reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

zawsze przy podcieraniu ogladam papier..wiec jak zobaczylam czerwone,to az mi sie ciemno przed oczami zrobilo z tych nerwow..,mam nadzieje,ze to tylko raz i wiecej nie bedzie..
ale teraz co chwile latam do lazienki :zawstydzona/y:
aniu mierzyli..ale nie mowili,ze to usg genetyczne ..tylko co robia i ze wsio jest dobrze..a ja nie znalam sie na tym,a nie mialam neta,aby poczytac

reklama
Madlen, spokojnie... nie denerwuj się. Jeśli sie powtórzy to pójdź do lekarza, on cie uspokoi i sprawdzi czy wszystko OK.
Ja wcześniej też miałam tylko 3 USG, lekarz mi wszystko pokazywał i omawiał. Wszystko było w porządku. teraz zamierzam zapytać o wszystkie możliwe badania te refundowane i wykonywane prywatnie.
A cist ja też nie lubię :) robię tylko jak ktoś ma przyjść. Jedyne cisto to sernik, bo mężuś go uwielbia.

madlen nie stresuj sie kochana, pewnie jakas żyłka pękła i poleciało ale jakby była powtórka do śmigaj do szpitala. Ja też za każdym razem oglądam papier, jakaś przewrażliwiona jestem chyba.
Fiolka trzymaj sie kochana...
Odebrałam córkę po 2 dniach i wygląda jakby w ogóle nie spała. Wykąpała sie i padła w wyrku. Zdążyła tylko powiedzieć; Mamo, było super cool i zasnęła. Ach te nastolatki...:-)
Z innej beczki, mąż ma urodzinki 30/06 i nie wiem co mu podarować. Macie jakieś propozycje???

Fiolka nie no teraz to mnie zbiłaś!!!!! Ja ciasta uwielbiam i mogłabym jeść i jeść, a jeszcze jak sama upiekę to dopiero:-p
no widzisz ;) zawsze jak chodziłam na wesela przyjęcia itp nigdy ciast nie jadam (prócz tortu bo nie wypada) za to wolę coś konkretnego i sałatki mogę jeść na okrągło;-)

Madlen może to tylko fałszywy alarm, wszystko jest bardzo ukrwione teraz i się być może podrażniłaś.

Asia ja planuje mojemu kupic matę masującą na fotel do samochodu :-p

Moja wizyta dokładnie za tydzień i to nie jest genetyczna, sama nie wiem.
Wiem że gin mi coś tam pomierzy ale wysłała mnie gdzie indziej na dokładne badania
jednak ja się tam nie udam ;-)
Dziś na szybko makaron z sosem napoli, miał być z kurczakiem i pieczarkami ale nie moge patrzeć na mięso.

Skończyłam kurację globulkami i było tydzień ok a teraz znów o cholerne swędzenie.
głównie na zewnątrz, wiem że pisałyście o jakiś maściach pomocy :(

Fiolka ja mam taką zwykłą, kiedyś kupiłam w Lidlu, masuje i jest podgrzewana. Fajnie zimą działa bo przewaznie ja z niech korzystam bo zmarźluch ze mnie :-)
2_Samochodowa_mata_24064_1.jpg

Ostatnia edycja:
Tyle tego naskrobałyście od wczoraj...ze nie dam rady wszystkiego ogarnąć...
madelin79 obserwój swoje cialo...jezeli sie powturzy to szybko do lekarza...a najlepiej to zadzwon do swojego ginka i zapytaj co masz z tym fantem zrobic...ja bym raczej nie zwlekała. Krwawienie w ciązy nie jest normalne.

Ja wlasnie wcinam ciasto 3bit ... na obiadek zrobilam żurek. Wczesniej zrobilam generalny porządek w salonie i kuchni ...wypierniczyłam dywan z salonu bo mnie wkurzał codziennie latanie z odkurzaczem ipranie go co miesiąc mnie wykancza...wiec go zwinełam i sio na strych. kupie sobie taki pod ławe tylko i bedzie git.

Dzisiaj na twarzy wyglądam koszmarnieeee syfów coraz to więcej i na dodatek bolą jak dotykam.
Ze zdrówkiem troche lepiej mam tylko katar ...a raczej kicham ... wczoraj leżałam cały wieczór pod kocem popijałam mięte bo strasznie zle sie czułam i ogladałam kriminalne zagadki :-)

a teraz pytanie do Was dziewczyny ...czy wy tez nie macie ochoty na sex ??? czy tylko ja taka dziwna jestem :confused:

Aniu gratuluje awansu :-)

LilithGoth nie jesteś sama z tą ochotą. Ja mam dopiero od tygodnia, przedtem się tknąć nie dałam. W pierwszej ciąży miałam dużo większą ochotę, teraz chyba strach bierze górę :confused:

reklama
madlen kochana spokojnie mój gin. po ostatniej akcji plamienie powiedział że krwawienie może być np. z nadżerki. Postaraj się nie stresować i obserwuj jeśli się nasili do lekarza.
bulkasia mój ma 15.06 i też nie mam pomysłu bo przecież tu cyt. "nic mi nie potrzeba"
lilith z seksem mam różnie czasem fest chcica czasem zero zależy jak się czuje.
ja ciasta uwielbiam i w ogóle mam ochotę na słodkie. a Twarz tez wysypana ale ja tak miałam z każdą ciążą
oberwanie chmury u nas...

Ostatnia edycja:
Do góry