reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

a kiedy sprawdzic mozna płec maleństwa?? wiecie juz co bedziecie miały??
gratuluje Wam wszystkim ciąży bo wiem ile kobiet ma problemy z zajściem. i ciąża to największe szczescie jakie moze byc:)

sylviaw mnie tak ładnie witano wiec i ja przywitam Ciebie:) Witam witam:) i gratuluje:)

ja mam w brzuszku Kalinkę :))
płeć jest ukształtowana już w 12-13 tyg, wprawny lekarz potrafi to rozpoznać nie czekając do 20 tyg. Tak więc teraz czekam do końca lipca aby ocenić czy mój lekarz jest takim geniuszem :)

reklama
Wiedziałam, że dobrym pomysłem jest zajrzeć tu jeszcze przed spaniem :p Po wstaniu będę mieć co najmniej tyle samo do czytania ^^
Gratuluję tym, co już znają płeć i wiedzą że wszystko jest OK, u mojego Berbecia "coś było widać" ale to był 13/14 tc a Małe się wierciło, i lekarz nie powiedział swoich przypuszczeń. Myślę, że będzie chłoptaś, ale wciąż liczę na Marysię ;-)
Myślę, że potwierdzi się 29 czerwca. Już czekam z wytęsknieniem :rofl2:

Witam z rana:-)
Za wizytujace trzymam mocno kciuki:-)

Jedna z Was napisała mi, że ammy artystyczny nieład u nas:-) I muszę się z tym zgodzić:-p
Jak tylko znajde chwilke czasu (A. dziś nie chce nic robić jak wróce, bo meczyk jest:-) pl gra:-D) , więc może dziś siąde jak nie będę zbyt padnięta, i chcę poprzenosić posty, żeby były tematycznie :-)
Was Dziewczyny proszę o pilnowanie tematów, (wizyty w wizytach, zdjęcia w zdjęcia, ogólne w ogólnych). Będzie wtedy ładniej i przejrzyściej:-) i nie będzie chaosu:-) Z góry dziękuje:-)

Lecę się ubrać i z piechem wyjść:-)

Witam wszystkich. Szykuję sie do pracki a pogoda taka paskudna, że szkoda psa na dwór wypuścić...
Fiolka &&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte:tak:
gryzoń gratuluję córci i sprawnego lekarza.
Miłego dzionka:-)

Witajcie kochane!
lil no cudna dziewczynka jeju!!!
fiolka trzymam!
Dziś graja nasi żeby choć 1 bramkę strzelili oj pieknie by było.
Dziś wyniki z cukru ciekawa jestem bardzo jak wyjdą....
w czwartek usg genetyczne zaczynam się napędzać....

Witajcie z rana.

fatalnie dzisiaj spalam, bo jest straszny wiatr a w domu, w ktorym mieszkam okna sa stare i przy kazdym podmuchu sie trzesa i halasuja. Ech i tak sobie halasowaly cala noc:-(

Filoka powodzenia na wizycie !
Ktos jeszcze dzisiaj wizytuje ?

reklama
Dzień dobry :-) Wczoraj was nadrabiałam i nadrabiałam i sił na pisanie już brakło - pędzicie jak szalone :-) Miki już w łóziu powoli zasypia to mam chwilkę dla siebie. Pranie wstawione a rzeczy dziecka mego muszę do vanisha walnąć ale to jak młody całkiem padnie bo teraz by za mną lecieć chciał :tak:
Dziewczyny macie śliczne dzidziusie! Gratuluje wam bardzo cudnych widoków i wspaniałych wieści :tak:
Fiolka zaciskam mocno &&&&&
Nathani wyniki na pewno będą dobre :tak:
Noukie u nas mówimy młodemu, że mamusia ma dzidziusia w brzuszku i że będzie miał braciszka albo siostrzyczkę ale ile z tego wie to ciężko mi powiedzieć :-) Jak zapytam gdzie jest Miki to pokazuje na siebie - na pytanie gdzie jest dzidziuś pokazuje na mój brzuszek a czasem nie trafi i w cyce :-D
Któraś pytała o magnez. Magnez działa rozkurczowo i w ciąży wskazany. Z Mikim brałam 3x1. Teraz biorę na razie po 1 chyba, że czuję się "wzdęta" to wezmę 2. W czwartek zapytam gina ile powinnam brać.
Ania jak po powrocie do siebie? Mężuś zadowolony? :-p
Gryzoń mój ginek powiedział, że tak po 16 tyg płeć jest najbardziej pewna bo wcześniej może się zdażyć, że np u dziewczynki łechtaczka będzie przerośnięta jeszcze i można pomylić z chłopcem. Więc niekoniecznie zależeć to musi od wprawnego lekarza czasem nasze maluszki się kamuflują :tak: Niemniej gratuluję córeczki :-)

Do góry