad wózkiem nie myślę bo dostaniemy od znajomych za co jestem wdzięczna bo mniej wydatków

reklama
cinamona poprosze Anioły moje o pomoc dla Twojego siostrzeńca, bedzie dobrze! Nie poddawajcie sie tylko i nie przyciągajcie złych myśli...
nathani mnie boli w krzyżu (chociaz ja mam odwieczne problemy z kregoslupem) i biodra bo miednica sie rozszerza, ale tak sobie mysle ze nawet mnie cieszą te dolegliwości bo świadomość że mogłabym nie mieć dzieci była o wiele gorsza i bolała o wiele bardziej.
Neska mój Antoś też leniwy od 3 dni albo sie tak przekrecil ze nie czuc zbyt intensywnie...

Do góry