reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Witam :)
Ja pomimo iż może trochę mało się udzielam to jestem prawie na bieżąco :)
Ostatnio koleżanka mówiła mi, że w pierwszej ciąży dowiedziała się od lekarza w około 12tyg że będzie miała syna- podobno ten lekarz ma dar do rozpoznawania płci w tak wczesnej ciąży. Ale chyba z tego co wiem to żadna z was nie dowiedziała się o płci jeszcze ??

reklama
Już jestem i jestem prze szczęśliwa :)
Po pierwsze znam juz płeć na 89% jest to dziewczynka popłakałam sie jak powiedział ze widzi łechtaczkę :laugh2:
Dzidzia jest zdrowa super sie rozwija ma dwie rączki nóżki pieknie bijące serduszko .... śliczny nosek...troszke była uparta (po mamusi ) bo ciągle leżała na brzuszku albo na boku ale udalo nam sie ja przekręcic ale dosłaownie na pare chwilke ..zdjecia mam tylko dwa :)
2012-06-11 17.53.58.jpg2012-06-11 17.54.08.jpg

misia dokładnie tak jak Vivienne mówi: to koguty z ciasta drożdżowego, może maślanego troche;p ale są pyszne i wyglądają tak jak na załączonym obrazku :)

Aisha
ja już wstępnie znam płeć:sisior :D ale do potiwerdzenia chociaż na zdjęciu widać takie dzyndzla że myślę sobie że w bułeczkę to to się raczej nie zmieni :)27580.jpg

lili gratuluje udanej wizyty :happy:
a dziewczynki juz takie uparte sa :-D,najwazniejsze ze z dzieciatkiem wszystko dobrze ;-)

jakie piękne zdjęcia LilithGoth :)
Lekarze to muszą mieć sokole oko by dostrzec tam łechtaczkę czy nawet siusiaka :)
Ja mam nadzieje że też dowiem się o płci, tak bardzo chce dziewczynke, że na pewno się też popłacze :D

reklama
Do góry