reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
w poprzedniej ciązy używałam perfect mama i teraz też jej używam ... przypuszczam ze jakbym sie nie smarowała codziennie to rozstępów było by więcej a tak to tylko na boczku są

Fiolka kwiatki śliczne :-)
Gryzoń Mustela niby fajna, ale mnie i tak nie pomogła. Szkoda kasy na taki drogi krem, bo jak się ma mieć rozstępy to i tak będą. A miałam bardzo mały brzuszek, nikt nie wierzył że jestem tak wysoko w ciąży nawet jak byłam w 9 miesiącu.

Dziewczyny proszę na jutro o modlitwę. Na 12:30 mamy usg genetyczne, stracha mam mega!

Mi się przesuszają przede wszystkim giry :/ skóra na brzuchu czuję że się rozciąga i póki co mam balsam nawilżająco-ujędrniający, ale przy najbliższych zakupach dokupię coś na rozstępy. Na pewno nie zaszkodzi a może pomoże. Olejek do kąpieli odpada bo mam tylko prysznic :(

Stopy też w tej ciąży mam bardzo suche...w ogóle w tej ciąży jest całkiem inaczej ... nie byłam na to przygotowana hehehehe. Muszę kupic jakis dobry kremik do stup bo to jest jakaś masakra aż skóra z nich schodzi od spodu masakra.

A zapomniałam napisac ze wczoraj wieczorkiem i dzisiaj rano poczułam kopniaczki takie delikatne ale wiem ze to były one :)

ankka masz modlitwę zapewnioną , ufaj będzie dobrze.
ale mnie dziś na słodko wzięło, teściowa mi kupiła pączki eh....i się nie oparłam a wczesniej truskawki

Fiolka kwiatki sliczne i piekny gest ze strony męża:tak:
ankka modlitwa i &&&&&&&&&& masz załatwione!
Kremu na rostępy nie używałam w pierwszej ciąży i są tego skutki, mam rozstępy na brzuchu ale nie takie duże. Teraz nawilżam skórę balsamem Garniera do skóry bardzo suchej. Za kremem do rozstępów sie rozglądam ale wybór jest duży.

Chciałam sie pochwalić, że jak sobie tak leżałam teraz to Maluszek mnie kopał delikatnie:-), uczucie cudne...

reklama
Fiolka kwiaty cudo
Gryzon mnie oliwka tez wysusza skore. Lepiej jest uzywac normalnej oliwy z oliwek.

Tutaj w Hiszpani duzo dziewczyn poleca zwykly krem nivea, ten w blaszanym ciemnoniebieskim pudelku.
Ja narazie stosuje balsam nawilzajacy SVR Xerial, bo moja skora wymaga glebokiego nawilzenia i dodatkowo na brzuch wlasnie krem nivea.
Zamowilam sobie przez internet krem na rozstepy dla kobiet w ciazy Elancyl. Troche drogi ale butelka duza i mam nadzieje ze mi na dlugo starczy, bo chce go stosowac tylko na brzuch.

Do góry