reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

nathani ja nie jestem zalogowana i szukaj odliczanie, no chyba że Ci nie bedzie chciało sie zapisać :-)
co do seriali to ja oglądam kilka i to od kilku lat np: Klan, Na wspólnej

reklama
A ja wciągnęłam się mocno w "Modern Family" - "Współczesna rodzina" (od 4 czerwca chyba będzie w TVP2), świetny jest i pośmiać się można :) Lubię też "Big Bang Theory" no i "Przyjaciół", z naszych polskich to śledzę jeszcze "Klan", "Aidę" i "Ranczo".

Jeżeli chodzi o muzyke to lubie wszystko prócz disco polo, metalu, i techno a tak to wszystko lubie i lady gagi tez nie lubie :no:

Z seriali to oczywiście "Przepis na życie " lovciam ten serial
i oczywiście kryminalne zagadki miami, las vegas, NY
kości, i wszystkie inne seriale na AXN

lady gagy tez nie trawię:baffled:
czytam o macierzyńskim
Okres wypłaty zasiłku macierzyńskiego z tytułu urodzenia dziecka wynosi od 1 stycznia 2009 r.:

• 20 tygodni (140 dni) - w przypadku urodzenia jednego dziecka przy jednym porodzie,
"przypadku urodzenia jednego dziecka przy jednym porodzie:

• od 1 stycznia 2012 r. do 31 grudnia 2013 r. - do 4 tygodni dodatkowo w przypadku umowy o pracę
  • Czyli mamy 4 tyg. dodatkowo?

reklama
Jeżeli chodzi o muzyke to lubie wszystko prócz disco polo, metalu, i techno a tak to wszystko lubie i lady gagi tez nie lubie :no:

Z seriali to oczywiście "Przepis na życie " lovciam ten serial
i oczywiście kryminalne zagadki miami, las vegas, NY
kości, i wszystkie inne seriale na AXN

Gdyby to był facebook kliknęłabym "lubię to" - też jestem fanką csi - ale tylko NY oraz Miami, kości itp
ale lubie też stare seriale kryminalne typu "Colombo", "Detektyw w sutannie", "Kojack" (czy jak to się pisało) "Gliniarz i prokurator" , "Na wariackich papierach" itp no i oczywiście "House"!!!!

lady gagy tez nie trawię:baffled:
czytam o macierzyńskim
Okres wypłaty zasiłku macierzyńskiego z tytułu urodzenia dziecka wynosi od 1 stycznia 2009 r.:

• 20 tygodni (140 dni) - w przypadku urodzenia jednego dziecka przy jednym porodzie,
"przypadku urodzenia jednego dziecka przy jednym porodzie:

• od 1 stycznia 2012 r. do 31 grudnia 2013 r. - do 4 tygodni dodatkowo w przypadku umowy o pracę
  • Czyli mamy 4 tyg. dodatkowo?

pewnie - mamy 4 tygodnie więcej :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry