reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Dobry wieczór :-) U mnie humorek troszkę lepszy więc to nie wina pogody tylko hormonów :-D Ciągle bym jadła ale jak zjem coś więcej to się czuję okropnie ciężko :-D
Sylvia witaj i rozgość się :tak:
Madlen79 i jak sytuacja? Mam nadzieję, że teraz już wszystko wporządku :tak:
4madlen szykują ci się ciekawe wakacje :tak:
Ja na przytulańce w sumie ochotę mam problem w tym, że padam za szybko :-D

reklama
Już myślałam ze tylko ja jestem dziwna...normalnie nie mam ochoty na brykańce z mężulkiem ...R sie wscieka ale rozumie ...chociasz mam wrazenie ze jak tak dalej pójdzie to chyba pójdzie na lewo hehehe...trza sie za siebie zabrać i nie narzekać na brak ochoty hehehe.

Dzisiaj moje dziecko ma dzien dziecka i jeszcze nie spi ...zaraz go wezme i położę ...koniec tych szaleństw hehehe czas spać :)
Jak go położę to ide przed TV na kryminalne zagadki.

Jutro o 11:20 wizyta u ginka ...mam nadzieje tez na usg.

Wpadłam tylko na chwilkę, aby podzielić się z wami moją radością :-) Z maleństwem wszystko bardzo dobrze, jutro po pracy opiszę co i jak. Jestem bardzo szczęśliwa, dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków. Dobranoc.

zlotko i sylviaw witajcie i rozgośćcie się:)))
No wakacje super:))) Jula jest naprawdę wspaniałą dziewczynką:)

Co do przytulańców to mam ochotę dosyć często no ale mój M się boi...

A i zapomniałam dodać ze promotorka wyznaczyła mi termin obrony na 10 lipca
:shocked2:

Ostatnia edycja:
Misia gratuluje!!!!

Sylviaw - witamy!!!

ja także zajrzałam żeby powiedzieć że na badaniu dzisiaj wszystko książkowo, 7,1 cm wszystko na miejscu, ryzyko wad praktycznie zerowe, płakałam jak bóbr, niunia spała całe usg, i jak na razie nie widac siusiaczka :)))

chciałam wstawić Wam zdjęcie ale nie mam pojecia jak

fasolina.jpgooo chyba mi sie udało :)))

Mam nadzieję ze jutro nadrobię te miliardy stron które naprodukowałyście :))
a tym czasem spaciulki!!!
to był dzień pełen ogromnych emocji, i wreszcie mogę spać spokojnie :)

Wit am sie wieczornie:-).
Tyle naplodzilyscie (przepraszam, mam nadzieje ze nikogo nie urazilam :-D), ze od godziny Was nadrabiam:-).
Gratuluje udanych wizyt, oraz czucia juz Maluszkow.
Moja Mala wlasnie zasypia....

Dziekuje za gratki:-) to i tak dzieki wam:-) mmam tylko ze ogarne to:-). Prosze tylko o wyrozumialosc jak z czyms nie dam rady:-D. Raz ze czasu amalo, dwa ze nieciekawie z komorki. Male to wszystko:p. Niexh ten remont sie konczy....
Dzis jakas szczesliwa od rana:-D non stop miele ozorem i cos zazeram:-D Smialam sie z A. Ze to stres przed jutrzejsza wizyta:-D.

Co do przytulancow to ochota jest i to z dwoch stron:p ale nie ma jak:-(. Ja tu A. Tam...
Ale jeszcze troche :-D. Wytrzymamy;-).
Trzymam kcuki za jutrzejsze wizyty:-) i za swoja tez:-D. Z jednej srony mam stracha jak nie wiem, czy wsio ok , a z drugiej.... chce juz jurzejszy dzien:-D:-D. Ale z tego co zauwazyalam to kazda z nas tak ma:-)

Gryzon piekne zdjecie:-) i gratuluje siukakaka ( jak to mowi me dziecie:-D)
Ps. Gryzon dawaj lakier!!!:-D:-D:-D

Aha:-). Co Wy na to zeby przypiac ogolne pogaduchy, liste mam? Czy cos jeszcze przypiac?:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry